Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 mmbbaj napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::placz::placz::placz:ale gdzie Bajanek Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 :evil_lol::evil_lol: Rany po czyms takim bede miala koszmary :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a):Rany po czyms takim bede miala koszmary :crazyeye: I tak ma być :p...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:ale gdzie Bajanek Bajanowi robiłam dziś wieczorem zdjęcia, jutro zobaczę co w ogóle wyszło :cool3:Jak wg niego było już za długo to mnie walnął łapą po aparacie, mało mi go nie wytrącił z rąk :cool1: Tak lubi być modelem :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 mmbbaj napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiu, no wiesz co? Tak straszyc ludzi? :mad: Brrr... Quote
mmbbaj Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Teklunia napisał(a):Gosiu, no wiesz co? Tak straszyc ludzi? :mad: Brrr... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no to miłych snów wam życzę i lecę z Bajankiem :hand: Quote
KUMPELka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 mmbbaj napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale super :evil_lol: A myślałam, że baba - jagi nie istnieją :diabloti: Quote
an3czka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 mmbbaj napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosia witaj! Dobrze, że tej Baby Jagi nie widziałam wczoraj, bo z pewnościa śniłyby mi się koszmary:nerwy: :p Quote
Teklunia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 dzien doberek :multi: czy u Ciebie tez jest taka paskudna pogoda, Gosiu? Wcale mi sie nie chce wychodzic z domu (na szczescie psu tez nie za bardzo ;)) Quote
KUMPELka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Teklunia napisał(a):dzien doberek :multi: czy u Ciebie tez jest taka paskudna pogoda, Gosiu? Wcale mi sie nie chce wychodzic z domu (na szczescie psu tez nie za bardzo ;)) No tak, czy ktoś oprócz mnie jeszcze ciężko pracuje na dogo :angryy: U nas pogoda pod psem... zimno, plucha i jeszcze śnieży - brrrr i jak tu ma przyjść ta wiosna :-( Quote
mmbbaj Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 an3czka napisał(a):Gosia witaj! Dobrze, że tej Baby Jagi nie widziałam wczoraj, bo z pewnościa śniłyby mi się koszmary:nerwy: :p Witaj Aniu :lol: No bo ja chciałam was ciutkę nastraszyć :eviltong: ;) Teklunia napisał(a):dzien doberek :multi: czy u Ciebie tez jest taka paskudna pogoda, Gosiu? Wcale mi sie nie chce wychodzic z domu (na szczescie psu tez nie za bardzo ;)) Witaj Kasiu! :lol: Pogoda jest beeee :shake: i też baaaaardzo nie chce mi się wychodzić! Niestety Bajan o "swojej" porze będzie wyglądał spaceru i musimy pójść :placz:A przed południem robiłam porządki w moich "dziełach" :cool1: bo strasznie zaśmieciłam kompa :evil_lol: KUMPELka napisał(a): U nas pogoda pod psem... zimno, plucha i jeszcze śnieży - brrrr i jak tu ma przyjść ta wiosna :-( Witaj Magda i nie płacz :lol: Wiosna przyjdzie :p.........kiedyś :cool3:, a u nas też śnieży :angryy: Quote
Magda Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 mmbbaj napisał(a): Dzien dobry Gosiu!! Ale sliczne to zdjecie- obrazek. Fotke sama robilas?:cool3: Quote
mmbbaj Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Magda_Miki napisał(a):Dzien dobry Gosiu!! Fotke sama robilas?:cool3: Witaj Madziu :hand:, sama :lol:, cieszę się, że ci się podoba! Quote
Magda Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 mmbbaj napisał(a):Witaj Madziu :hand:, sama :lol:, cieszę się, że ci się podoba! I to bardzo!! Naprawde jak zdjecie jakiegos obrazu:multi::multi: Quote
Alka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Witajcie !:multi: U nas też kiepsko z pogodą.:diabloti:Nie dość ,że przybyło śnieżku to i plucha większa.Szaro, mokro... nieprzyjemnie:angryy: Małgosiu, na temat porządków na dysku coś wiem , bo zdarza mi się ,że syn zerkając na moja częć łapie się za głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 u mnie jest na odwrot :lol: ja mam idealny porzadek w komputerze, a TZ ma wszystko :shake: ale ja mam juz taka obsesje - kocham porzadek :oops: i w zyciu, i w domu, i w kompie ;) Quote
Alicja Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Czołem bałaganiary :multi: pozdrawia was I Bałaganiara Dogomanii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Czołem bałaganiary :multi: pozdrawia was I Bałaganiara Dogomanii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I II-ga te z was wita :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 To ja pewnie jakaś dziwna jestem... bo jak tylko wstawię przeróbkę, zdjątko na serwer to od razu z kompa usuwam :cool1: czesć Małgosiu - bardzo ładne te przeróbeczki wiesz? Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Gosiek napisał(a):To ja pewnie jakaś dziwna jestem... bo jak tylko wstawię przeróbkę, zdjątko na serwer to od razu z kompa usuwam :cool1: czesć Małgosiu - bardzo ładne te przeróbeczki wiesz? ja robię Gosiu dokładnie to samo, a i tak ciagle mi się obrywa że mam bałagan w moich katalogach :oops: Quote
Gosiek Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 :cool1: ja w katalogach, plikach itp bałaganuu nie mam... ale ostatnio zajrzałam do archiwum GG - raany ile tego tam jest... a ile miejsca w kompie zajmuje - muszę skasować chyba wszystko :cool1: Gosia - jak spacerek wieczorny? Quote
PIKA Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 A ja tam mam balagan ...... artystyczny :evil_lol: Jak bym miala za duzy porządek to bym nic nie znalazła :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Gosiek napisał(a):To ja pewnie jakaś dziwna jestem... bo jak tylko wstawię przeróbkę, zdjątko na serwer to od razu z kompa usuwam :cool1: ja tak samo :D PIKA napisał(a): Jak bym miala za duzy porządek to bym nic nie znalazła :evil_lol: to zdanie wyjete jakby zywce z ust mojego TZa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Witajcie ponownie! :multi: Nie było mnie bo byłam u mamy :lol: Od siostry przytachałam Biblię Fotoschopa :cool1: A co! :p Nie wiem jeszcze czy siem coś narozumiem, ale zobaczymy :cool3: Alka - co do "porządku" w kompie to mój mąż powiedział mi wczoraj, żebym się nie zdziwiła jak w pewnym momencie komp mi stanie :evil_lol: Alicjo i Piko - ja nie wierzę, że jesteście bałaganiary nr 1...:siara: Gosiu - nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś :Cool!:, a spacerek wieczorny z Bajanem dopiero mnie czeka :razz: Niezbyt przyjemny bo deszcz pada, a teren rozmokły! A co do przeróbek...nie mogę sobie podarować, że nie umiem wyprowadzić poza ramkę i to jest moja pięta Achllesa :angryy: A do tego mam problem z robieniem ramek w PhotoShopie :angryy::angryy::angryy: Mam jednak nadzieję, że kiedyś rozwikłam te problemy...:cool3: Kasiu - a wiesz, że ja mam właśnie takie wrażenie, że jesteś taka uporządkowana :lol: i nie masz się czego wstydzić bo to wielka zaleta :p Quote
Lucy* Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 mmbbaj napisał(a): Czy to może impresjonizm ??? :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 mmbbaj napisał(a):Gosiu - nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś :Cool!:, a spacerek wieczorny z Bajanem dopiero mnie czeka :razz: Niezbyt przyjemny bo deszcz pada, a teren rozmokły! A co do przeróbek...nie mogę sobie podarować, że nie umiem wyprowadzić poza ramkę i to jest moja pięta Achllesa :angryy: A do tego mam problem z robieniem ramek w PhotoShopie :angryy::angryy::angryy: Mam jednak nadzieję, że kiedyś rozwikłam te problemy...:cool3: Gosiu - nauczysz sie... przydało by się żeby Ci ktoś pokazał jak robić ramki itp... przynajmneij ja tak mam że najszybciej się czegoś uczę jak widzę wcześniej ową rzecz w trakcie "produkcji" ;) cieszę sie ze sie cieszysz :buzi: Quote
Recommended Posts