Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

suuuper te rameczki Gosiu robisz..... musisz instrukcję napisać :eviltong: koniecznie... i efekty też po kolei co i jak :p

cudne są te Twoje przeróbki i bardzo mi się podobaja

Posted

Gosiek napisał(a):
suuuper te rameczki Gosiu robisz..... musisz instrukcję napisać :eviltong: koniecznie... i efekty też po kolei co i jak :p

cudne są te Twoje przeróbki i bardzo mi się podobaja

Ludzie trzymajcie mnie! :evil_lol: Ja mam ciebie Gosiu uczyć rameczki robić? :crazyeye:Przecież umiałaś wcześniej niż ja! Ale oczywiście jeśli mogę w czymś pomóc to bardzo chętnie :lol: I cieszę się, że przeróbeczki ci się podobają, tylko mnie już denerwuje, że coś bym chciała inaczej, a wiedzy o PS-sie za mało :razz:

Posted

Super to jest :multi: i widze zmiane tła :razz:

LAZY napisał(a):
I tutaj rameczkowo...ehhh...moze i ja sie kiedys naucze:shake:

nauczysz sie :buzi:

Posted

PIKA napisał(a):
Super to jest :multi: i widze zmiane tła :razz:

I sama dziś wykombinowałam jak to zrobić :multi::multi::multi::lol::lol::lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Udało się!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Małgosiu, to jest rewelacyjne!!!!!!!!!!!! Bajan jest jak żywy i wygląda z obrazu :multi: :multi: :multi:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
czesc i czołem a co tutaj tak pusciutko?:mad:

małgosiu moze tak wiecej przeróbeczek :eviltong: bajanek wygląda...bajecznie :loveu:

Ech...Madziu, właśnie weszłam żeby pokazać moją nieudolną próbę z figurami 3D :roll:

muszę powiedzieć, że się męczę z tą techniką bo przy "wycieraniu" mam ciągłe wpadki :placz::placz::placz:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Ech...Madziu, właśnie weszłam żeby pokazać moją nieudolną próbę z figurami 3D :roll:

muszę powiedzieć, że się męczę z tą techniką bo przy "wycieraniu" mam ciągłe wpadki :placz::placz::placz:

małgosiu ale gdzie tam nieudolną :eviltong: ja np. wogóle czegos takiego nie zrobie, mam do tego dwie lewe rece :oops: a bajanek w zółtym wygląda super :multi:

Posted

mmbbaj napisał(a):

jakie wpadki? :shake:

To jest super :multi:

Posted

PIKA napisał(a):
jakie wpadki? :shake:

Aaaaa....na przykład takie :evil_lol:

przy "wycieraniu", nie jestem w stanie nie zajechać na figury i nie zniszczyć ich :angryy:W efekcie wokół obiektu powstaje luka :cool1: A jak "obiekt" jest taki zbrylony to nie widać dobrze jak się wyciera :cool3:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Małgosiu, czy Ty znasz stronę www.graffik.pl ?

Sabinko, nie znam, ale już tam zajrzałam :lol: Super rzeczy tylko chyba wyższa szkoła jazdy :cool3:, ale oczywiście przyjrzę się dokładniej! Bardzo ci dziękuję :calus:

Posted

:p hello :p

Oj Gosieńko ależ się męczysz.. trzeba sobie życie ułatwiać w PSie a nie utrudniać ;)
podpowiem Ci tak... mneij więcej wytrzesz tylko obiekt jeśli:
mocno powiększysz foteczkę + te "oczka" w oknie warstw można "wyłączać" - czyli - wyłącz oczko na kopii tła i wtedy widzisz sam oryginał bez zbrylenia... właczasz oczko i czyścisz... i tak w kółko - wtedy wyczyścisz dokładnie tylko dany obiekt :p

Posted

Gosiek napisał(a):
:p hello :p

Oj Gosieńko ależ się męczysz.. trzeba sobie życie ułatwiać w PSie a nie utrudniać ;)
podpowiem Ci tak... mneij więcej wytrzesz tylko obiekt jeśli:
mocno powiększysz foteczkę + te "oczka" w oknie warstw można "wyłączać" - czyli - wyłącz oczko na kopii tła i wtedy widzisz sam oryginał bez zbrylenia... właczasz oczko i czyścisz... i tak w kółko - wtedy wyczyścisz dokładnie tylko dany obiekt :p

Ekhmmm...achaaa....eeeeee...:cool3:...spróbuję :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Ekhmmm...achaaa....eeeeee...:cool3:...spróbuję :evil_lol:
hihihi ciekawa jestem efektów :cool3:
a najfajniejsze jest to próbowanie.... nowości :eviltong:

Na grafiku mają wytłumaczone fajne efekty w PSie - zapomniałam całkiem o tej stronce :oops: