mmbbaj Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Lucy* napisał(a):Czy to może impresjonizm ??? :loveu::loveu::loveu: Nooooo....powiedzmy "w stylu" ;) Quote
Nugatowa Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Cześć gosiu :lol: Widze ze Ciebie tez szlak trafia widząc ten "chlew" za oknem :angryy: :lol: Spotkalismy dzis ogara :loveu: od razu pomyslałąm o Bajnku równie uroczo nosił ogonek do góry i byl oropnym pieszczoche do tego jego zabawne imię ----> "Bulion" dodawało mu mnóstwo wdzieku te ogary sa przesłodkie serdecznie pozdrawiamy Ps: twoje dzieła mnie onieśmielaja :cool3: niczym Rembrandt :lol: Quote
mmbbaj Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 "Dama w stroju burgundzkim z ogarem" :lol::lol::lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 mmbbaj napisał(a):"Dama w stroju burgundzkim z ogarem" :lol::lol::lol: nie no rewelacja Gosiu haha :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :crazyeye:Małgosiu ....................teraz rozumię dlaczego cię nie było :cool3:pewno gdzies w jakimś zamczysku zagościliscie :razz: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 mmbbaj napisał(a):"Dama w stroju burgundzkim z ogarem" :lol::lol::lol: Gosiu, to jest swietne!!!:-o Quote
an3czka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 mmbbaj napisał(a):"Dama w stroju burgundzkim z ogarem" :lol::lol::lol: Witaj Gosiu! Hahaha świetne!!:lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Kawa ............spacerek i ................photoshop :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Małgosiu ...............:razz: Quote
Alka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Małgosiu, :klacz: jestem pod wrażeniem !:loveu: Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 mmbbaj napisał(a):Bajan czeka na wiosnę...:roll: Nie tylko Bajan :shake: Quote
KUMPELka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 mmbbaj napisał(a):"Dama w stroju burgundzkim z ogarem" :lol::lol::lol: Witajcie, Gosiu, to zdjęcie mnie poprostu powaliło :crazyeye: Super :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 mmbbaj napisał(a):Bajan czeka na wiosnę...:roll: jacie krece cóz za spojrzenieee:loveu: jak tak ładnie patrzy to nie ma mozliwosci zeby wiosna nie przylazła :eviltong: a wogóle to witam po długiej mej nieobecnosci:oops: Quote
mmbbaj Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Witaj Magda :multi: witaj Madziu :multi: Witajcie wszyscy w poniedziałek :evil_lol: i życzymy wam miłego tygodnia :Cool!: Nie odmówię sobie przyjemności wstawienia przeróbeczki i...:scared: Wspaniała natura ogara pozwala Bajanowi zawierać różne, dziwne znajomości...:lol: Quote
KUMPELka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 mmbbaj napisał(a):... Wspaniała natura ogara pozwala Bajanowi zawierać różne, dziwne znajomości...:lol: Ale się uśmiałam - tak na dobry początek tygodnia :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 mmbbaj napisał(a):Bajan czeka na wiosnę...:roll: Gosiu jakie śliczne!!:multi: Witaj! Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 mmbbaj napisał(a):Witaj Magda :multi: witaj Madziu :multi: Witajcie wszyscy w poniedziałek :evil_lol: i życzymy wam miłego tygodnia :Cool!: Nie odmówię sobie przyjemności wstawienia przeróbeczki i...:scared: Wspaniała natura ogara pozwala Bajanowi zawierać różne, dziwne znajomości...:lol: :crazyeye:o rany Małgosia ma kociaka ;) Quote
Teklunia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 mmbbaj napisał(a):Bajan czeka na wiosnę...:roll: Witaj Gosiu :bye: Piekne to zdjecie! Ta ksiazka o PSie zrobi z Ciebie mistrza :lol: Quote
Alka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Małgosiu, nie ma co ukrywać , robisz niesamite postepy :multi:. Super !:loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Dzień dobry Małgosiu ! Daaaawno nas u Was nie było ! Bajanek - widzę - kwitnie ! :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Małgosiu ta przeróbeczka jest rewelacyjna :loveu: Napisz koniecznie jak Bajanek zareagował na nowego domownika :cool3: Quote
Gosiek Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 czesć Gosiu :) ... a mówiłaś ze przeróbeczki Ci nei wychodzą... kokietka :evil_lol: cudeńka tworysz - bardzo mi się te ostatnie przeróbeczki podobają.. naprawdę Quote
mmbbaj Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Gosiek napisał(a):czesć Gosiu :) ... a mówiłaś ze przeróbeczki Ci nei wychodzą... kokietka :evil_lol: cudeńka tworysz - bardzo mi się te ostatnie przeróbeczki podobają.. naprawdę Gosiu, bardzo się cieszę, że ci się podobają :multi: A ja mówiłam tylko, że nie wychodzi mi wychodzenie poza ramkę, a wam tak :cool1: Daga_i_Oskar napisał(a): Małgosiu ta przeróbeczka jest rewelacyjna :loveu: Napisz koniecznie jak Bajanek zareagował na nowego domownika :cool3: To Bajan był w gościnie :lol::lol::lol: No i ...wkleiłam już u Alicji i tutaj też nie mogę się oprzeć :evil_lol: Quote
Recommended Posts