mmbbaj Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='PIKA'] Malgosiu w czym Ty robisz takie ladne obrazeczki, gadaj mi tu szybciutko :mad: ;) Nie bij! :lol: w PhotoFiltrze:multi: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='mmbbaj']Alusiu, dzięki ci bardzo za takie słowa :buzi: cieszę się, że ci się podobają :Cool!:Tak mnie wessało do tego PS-a, że nawet dogo zaniedbuję! :lol: Jednak od czasu do czasu zaglądam ;)ja sobie PSzostawię na wakacje , bo wtedy mam dużo więcej czasu ;) Quote
aga1215 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='mmbbaj'] :crazyeye: Bajan akrobata :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='aga1215']:crazyeye: Bajan akrobata :loveu: To jest taniec z rękawiczką! :lol::lol::lol: Quote
PIKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='mmbbaj']Nie bij! :lol: w PhotoFiltrze:multi: aaa wczoraj se go ściaglam :diabloti: przez Age1215 :diabloti: mgielek mi się zachcialo :roll: Quote
mmbbaj Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='PIKA']aaa wczoraj se go ściaglam :diabloti: przez Age1215 :diabloti: mgielek mi się zachcialo :roll: Pika, ale takie mgiełki chyba są i w PS-ie :roll: Quote
PIKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='mmbbaj']Pika, ale takie mgiełki chyba są i w PS-ie :roll: nie ma :shake: Ja nie znalazlam, Gosia nie znalazła :shake: to nie ma :shake: Quote
mmbbaj Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='PIKA']Gosia jakiego filtru uzylas robią to :roll: Pika, sorki, że tak długo, ale oczywiście bawiłam się...:oops: Tutaj użyłam zamglenia, a potem wyostrzenia krawędzi! :lol: Quote
Patka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 :roll: urocza para :cool3: a ta fotka to chyba zaklinanie wiosny :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 przeróbeczki sa cudne, mnie też one coraz bardziej wciągają, ale niestety czasu brak :roll: Quote
Sabina1 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 PIKA napisał(a):ale ogary to chyba pochodza od psow Sw Huberta to do kogo ma byc podobny ? :lol: No i im bardziej ogar podobny, tym bardziej mi się podoba :lol: :lol: :lol: PF - to już wyczytałam, że można ściągnąć, a PS też? :diabloti: Quote
KUMPELka Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Witajcie dziewczęta i psiaki :p WSZYSTKIEGO DOBREGO :sweetCyb: :drinking: :cunao: :B-fly: Gosiu - mam pytanie gdzie jest lista dyskusyjna ogarów i gończych bo przegapiłam spotkanie a nie wiem gdzie tej listy szukać :cool1: Quote
Gosiek Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 cześć Małgosiu - śliczne przeróbeczki :loveu: miłego dzionka Quote
mmbbaj Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 [quote name='KUMPELka']Witajcie dziewczęta i psiaki :p WSZYSTKIEGO DOBREGO :sweetCyb: :drinking: :cunao: :B-fly: Gosiu - mam pytanie gdzie jest lista dyskusyjna ogarów i gończych bo przegapiłam spotkanie a nie wiem gdzie tej listy szukać :cool1: Witaj Magda :lol: tu masz ten adres http://groups.yahoo.com/group/ogarpolski/ i miłego dnia! Quote
mmbbaj Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Witajcie KOBIETY :lol::lol::lol:, życzę miłego dnia:Rose: ;) Quote
Gosiek Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='mmbbaj']Witajcie KOBIETY :lol::lol::lol:, życzę miłego dnia:Rose: ;) cześć Kobieto :Rose: i również milusiego dnia Quote
mmbbaj Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Dziewczynki napiszcie mi jak się robi takie "wychodzenie z obrazu" :modla:bo mi nie wychodzi :angryy: , a w dodatku taką metodą to jest bardzo niedokładne :roll: Bardzo was proszę :mad::mad::mad:...:evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Czesc Kobieto :multi: Ja rowniez Ci zycze milych rzeczy... :) [quote name='mmbbaj']Dziewczynki napiszcie mi jak się robi takie "wychodzenie z obrazu" :modla:bo mi nie wychodzi :angryy: , a w dodatku taką metodą to jest bardzo niedokładne :roll: Bardzo was proszę :mad::mad::mad:...:evil_lol: powiedz mi laskawie - co tu u diabla nie wyszlo? :-o bo patrze, patrze i sie doszukac nie moge zadnej usterki... Quote
mmbbaj Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 [quote name='Teklunia'] powiedz mi laskawie - co tu u diabla nie wyszlo? :-o bo patrze, patrze i sie doszukac nie moge zadnej usterki... Kasieńko, no łapki niedokładne, a poza tym nie wiem co robić z pozostawioną, tą nie wyciętą "resztą"...:roll:, mogę tylko ją zamazywać...No i może jest jakiś łatwiejszy sposób :p bo mój to taka chałupnicza robota :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='mmbbaj']Kasieńko, no łapki niedokładne, a poza tym nie wiem co robić z pozostawioną, tą nie wyciętą "resztą"...:roll:, mogę tylko ją zamazywać...No i może jest jakiś łatwiejszy sposób :p bo mój to taka chałupnicza robota :evil_lol: ja sie pewnie nie znam, ale mi sie bardzo podoba...:oops: wyglada tak jakby Bajanek chcial do mnie wyjsc...:oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 czesc i czołem:buzi:my wprawdzie tez babki ale i życzenia składamy :buzi: miłego dnia :Rose: Quote
Recommended Posts