malawaszka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 hura hura :loveu::multi::multi::multi: Quote
idusiek Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 teraz kolej na Tundrę.....malawaszka, pleaase HELP !:oops: Quote
malawaszka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 daj na maila info i zdjęcia - im większe tym lepsze - [email protected] - wszystko co wiesz o niej Quote
idusiek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 :bigok:bazarki na maluchy:bigok: Kosmetyki i próbki na kartonowe maluchy, do 02.03 Biżuteryja, szkatułki na malce topione w kartonie. Do 02.03 Quote
idusiek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 W sobotę przyjechały do nas 2 psiaki: Ziomek - terierowaty wychudzony psiak, domowy i bardzo jak się potem okazało przyjazny i kochliwy ;) Ziomek w schronie: Ziomek po kąpieli i wyczesaniu: Mała Mi- suczyna, która nie dała się opanować w 1 lecznicy ( na szczęscie w drugiej mieli inne podejscie do przestraszonych i gryzących psiaków ). mała Mi jest przestraszona i chuuuuda.... i z chorymi oczkami. Quote
malagos Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ruda jak wiewióreczka... idusiek, a ta suczka czarno-biała mała jeszcze jest w schronisku? Quote
idusiek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Z tego co wiem to jest, ale ja nie byłam w sobotę :oops: ( latalam z Tajgą a potem z Lenką i Bingo ) Quote
Fela Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Jest, a nawet są - bo są dwie, bardzo podobne, pewnie siostry. Quote
idusiek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 na pewno siostry.......... :placz: bo identol, tylko łatki gdzie indziej... to ta druga :-o Quote
malagos Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Pani, której pokazałam netem te suczki, wybrała Melę z Wrocławia. Na razie wiec ani ta łaciata (która mnie ujęła za seducho...) ani Muszka- czyli moja , kurka, tymczasowiczka, są bez domku :shake: Quote
Fela Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Malutkie bardzo garną się do ludzi, są przestraszone schroniskiem :-( To bardzo młode psiaki. Quote
kometa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Przepraszam za offa... http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-bizuteria-na-pirata-bez-oka-do-14-03-a-132350/#post11859230 Quote
kiiniaa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 POMOCY!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-amstaff-pomocy-132348/ Quote
Kanzaj Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 POMOCY - ten psiak już tak wiele wycierpiał... DT BARDZO, BARDZO POTRZEBNY: Muszu - post 588: http://www.dogomania.pl/forum/f28/trzylapki-z-dogo-do-adopcji-w-schronach-bez-szans-na-adopcje-pomozmy-109775/index59.html Quote
idusiek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :placz: w NAJWIĘKSZEJ potrzebie w Ostrowi :placz: Joszi AMSTAFF , 4-5 LAT Boss DOBERMAN, 8 LAT Suzi W TYPIE BOKSERA, 2 LATA słuchajcie, bez jaj bez przytyczek... potrzebujemy pomocy ! Mamy 3 bardzo chude psiaki, które zostały ostatnio zoztały wyłapane w okolicznych wsiach... każdy na skraju zycia i śmierci, każdy prawie zagłodzony i skrzywdzony - BŁAGAM, POMÓŻCIE NAM WYCIĄGNAĆ CAŁĄ 3 !!! Quote
idusiek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Tajga z Grace pod kominkiem :cool3: Piękna lśniąca psinka Quote
malawaszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 a jaką ma brodę :loveu::loveu::loveu: zupełnie inaczej wygląda niż na fotach ze schronu! a tamte chudzinki to straszne :-(:-(:-( zwłaszcza dobek... Quote
marako Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Broda Tajgusi to chyba jakiś cień - właśnie na zdjęciach schroniskowych wydaje mi się, że była, a teraz nie ma wcale. Ale na dobrym jedzonku może coś jeszcze urośnie... Chudzinki ze zdjęć - strasznie biedne. W gardle mam gul patrząc na takie biedactwa, ale cóż... Quote
malawaszka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Idusiek a Gabryś? jest? masz jakieś jeszcze jego fotki? Quote
Fela Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Gabryś jest cały czas. Jutro będziemy w schronisku, obfocimy go. Quote
idusiek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Zanim Gabryś, to ja wstawiam fotki naszych Figo i Fago ( czyli Misiek i Lisek :cool3:). Lisek Misiek i razem jak to koledzy z paczki ;) Quote
idusiek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 do domku dzisiaj pojechał Ziomuś :multi: ................ a oto zdjęcia od naszej blondyneczki Pętelki zwanej Pchełką: w łózku rodziców: W łóżku dziecka: Jak myślicie - w którym wygodniej? :cool3: Quote
idusiek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 OD POCZĄTKU TEGO ROKU następujące psiaki znalazły domki : Dżin Dyzio Poziomka Gajka Felix Pętelka Pepe Lena Mercedes Sobota Tajga ( pomoc malawaszka ) Piorun Jupek (druga adopcja) Nutka ( pomoc sponsora) Sznurek Czaria ( pomoc sponsora ) Fazer Margolcia Fusek Misza Kama – boksia ( przez boksery ) Wtorek Tośka Szczotek Lady ( pomoc Bazyliah ) Bingo Karo Bigluś ( pomoc maszaberla ) Balbinka Ziomek OGROMNE DZIĘKI ZA WSZELKĄ POMOC W SZCZĘŚLIWYCH ZAKOŃCZENIACH WSZYSTKIM, KTÓRZY DOŁOŻYI SWOJE 3 GROSZE :multi::razz: A mamy OBECNIE pod opieką: Mala Mi – Agusia ( Otrębusy) Pusia ( Otrębusy ) Dobka z 4 szczeniakami ( lecznica ) Piątek ( Otrębusy) Czwartek ( Otrębusy) Środa ( Otrębusy) Zuzela ( Otrębusy) Joszi ( Teresin) Malwinka (DT aura) Bosman ( Otrębusy) Ośka ( Teresin) Fajny vel Frugo ( Otrębusy) ....( na pewno do końca tygodnia lista się powiększy ... :oops: ) Quote
Recommended Posts