mmbbaj Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 PIKA napisał(a):znaczy wyspana jesteś :diabloti: to do roboty :mad: ;) Wiesz Pika, ja chyba mam jakieś cofnięcie w rozwoju :roll:...nic mi nie wychodzi :angryy: A tym wychodzeniem z ramki to zrobiłyście mi takie pranie mózgu, że siedzę, patrzę i nic nie wiem :evil_lol: Kasia dała instrukcję z angielskim nazewnictwem i już kompletnie się pogubiłam robiąc próbę i...zniechęciłam się:p A "po twojemu" też mi nie wychooooodzi :placz: Quote
mmbbaj Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Teklunia napisał(a):hej hej, Gosiu :bye: to juz drugi dzien bez przerobek? co sie dzieje, masz odwyk? ;) Jaki odwyk?!!!!!!!!!!! :angryy: W kompleksy mnie wpędziłaś :mad: :lol: Quote
Alka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 mmbbaj[B napisał(a):]...nic mi nie wychodzi :angryy: A tym wychodzeniem z ramki to zrobiłyście mi takie pranie mózgu, że siedzę, patrzę i nic nie wiem :evil_lol: Małgosiu, w takich momentach pomyśl sobie o mnie , takiej jednej nie kumatej w obrabianiu foteczek ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 mmbbaj napisał(a):Wiesz Pika, ja chyba mam jakieś cofnięcie w rozwoju :roll:...nic mi nie wychodzi :angryy: A tym wychodzeniem z ramki to zrobiłyście mi takie pranie mózgu, że siedzę, patrzę i nic nie wiem :evil_lol: Kasia dała instrukcję z angielskim nazewnictwem i już kompletnie się pogubiłam robiąc próbę i...zniechęciłam się:p A "po twojemu" też mi nie wychooooodzi :placz: Malgosiu sprobuj tutaj poczytac, ja się z tego nauczylam. To wpradzie do GIMPA jest ale technika identyczna http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=368660&postcount=1931 ale jeżeli robisz w PhotoFiltrze to ci sie nie uda bo tam nie ma takiej opcji jak "warstwy" :roll: sprawdzalam Quote
mmbbaj Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 PIKA napisał(a): jeżeli robisz w PhotoFiltrze to ci sie nie uda bo tam nie ma takiej opcji jak "warstwy" :roll: sprawdzalam Zrobiłam w PhotoFiltrze :multi: Niedokładnie bo to próba :cool3: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 No widzisz Malgosiu :multi: ajak się to w Photofiltrze robi ? :hmmmm: czyzbym sierota nie zauważyla warstw? :roll: Quote
mmbbaj Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 PIKA napisał(a):No widzisz Malgosiu :multi: ajak się to w Photofiltrze robi ? :hmmmm: czyzbym sierota nie zauważyla warstw? :roll: Nieeeee...to nie całkiem tak :lol: Warstwę robiłam w PSie, zapisałam i otworzyłam w PhotoFiltrze :eviltong: Sprytnie co? ;) I DOBRANOC wam !!!:bye: Quote
Nugatowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 mmbbaj napisał(a):Zrobiłam w PhotoFiltrze :multi: Niedokładnie bo to próba :cool3: Bajanku moje słodkości Chodż do cioci chodz !! :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 mmbbaj napisał(a):Nieeeee...to nie całkiem tak :lol: Warstwę robiłam w PSie, zapisałam i otworzyłam w PhotoFiltrze :eviltong: Sprytnie co? ;) I DOBRANOC wam !!!:bye: :lol: :lol: nie ma to jak wspólpraca :lol: miedzy programami :evil_lol: Quote
Magda Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Alka napisał(a):Małgosiu, w takich momentach pomyśl sobie o mnie , takiej jednej nie kumatej w obrabianiu foteczek ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nie lubie takich rzeczy. Koncowy efekt owszem, ale ta robota...........:shake: Dzien dobry!!:multi: Bajanek sliczny. Beda dzisiaj jakies foteczki? Quote
Gosiek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 cześć Gosiu :p Widzę ze przeróbkowa mania zaczyna Cie dołować..... ech - najlepiej by było jakbyś mogła zobaczyć jak to sie robi ;) Quote
Teklunia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 czesc Malgosiu :) ja dalam po angielsku, bo taka mam wersje programu i nie wiem jak to na polski przetlumaczyli :oops: Quote
mmbbaj Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Malgosiu :) ja dalam po angielsku, bo taka mam wersje programu i nie wiem jak to na polski przetlumaczyli :oops: Kasieńko nie przejmuj się :calus: Może kiedyś dojdę :cool3: A teraz idę na spacer z Bajankiem, może mi się komórki zregenerują :cool1: I witam wszystkich i sorki, że nic nie wrzuciłam, ale może nadrobię potem...:roll: Quote
Alka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 mmbbaj napisał(a): I witam wszystkich i sorki, że nic nie wrzuciłam, ale może nadrobię potem...:roll: Dzień dobry Małgosiu i Bajanku !:multi: Ja postanowiłam trochę "przelecieć " galeryjki.;) LIczyłam na nowe foteczki Bajanka. Małgosiu, może po dotlenieniu wstawisz kilka ;) Quote
mmbbaj Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Alka napisał(a):Dzień dobry Małgosiu i Bajanku !:multi: Ja postanowiłam trochę "przelecieć " galeryjki.;) LIczyłam na nowe foteczki Bajanka. Małgosiu, może po dotlenieniu wstawisz kilka ;) Alu, ostatnio wiesz, że oddałam się PSowi :lol: Przy takiej pogodzie to w domu mogłabym robić fotki Bajanowi przeważnie jak śpi ;), a na spacerach nie mam aparatu! Do tego zrobiło się tak paskudnie, mokro i pleciugowato, że nawet nie ma gdzie tych fotek robić :shake: Oczywiście postaram się bo brakuje mi nowych fotek...do obróbki :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 mmbbaj napisał(a):Alu, ostatnio wiesz, że oddałam się PSowi :lol: Przy takiej pogodzie to w domu mogłabym robić fotki Bajanowi przeważnie jak śpi ;), a na spacerach nie mam aparatu! Do tego zrobiło się tak paskudnie, mokro i pleciugowato, że nawet nie ma gdzie tych fotek robić :shake: Oczywiście postaram się bo brakuje mi nowych fotek...do obróbki :evil_lol:;)to możesz poobrabiać moje Quote
Nugatowa Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Cześć gooooosiu :multi: :multi: Co u mojego Bajnosa słychać :loveu: :loveu: ? Musze Ci przyznać racje ja tez sie czuje dziś jak powolna ociązała ameba:eviltong: Nic mi sie nie chce i jeszcze ta grypa daje sie w znaki, ale wypiłam herbate z cynamonem i jestem nowonarodzona :cool3: Quote
KUMPELka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Gosiek, ja też mam już dość tej zimy ale głowa do góry ...jeszcze trochę :cool1: Na nowe zdjęcia Bajanka poczekam - jestem cierpliwa...byle do wiosny :diabloti: Pozdrawiam cieplutko Gosiu - nie daj się chandrze :cool3: Quote
Teklunia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Czesc Gosiu :) Cos ostatnio nie masz dla nas czasu :( Powiedz chociaz jak sie ma piekny Bajanek...? Quote
mmbbaj Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Witajcie Alicjo, Alu, Aniu, Magdo, Kasiu i wszyscy! :calus: Nie mam czasu bo staram się poznać troszku tego piekielnego PSa :angryy:, ale jestem na etapie, że nic mi nie wychodzi :niewiem: A ponieważ nie zostałam zwolniona z różnych innych zajęć więc robię to z doskoku :evil_lol: Bajan ma się dobrze, tylko nie mamy za bardzo gdzie spacerować bo wszystko rozmięka i płynie...No i taka pogoda powoduje, że sporo w domu przesypia. Może uda się zrobić dziś jakieś nowe fotki to wkleję :lol: Pozdrawiam Was :multi: Quote
Nugatowa Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Cześć Gosiu :multi: :multi: :cool3: Przy takiej pogodzie wcale sie nie dziwie ze nie masz weny :shake: :shake: Cos koszmarnego :-o błoto, syf i brudno szaro a fee Bajan moze ma lepszy pomysł zeby ten fatalnu okres przespać :cool3: Quote
KUMPELka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Nugatowa napisał(a):Bajan moze ma lepszy pomysł zeby ten fatalnu okres przespać :cool3: Takiemu u to dobrze, aż zazdroszczę ;) Sama bym się gdzieś zaszyła z kołderką :-( Kumpel zresztą wcale nie jest lepszy...jak przychodzimy do domu to szybkie siku, troszkę zabawy z córą a potem dalej idzie spać :cool1: Quote
Recommended Posts