Marka Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 a proszę bardzo :lol: Myszka zimowa - cd: Myszka w łazience zawsze koniecznie chce wchodzić do wanny, bo lubi bawić się łazienkowymi akcesoriami: W Wigilię natomiast wymyśliła sobie zabawę cebulami na łóżku (nie przerywaliśmy zabawy, bo dzięki temu mogliśmy spokojnie przygotować Wigilię ;) ) Ciągle boi się chodzić po naszych stromych schodach (i dzięki temu na szczęście wciąż jeszcze można ją czasem "uwięzić" na górze ;) ) A to już ulubiona pozycja wypoczynkowa Myszki :lol: Quote
esperanza Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Jaka ona piękna :loveu: A jakie lśniace futerko, no, no... Widać, że ma dobrze u Ciebie Marko. Quote
AśkaK Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Rozkosz! R-O-Z-K-O-S-Z !!!:lol: :lol: :lol: I jaka ona mądra, chciała Wam pomóc cebulki obierać!:cool3: Quote
tanitka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 A Beniu jej nie zjadł??:crazyeye: Może on jest chory;) Quote
Marka Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Nie - nie chory - on spokojnie czeka, aż jej jeszcze trochę przybędzie - bo dla takiego małego kąska to nie opłaca mu się szczęką ruszać ;-) :lol: Kola za to próbuje nieustannie :lmaa: ;-) Quote
Bodziulka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Marka napisał(a): Kola za to próbuje nieustannie :lmaa: ;-) Ach te baby...:razz: Mycha jest prześliczna!! No i co to za pies, który do wanny lubi wchodzi?:shake: :lol: Quote
kiwi Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 marka, moze ty nie chcesz jej tak naprawde znalezc domu? ;) Quote
Marka Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 oj, kobitki, nie męczcie mnie tymi insynuacjami - litości! :modla: :lol: Co Wy myślicie, że dobrych ludzi, chcących przygarnąć kundelka jest na kopy, a ja kręcę nosem? gdyby ta P.Asia się nie rozmyśliła - to Myszka już byłaby w nowym domu - choć Esperanza ma rację - jeśli miała się rozmyśleć, to lepiej wcześniej niż później... W piątek w GW ma być anons o Mysi z adresem jej strony - może tym razem się uda? Quote
Bodziulka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Marka napisał(a):oj, kobitki, nie męczcie mnie tymi insynuacjami - litości! :modla: :lol: Hehe Marka to by pewnie chciała, ale jej TZ-et :shake: Obejrzałam sobie stronkę - praktyka czni mistrza i widzę, że rozwijasz swoje umiejętności, jeszcze trochę, a normalnie całe portale będziesz tworzyła :razz: Jaka Mycha była maleńka!!:crazyeye: jak miała 3 miesiące;) Quote
Marka Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 No i stało się! :bigcry: :grin: Myszka dzisiejszą noc spędza już w swoim nowym domku! Tym razem zasada do 3 razy sztuka się sprawdziła - i Pańcia, na którą wreszcie mieliśmy szczęście trafić okazała się właśnie tą, na którą tyle czasu czekałam! :multi: Do tego stopnia, że już dzisiaj, po naszym pierwszym spotkaniu przekazałam psinę od razu w ręce nowej opiekunki, choć zwykle daję sobie i chętnemu dzień do namysłu :D Myszka będzie mieszkała na warszawskiej Saskiej Kępie jako jedyny pupilek swojej Pańci. Ma obiecane spanie razem w łóżeczku i najbliższe dnie caaałe spędzone razem z Panią (bo Pańcia z okazji tej adopcji wzięła sobie urlop, żeby być z Myszk w pierwszych dniach w jej nowym domku! :loveu: ) A to Myszka na kolanach u Swojej Własnej Pani :loveu: : Warto było ratować tą psinę - wiem, że będzie szczęśliwa! :cunao: Quote
malagos Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Hurrra! Do trzech razy sztuka, rzeczywiście! Quote
AśkaK Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Rany, "nasza" ostrowska Myszka w nowym domku...:placz: :lol!: :laola: :BIG: :Cool!: :bigcool: Mareczko, uratowałaś tą psinkę, wychuchałaś, wychowałaś na uroczą młodą suńkę, a teraz znalazłaś jej wspaniały dom - słowa wielkiego uznania dla Ciebie!!!:Rose: :klacz: Ach, wzruszyłam się trochę...:oops: :evil_lol: Quote
kiwi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 MARKO! warto bylo czekac! gratuluje :D :multi: Quote
moon_light Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Na Saskiej Kępie ??? !!!! TO U MNIE !! moze sie spotkamy :) Quote
Bodziulka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 :razz: :sweetCyb: :laola: :drinking: :drink1: :chlup: A co się stało, że ona tak spokojnie siedzi na tym zdjęciu? :razz: :lol: Quote
Marka Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 moon_light napisał(a):Na Saskiej Kępie ??? !!!! TO U MNIE !! moze sie spotkamy :) Moon_light - to może polecisz nam jakiegoś dobrego, sprawdzonego weta z tych okolic, bo Pani Myszki mieszka tam od niedawna i nie ma jeszcze rozeznania? Bodziulka napisał(a):A co się stało, że ona tak spokojnie siedzi na tym zdjęciu? :razz: :lol: zmęczona już była bardzo i śpiąca :lol: Quote
Bodziulka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Marka napisał(a): zmęczona już była bardzo i śpiąca :lol: a łyżka na to: niemożliwe... ;) Myszka i zmęczona :lol: Quote
esperanza Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Gratulacje i dziękujemy za tak długą i dobrą opieke nad Myszką :Rose: teraz możemy już swiętować :BIG: Quote
tanitka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Nareszcie się udało :multi: :multi: :multi: Quote
Marka Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Nagadałam się dzisiaj z Panią Myszeńki (która jak dotąd ciągle jest Myszką i chyba tak już zostanie :eviltong: ) i dowiedziałam się samych strasznych rzeczy ;) : - Mysia się rozbestwiła w jedzonku tak, że dokumentnie oprotestowała suchą karmę, zmuszając Pańcię do gotowania jej kurczaczka! ;) - poza tym doskonali się w terroryzowaniu Pani swoją uroczą obecnością i szczeka, kiedy nie zwraca się na nią odpowiednio dużej uwagi ;) :lol: - w swoim domu Mysia owszem, szanuje czystość, ale w gościach się nie krępuje i udało się jej obsikać mieszkanie koleżanki swojej Pani :nono: - a w Psim Przedszkolu, do którego suczka uczęszcza, Mysia jest mało zainteresowana szkoleniem - o wiele bardziej zabawami z rówieśnikami - może dlatego, że cieszy się tam wśród szczeniaków największym "wzięciem", bo wszystkie bez wyjątku psiaki chcą się bawić właśnie z nią!!! :multi: No i co Wy na to?! :crazyeye: :lol: Quote
Recommended Posts