Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
znaczy wyspana jesteś :diabloti: to do roboty :mad:

;)

Wiesz Pika, ja chyba mam jakieś cofnięcie w rozwoju :roll:...nic mi nie wychodzi :angryy: A tym wychodzeniem z ramki to zrobiłyście mi takie pranie mózgu, że siedzę, patrzę i nic nie wiem :evil_lol: Kasia dała instrukcję z angielskim nazewnictwem i już kompletnie się pogubiłam robiąc próbę i...zniechęciłam się:p A "po twojemu" też mi nie wychooooodzi :placz:

Posted

Teklunia napisał(a):
hej hej, Gosiu :bye:
to juz drugi dzien bez przerobek? co sie dzieje, masz odwyk? ;)

Jaki odwyk?!!!!!!!!!!! :angryy: W kompleksy mnie wpędziłaś :mad: :lol:

Posted

mmbbaj[B napisał(a):
]...nic mi nie wychodzi :angryy: A tym wychodzeniem z ramki to zrobiłyście mi takie pranie mózgu, że siedzę, patrzę i nic nie wiem :evil_lol:

Małgosiu, w takich momentach pomyśl sobie o mnie , takiej jednej nie kumatej w obrabianiu foteczek ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Wiesz Pika, ja chyba mam jakieś cofnięcie w rozwoju :roll:...nic mi nie wychodzi :angryy: A tym wychodzeniem z ramki to zrobiłyście mi takie pranie mózgu, że siedzę, patrzę i nic nie wiem :evil_lol: Kasia dała instrukcję z angielskim nazewnictwem i już kompletnie się pogubiłam robiąc próbę i...zniechęciłam się:p A "po twojemu" też mi nie wychooooodzi :placz:
Malgosiu sprobuj tutaj poczytac, ja się z tego nauczylam.
To wpradzie do GIMPA jest ale technika identyczna http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=368660&postcount=1931

ale jeżeli robisz w PhotoFiltrze to ci sie nie uda bo tam nie ma takiej opcji jak "warstwy" :roll: sprawdzalam

Posted

PIKA napisał(a):

jeżeli robisz w PhotoFiltrze to ci sie nie uda bo tam nie ma takiej opcji jak "warstwy" :roll: sprawdzalam

Zrobiłam w PhotoFiltrze :multi: Niedokładnie bo to próba :cool3:

Posted

PIKA napisał(a):
No widzisz Malgosiu :multi:

ajak się to w Photofiltrze robi ? :hmmmm: czyzbym sierota nie zauważyla warstw? :roll:

Nieeeee...to nie całkiem tak :lol: Warstwę robiłam w PSie, zapisałam i otworzyłam w PhotoFiltrze :eviltong: Sprytnie co? ;)

I DOBRANOC wam !!!:bye:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Nieeeee...to nie całkiem tak :lol: Warstwę robiłam w PSie, zapisałam i otworzyłam w PhotoFiltrze :eviltong: Sprytnie co? ;)

I DOBRANOC wam !!!:bye:

:lol: :lol: nie ma to jak wspólpraca :lol: miedzy programami :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
Małgosiu, w takich momentach pomyśl sobie o mnie , takiej jednej nie kumatej w obrabianiu foteczek ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja nie lubie takich rzeczy. Koncowy efekt owszem, ale ta robota...........:shake:

Dzien dobry!!:multi:
Bajanek sliczny. Beda dzisiaj jakies foteczki?

Posted

Teklunia napisał(a):
czesc Malgosiu :)

ja dalam po angielsku, bo taka mam wersje programu i nie wiem jak to na polski przetlumaczyli :oops:

Kasieńko nie przejmuj się :calus: Może kiedyś dojdę :cool3: A teraz idę na spacer z Bajankiem, może mi się komórki zregenerują :cool1:

I witam wszystkich i sorki, że nic nie wrzuciłam, ale może nadrobię potem...:roll:

Posted

mmbbaj napisał(a):

I witam wszystkich i sorki, że nic nie wrzuciłam, ale może nadrobię potem...:roll:

Dzień dobry Małgosiu i Bajanku !:multi:

Ja postanowiłam trochę "przelecieć " galeryjki.;) LIczyłam na nowe foteczki Bajanka. Małgosiu, może po dotlenieniu wstawisz kilka ;)

Posted

Alka napisał(a):
Dzień dobry Małgosiu i Bajanku !:multi:

Ja postanowiłam trochę "przelecieć " galeryjki.;) LIczyłam na nowe foteczki Bajanka. Małgosiu, może po dotlenieniu wstawisz kilka ;)

Alu, ostatnio wiesz, że oddałam się PSowi :lol: Przy takiej pogodzie to w domu mogłabym robić fotki Bajanowi przeważnie jak śpi ;), a na spacerach nie mam aparatu! Do tego zrobiło się tak paskudnie, mokro i pleciugowato, że nawet nie ma gdzie tych fotek robić :shake: Oczywiście postaram się bo brakuje mi nowych fotek...do obróbki :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Alu, ostatnio wiesz, że oddałam się PSowi :lol: Przy takiej pogodzie to w domu mogłabym robić fotki Bajanowi przeważnie jak śpi ;), a na spacerach nie mam aparatu! Do tego zrobiło się tak paskudnie, mokro i pleciugowato, że nawet nie ma gdzie tych fotek robić :shake: Oczywiście postaram się bo brakuje mi nowych fotek...do obróbki :evil_lol:
;)to możesz poobrabiać moje

Posted

Cześć gooooosiu :multi: :multi:

Co u mojego Bajnosa słychać :loveu: :loveu: ?
Musze Ci przyznać racje ja tez sie czuje dziś jak powolna ociązała ameba:eviltong: Nic mi sie nie chce i jeszcze ta grypa daje sie w znaki, ale wypiłam herbate z cynamonem i jestem nowonarodzona :cool3:

Posted

Gosiek, ja też mam już dość tej zimy ale głowa do góry ...jeszcze trochę :cool1:
Na nowe zdjęcia Bajanka poczekam - jestem cierpliwa...byle do wiosny :diabloti:
Pozdrawiam cieplutko Gosiu - nie daj się chandrze :cool3:

Posted

Witajcie

Alicjo, Alu, Aniu, Magdo, Kasiu i wszyscy! :calus: Nie mam czasu bo staram się poznać troszku tego piekielnego PSa :angryy:, ale jestem na etapie, że nic mi nie wychodzi :niewiem: A ponieważ nie zostałam zwolniona z różnych innych zajęć więc robię to z doskoku :evil_lol: Bajan ma się dobrze, tylko nie mamy za bardzo gdzie spacerować bo wszystko rozmięka i płynie...No i taka pogoda powoduje, że sporo w domu przesypia. Może uda się zrobić dziś jakieś nowe fotki to wkleję :lol: Pozdrawiam Was :multi:

Posted

Cześć Gosiu :multi: :multi: :cool3:

Przy takiej pogodzie wcale sie nie dziwie ze nie masz weny :shake: :shake:

Cos koszmarnego :-o błoto, syf i brudno szaro a fee
Bajan moze ma lepszy pomysł zeby ten fatalnu okres przespać :cool3:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Bajan moze ma lepszy pomysł zeby ten fatalnu okres przespać :cool3:

Takiemu u to dobrze, aż zazdroszczę ;) Sama bym się gdzieś zaszyła z kołderką :-(
Kumpel zresztą wcale nie jest lepszy...jak przychodzimy do domu to szybkie siku, troszkę zabawy z córą a potem dalej idzie spać :cool1: