mmbbaj Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Patka napisał(a):super :multi: Ooooooooo!!!!!!! Pani Patrycja ;) Ściskam cię kochana :calus: Quote
mmbbaj Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):No była i poszła ....ale cię ten PS wciagnał , ale widzę ze TZta też :razz: TZta nie może bo go do kompa nie dopuszczam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, chyba, że film oglądam ;) No, ale teraz już znikam, do jutra...:scared:...:painting: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 cześć Małgosiu :p Wczoraj coś szwankowało z wyświetlaniem zdjeć ale dziś już widać :multi: Twoja twórczość mnie powaliła na kolana :cool3: zazdroszczę zdolności - cuuuudo :loveu: a przeróbeczki wspaniałe... chyba i ja sie wkoncu za takie wezmę a nie tylko rameczki i poziomy ;) Quote
Nugatowa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Dzieńdobry goosiu ja sie rozchorowałam tone w masie chusteczek :placz: :placz: i wszystki plany legły w gruzach :oops: wiec dzis pozwiedam dogoamnie buziaczki dla bajanka Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 mmbbaj napisał(a):To jest dzieło mojego męża :multi: a to moje :cool3: Dziewczynki, dzień bez PSa to dzień zmarnowany :evil_lol:, dorwałam się choć na chwilkę ;) Witaj!! Super przeróbki!:lol: Quote
Sabina1 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 DZIEŃ DOBRY GOSIEŃKO!!!!!!!!! Jeśli już jesteś po śniadanku i spacerze, to może siądziesz do kompa, razem ze swoją weną. Co prawda poniedziałaek, ale śliczny. Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Witajcie wszyscy!!!:bigok: Gosiek napisał(a): Twoja twórczość mnie powaliła na kolana :cool3: zazdroszczę zdolności - cuuuudo :loveu: Gosiu, cieszę się bardzo, że się podoba :lol: Muszę jednak zaznaczyć, że tych obrazków nie wymyśliłam sama, a wzorowałam się na już istniejących! Nie jest to więc malowanie "z głowy" ani z natury (kaczki to by nie wytrzymały mojego tempa pracy :evil_lol:) Nie są to też oczywiście kopie! Mam 2, które faktycznie są tylko moje i może je kiedyś pokażę :cool3: A za pędzel chwyciłam dopiero dwa lata temu i jestem dowodem na to, że "malować każdy może..." ;) Gosiek napisał(a): a przeróbeczki wspaniałe... chyba i ja sie wkoncu za takie wezmę a nie tylko rameczki i poziomy ;) Oczywiście nie mam wątpliwości, że jak zaczniesz to dopiero nam pokażesz co można zrobić w PSie :lol: Oczywiście, że się zabierz! A wciąga toto jak diabli...:evil_lol: Sabina1 napisał(a):DZIEŃ DOBRY GOSIEŃKO!!!!!!!!! Jeśli już jesteś po śniadanku i spacerze, to może siądziesz do kompa, razem ze swoją weną. Co prawda poniedziałaek, ale śliczny. Sabinko spacer dopiero przede mną bo rano z Bajankiem wychodzi pańcio :lol: A co do siadania do kompa...wczoraj mąż mi pokazywał program w TV o...uzależnieniu od kompa i internetu :evil_lol:...;) A wena...też nie zawsze jest :cool1: A co z twoją twórczością? Na gończych widziałam przeróbeczkę i widzę, że idzie ci coraz lepiej :multi: I chyba masz już PSa? Aniu, dziękuję :buzi: Kinga,przykro, że jesteś chora! Ale za to masz dużo czasu na dogo:eviltong: A Bajanek wycałowany i przesyła całuski dla Nugata :loveu: Miłego dnia!:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 mmbbaj napisał(a):To jest dzieło mojego męża :multi: a to moje :cool3: Dziewczynki, dzień bez PSa to dzień zmarnowany :evil_lol:, dorwałam się choć na chwilkę ;) i obydwa piekne :loveu: małgosiu widzę ze i męza wciągnęłaś :eviltong: Quote
LAZY Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Cudne te foteczki!!! Orazy piękne...masz kobieto zdolnosci... Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 LAZY napisał(a):Cudne te foteczki!!! Orazy piękne...masz kobieto zdolnosci... LAZY, dzięki! :buzi: Ja myślę, że każdy jakieś zdolności posiada :lol: Quote
Nugatowa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiu ty jesteś niepowtarzalna :razz: Przpiekne fotecki, mnie Bajan onieśmiela :loveu: Gorace buuzi od cioci Nugatowej Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Nugatowa napisał(a):Gosiu ty jesteś niepowtarzalna :razz: Ty też :razz: Nugatowa napisał(a): Przpiekne fotecki, staram się ;) Nugatowa napisał(a):mnie Bajan onieśmiela :loveu: co takiego??????????????????????????:lol::lol::lol: Nugatowa napisał(a):Gorace buuzi od cioci Nugatowej Przekazane! :p Quote
PIKA Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Czesc Malgosiu :razz: masz dla nas cos nowego ? :razz: Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 PIKA napisał(a):Czesc Malgosiu :razz: masz dla nas cos nowego ? :razz: Cześć Pika :lol: Nic nie mam bo dzień miałam zajęty i dopiero teraz usiadłam :p Quote
Nugatowa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ty też :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: staram się ;) To widać :lol: co takiego??????????????????????????:lol::lol::lol: No co tu duzo mówić jestem jego wielbicielką :loveu: :loveu: Przekazane! :p Wspaniale ....... Tylko zeby bajanek nie miał grypska :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Nugatowa napisał(a): No co tu duzo mówić jestem jego wielbicielką :loveu: :loveu: Ooooooooo! Cieszę się, że Bajan ma wielbicielkę :multi: Quote
Nugatowa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 mmbbaj napisał(a):Ooooooooo! Cieszę się, że Bajan ma wielbicielkę :multi: Phii i to chyba nie jedna :loveu: Jak tu takiego nie kochać :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 ja tez przyznam miedzy nami babami ze sie w bajanku podko****e ale ććśśśśśś :oops: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Małgosiu , coś tu dzisiaj mało nowosci :cool1: Quote
LAZY Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 mmbbaj napisał(a):LAZY, dzięki! :buzi: Ja myślę, że każdy jakieś zdolności posiada :lol: No ja swoich jeszcze nie odkryłam:) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 małgosiu widze ze jestes ale nie w swojej galerii :mad: gdzie bajanek?:cool3: Quote
mmbbaj Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): gdzie bajanek?:cool3: W domu :evil_lol: A ja dopiero przyszłam bo przespałam całe popołudnie :oops:, a potem wychodziłam z Bajanem na spacerek :lol: Quote
Teklunia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 hej hej, Gosiu :bye: to juz drugi dzien bez przerobek? co sie dzieje, masz odwyk? ;) Quote
Nugatowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gosia gosia :multi: :multi: :multi: Jesteś, a to sie dziś leniuchowało całe popołudnie przespac :evil_lol: Oj bajanku Bajanku dobrze ześ na spacerek wyszedł :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 mmbbaj napisał(a):A ja dopiero przyszłam bo przespałam całe popołudnie :oops: znaczy wyspana jesteś :diabloti: to do roboty :mad: ;) Quote
Recommended Posts