Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poświata napisał(a):
Wygląda na to że nie tylko Poświata poszła dzisiaj w las..............:cool3:

:lol::lol::lol: Witaj Beatko! Oj napędziła nam stracha Poświatka, napędziła! A ja dopiero teraz mogłam zajrzeć bo gości mieliśmy! Dlatego foteczek już dziś nie wkleję bo padnięta jestem! Ale bardzo, bardzo zadowolona! Bo dla nie wtajemniczonych...byliśmy dzisiaj na wspaniałym spacerze ogarzo-gończym :loveu:Było super! Bajan zachwycony, wybiegany i...zakochany :loveu::loveu::loveu:...:lol:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Kumpel!! - Wracaj z balkonu, idziemy odwiedzic Bajanka!!

wow, wow, wow!! No to gdzie ten Bajan (tak wygląda rozmawiający ogar)

Bajanku - ileż mogę czekac tu na Ciebie:loveu:

Przepraszam, zdjęcia są w dozwolonym formacie 533x400 i nie wiem dlaczego tym razem wlazły takie wielkie ( i mimo próby zmniejszenia wciąż są takie same) :cool3:

Magda, bardzo się cieszę z tych odwiedzin Kumpelka! :multi: Jaka szkoda, że go dziś z nami nie było! Ależ on wydoroślał! :-o I jaki piękny :loveu: Wycałuj go ode mnie! A zdjęcia? Chyba są w dobrym formacie? :cool3:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Małgosiu :razz:widzę w twoim ręku smycz .....a Bajanek gdzie ;)

Alusiu, Bajan dzisiaj ponad 3 godziny śmigał na spacerze ogarzo-gończym bez smyczy :lol: I bardzo ładnie się pilnował, co mnie strasznie cieszy :sweetCyb: I jestem z niego baaardzo dumna :multi:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Przepraszam, zdjęcia są w dozwolonym formacie 533x400 i

dozwolony format to 500 pixów :razz:

ale Kumpel cudny :loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Małgosiu :razz:widzę w twoim ręku smycz .....a Bajanek gdzie ;)
mmbbaj napisał(a):
:loveu:Było super! Bajan zachwycony, wybiegany i...zakochany :loveu::loveu::loveu:...:lol:
Witaj Małgosiu.
No jak to gdzie :)??? Za panienkami się uganiał :cool3: , a pańci tylko smyczka w ręku została :lol: .

Posted

PIKA napisał(a):
dozwolony format to 500 pixów :razz:

ale Kumpel cudny :loveu:

Dziękuję :p za pochwalenie urody mojego psiórka a zdjęcia, cóż, musiałam coś pokręcić :oops:
Gosiu, ale Wam zazdroszczę tego spaceru w takim szlacheckim :p gronie a Bajan pewnie wyganiał się na następny tydzień :cool3:
Witajcie wszyscy po świętach :-( (szkoda, że juz trzeba wracać do pracy)

Posted

cześć Gosiu - ależ mieliście wspaniały spacerek - musiało być naprawdę super w takim gronie - psiaki przeszczęśliwe z pewnością a jak własciciele?

Posted

Małgosiu ! jak Ty wspaniale zaczęłas wiosne! Bajan posłuszny, cały własciwie czas szkolony, nie zostawiłas go odłogiem, jak niektórzy. Sprawdził sie juz w przywołaniu, w kontaktach z psami. Ciesze sie bardzo i gratuluje Ci cierpliwosci i konsekwencji. Mam jeszcze tylko takie małe ciche marzenie, ale nie bedę pisac , bo jeszcze sie na mnie pogniewasz . Powiem Ci tylko cichutko, ze takie samo marzenie ma Bea, Hania..........
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Sabina1 napisał(a):
...Powiem Ci tylko cichutko, ze takie samo marzenie ma Bea, Hania..........
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

I ja też ,bo wtedy napewno będziemy się częściej spotykać :cool3:
Witaj, Sabinko :p

Posted

KUMPELka napisał(a):
I ja też ,bo wtedy napewno będziemy się częściej spotykać :cool3:
Witaj, Sabinko :p

O własnie, własnie ! Już my Bajaneczkę uprosimy, prawda Kumpelko ?
Widziałam, ze nie tylko wspaniale sie bawiono w Wawce na fortach, ale i Kumpel harcował w swięta nieźle. Ten pies jest coraz ładniejszy, a najbardziej mi sie podoba, jak zrobi taką zawadiacką minkę.:lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
O własnie, własnie ! Już my Bajaneczkę uprosimy, prawda Kumpelko ?
Widziałam, ze nie tylko wspaniale sie bawiono w Wawce na fortach, ale i Kumpel harcował w swięta nieźle. Ten pies jest coraz ładniejszy, a najbardziej mi sie podoba, jak zrobi taką zawadiacką minkę.:lol:

Kumpel harcował ze swoim już teraz byłym kolegą :mad: bo go kolega nieźle dziabnął z zazdrości w udo i podejrzewamy, że już kumplami nie będą :placz:
Ale w poniedziałek jak zwykle poszliśmy na spacerek na pobliskie stawy - tam to się wyszalał z Gabińką :multi: i nawet znaleźliśmy piękną wiosenną żabę - szkoda, że nie mięliśmy aparatu :shake:
Minki to rzeczywiście robi rozbrajające :cool3: ale i tak najbardziej lubię jak sobie rozmawiamy - wtedy to ma bardzo inteligentne spojrzenie :razz:
A Gosię - jak najbardziej molestujmy :evil_lol:
A propos :roll: gdzie ta Gosia :shake: ...chyba odsypia spacerek z Bajankiem :eviltong:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Magda, bardzo się cieszę z tych odwiedzin Kumpelka! :multi: Jaka szkoda, że go dziś z nami nie było! Ależ on wydoroślał! :-o I jaki piękny :loveu: Wycałuj go ode mnie! A zdjęcia? Chyba są w dobrym formacie? :cool3:

Masz jak w banku, że go wycałuję i wygłaszczę (ostatnio bardzo często zaopatrzona w szczotkę, w ręce :evil_lol: )
My też żałujemy, że tak daleko mieszkamy od tej sfory :cool1: ale coś za coś...:eviltong:
A tak wogóle Gosiu na zdjęciach w tych bucikach to tylko Ci konika brakuje, bacika :cool3: i na polowanie :cool3: Wyglądasz bardzo stosownie :multi: :razz:

Posted

KUMPELka napisał(a):

A tak wogóle Gosiu na zdjęciach w tych bucikach to tylko Ci konika brakuje, bacika :cool3: i na polowanie :cool3: Wyglądasz bardzo stosownie :multi: :razz:

Ja niedawno widziałam , przypadkiem, kawałek filmu z zeszłorocznej wystawy w W-wie. Gosia trenowała przebiezki przed występem na ringu. Wygladała z Bajanem slicznie i on b. ładnie z nia biegł juz chyba na ringówce .

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ja niedawno widziałam , przypadkiem, kawałek filmu z zeszłorocznej wystawy w W-wie. Gosia trenowała przebiezki przed występem na ringu. Wygladała z Bajanem slicznie i on b. ładnie z nia biegł juz chyba na ringówce .

A gdzie można coś takiego zobaczyć :-o

Posted

Sabina1 napisał(a):
To była chyba prywatna kaseta Rożka. jak Hania mnie zabrała samochodem , na wystawe do Nowego Dworu, zabierała tez po drodze Rozków i tam u nich widziałam.

Ooo to trzeba Rożków poprosić o udostępnienie :cool3:

Posted

Witam :multi:Nareszcie mogę się odezwać :sweetCyb:Otóż zdarzyła się nam niemiła sytuacja :cool1:Odłączono nas od netu :angryy: Okazało się, że dostaliśmy w prezencie "fajnego" wirusa, który rozsyłał spamy :angryy::angryy::angryy: Aster nas odłączył, bo ktoś interweniował podając nasz adres jako ten, który te spamy rozsyła! No, ale już (mam nadzieję) jest OK i wirusów się pozbyliśmy :lol: Nawet nie miałam szansy wkleić fotek ze spaceru ogarzo-gończego, na którym byliśmy w poniedziałek, ale dziś wieczorkiem to nadrobię! Na razie pozdrawiam was serdecznie choć pewno teraz i tak nikogo przed komputerem nie ma bo zbyt piękna pogoda na siedzenie w domu ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
Witam :multi:Nareszcie mogę się odezwać :sweetCyb:Otóż zdarzyła się nam niemiła sytuacja :cool1:Odłączono nas od netu :angryy: Okazało się, że dostaliśmy w prezencie "fajnego" wirusa, który rozsyłał spamy :angryy::angryy::angryy: Aster nas odłączył, bo ktoś interweniował podając nasz adres jako ten, który te spamy rozsyła! No, ale już (mam nadzieję) jest OK i wirusów się pozbyliśmy :lol: Nawet nie miałam szansy wkleić fotek ze spaceru ogarzo-gończego, na którym byliśmy w poniedziałek, ale dziś wieczorkiem to nadrobię! Na razie pozdrawiam was serdecznie choć pewno teraz i tak nikogo przed komputerem nie ma bo zbyt piękna pogoda na siedzenie w domu ;)

Oj Gosiu u nas wcale taka piękna nie jest...:shake:
Czekam na zdjęcia:p

Posted

an3czka napisał(a):
Oj Gosiu u nas wcale taka piękna nie jest...:shake:
Czekam na zdjęcia:p

Oooooo! :roll: A u nas ciepło i ładnie, ale cosik tak jakby przedburzowo :cool3: A fotaski wieczorkiem bo chcę z Bajanem na spacerek iść, a jeszcze zakupy muszę zrobić :p

Gosiek napisał(a):
Ulala to niemiło było co? Współczuję Gosiu no ale na szczęście wszystko sie wyjasniło i już jesteś z nami :p

Oj no bardzo było niemiło tym bardziej, że Aster poza odłączeniem nie miał żadnych propozycji rozwiązania sprawy :angryy: Najpierw wyłączają na 24h, potem jeśli wirus nadal grasuje na 72h, a potem jeśli sytuacja nie ulega zmianie odłączają na stałe! A nam potrzebny był net żeby usunąć gada! No, ale udało się bez netu i teraz mam nadzieję, jesteśmy lepiej zabezpieczeni :lol: Takich sytuacji jest podobno bardzo dużo :roll:
No i ja też się bardzo cieszę, że jestem z wami :multi:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Oooooo! :roll: A u nas ciepło i ładnie, ale cosik tak jakby przedburzowo :cool3: A fotaski wieczorkiem bo chcę z Bajanem na spacerek iść, a jeszcze zakupy muszę zrobić :p

Tak zerkam sobie za okno i stwierdzam, że słońce wylazło. Teraz moge powiedzieć, że pogoda jest piekna:loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Oj no bardzo było niemiło tym bardziej, że Aster poza odłączeniem nie miał żadnych propozycji rozwiązania sprawy :angryy: Najpierw wyłączają na 24h, potem jeśli wirus nadal grasuje na 72h, a potem jeśli sytuacja nie ulega zmianie odłączają na stałe! A nam potrzebny był net żeby usunąć gada! No, ale udało się bez netu i teraz mam nadzieję, jesteśmy lepiej zabezpieczeni :lol: Takich sytuacji jest podobno bardzo dużo :roll:

cześc

Na 72 godziny maksymalnie? :hmmmm:

Mnie w ubieglym roku za to samo wylaczyli na 1 tydzień, JEDEN CAAALLLLY TYDZIEŃ :angryy:

I jeszcze se kazali placic za wlaczenie

Nic do nich nie mam, bo jednak sa Ok., ale to wylaczanie "za karę" mnie wkurza :angryy: tym bardziej, ze tacy tani nie sa :roll: