mmbbaj Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Powracamy na chwilkę z 4 stronki :lol::lol::lol: Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 mmbbaj napisał(a):Powracamy na chwilkę z 4 stronki :lol::lol::lol: za to powracacie w wielkim stylu! :lol: piekny portret :loveu: Quote
Gosiek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 suuuper te rameczki Gosiu robisz..... musisz instrukcję napisać :eviltong: koniecznie... i efekty też po kolei co i jak :p cudne są te Twoje przeróbki i bardzo mi się podobaja Quote
mmbbaj Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Gosiek napisał(a):suuuper te rameczki Gosiu robisz..... musisz instrukcję napisać :eviltong: koniecznie... i efekty też po kolei co i jak :p cudne są te Twoje przeróbki i bardzo mi się podobaja Ludzie trzymajcie mnie! :evil_lol: Ja mam ciebie Gosiu uczyć rameczki robić? :crazyeye:Przecież umiałaś wcześniej niż ja! Ale oczywiście jeśli mogę w czymś pomóc to bardzo chętnie :lol: I cieszę się, że przeróbeczki ci się podobają, tylko mnie już denerwuje, że coś bym chciała inaczej, a wiedzy o PS-sie za mało :razz: Quote
LAZY Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 I tutaj rameczkowo...ehhh...moze i ja sie kiedys naucze:shake: Quote
PIKA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Super to jest :multi: i widze zmiane tła :razz: LAZY napisał(a):I tutaj rameczkowo...ehhh...moze i ja sie kiedys naucze:shake: nauczysz sie :buzi: Quote
mmbbaj Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Udało się!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
mmbbaj Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 PIKA napisał(a):Super to jest :multi: i widze zmiane tła :razz: I sama dziś wykombinowałam jak to zrobić :multi::multi::multi::lol::lol::lol: Quote
PIKA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 mmbbaj napisał(a):I sama dziś wykombinowałam jak to zrobić :multi::multi::multi::lol::lol::lol: a to najfajniej jest ;) Quote
Sabina1 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 mmbbaj napisał(a):Udało się!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Małgosiu, to jest rewelacyjne!!!!!!!!!!!! Bajan jest jak żywy i wygląda z obrazu :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 mmbbaj napisał(a):Udało się!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: BOSKIE:loveu: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 mmbbaj napisał(a):Udało się!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: BRAWO !!!!!! Extra zabawa, prawda? A efekty.... co tu dużo gadać ... wspaniałe Quote
madzia20sosnowiec Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 czesc i czołem a co tutaj tak pusciutko?:mad: małgosiu moze tak wiecej przeróbeczek :eviltong: bajanek wygląda...bajecznie :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc i czołem a co tutaj tak pusciutko?:mad: małgosiu moze tak wiecej przeróbeczek :eviltong: bajanek wygląda...bajecznie :loveu: Ech...Madziu, właśnie weszłam żeby pokazać moją nieudolną próbę z figurami 3D :roll: muszę powiedzieć, że się męczę z tą techniką bo przy "wycieraniu" mam ciągłe wpadki :placz::placz::placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 mmbbaj napisał(a):Ech...Madziu, właśnie weszłam żeby pokazać moją nieudolną próbę z figurami 3D :roll: muszę powiedzieć, że się męczę z tą techniką bo przy "wycieraniu" mam ciągłe wpadki :placz::placz::placz: małgosiu ale gdzie tam nieudolną :eviltong: ja np. wogóle czegos takiego nie zrobie, mam do tego dwie lewe rece :oops: a bajanek w zółtym wygląda super :multi: Quote
PIKA Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 mmbbaj napisał(a):Ech...Madziu, właśnie weszłam żeby pokazać moją nieudolną próbę z figurami 3D :roll: muszę powiedzieć, że się męczę z tą techniką bo przy "wycieraniu" mam ciągłe wpadki :placz::placz::placz: jakie wpadki? :shake: To jest super :multi: Quote
Sabina1 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Małgosiu, czy Ty znasz stronę www.graffik.pl ? Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 PIKA napisał(a):jakie wpadki? :shake: Aaaaa....na przykład takie :evil_lol: przy "wycieraniu", nie jestem w stanie nie zajechać na figury i nie zniszczyć ich :angryy:W efekcie wokół obiektu powstaje luka :cool1: A jak "obiekt" jest taki zbrylony to nie widać dobrze jak się wyciera :cool3: Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Sabina1 napisał(a):Małgosiu, czy Ty znasz stronę www.graffik.pl ? Sabinko, nie znam, ale już tam zajrzałam :lol: Super rzeczy tylko chyba wyższa szkoła jazdy :cool3:, ale oczywiście przyjrzę się dokładniej! Bardzo ci dziękuję :calus: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 :p hello :p Oj Gosieńko ależ się męczysz.. trzeba sobie życie ułatwiać w PSie a nie utrudniać ;) podpowiem Ci tak... mneij więcej wytrzesz tylko obiekt jeśli: mocno powiększysz foteczkę + te "oczka" w oknie warstw można "wyłączać" - czyli - wyłącz oczko na kopii tła i wtedy widzisz sam oryginał bez zbrylenia... właczasz oczko i czyścisz... i tak w kółko - wtedy wyczyścisz dokładnie tylko dany obiekt :p Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Gosiek napisał(a)::p hello :p Oj Gosieńko ależ się męczysz.. trzeba sobie życie ułatwiać w PSie a nie utrudniać ;) podpowiem Ci tak... mneij więcej wytrzesz tylko obiekt jeśli: mocno powiększysz foteczkę + te "oczka" w oknie warstw można "wyłączać" - czyli - wyłącz oczko na kopii tła i wtedy widzisz sam oryginał bez zbrylenia... właczasz oczko i czyścisz... i tak w kółko - wtedy wyczyścisz dokładnie tylko dany obiekt :p Ekhmmm...achaaa....eeeeee...:cool3:...spróbuję :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 mmbbaj napisał(a):Ekhmmm...achaaa....eeeeee...:cool3:...spróbuję :evil_lol: hihihi ciekawa jestem efektów :cool3: a najfajniejsze jest to próbowanie.... nowości :eviltong: Na grafiku mają wytłumaczone fajne efekty w PSie - zapomniałam całkiem o tej stronce :oops: Quote
LAZY Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ale super te zdjęciowe przeróbki!!! Rewelacja:multi: Quote
Recommended Posts