Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maćka']Mamką dla maleństwa będę ja, Fela mi ją podrzuci w poniedziałek, postaram się Kropę nauczyć pic mleko przez dziecięcy smoczek zobaczymy co z tego wyjdzie.[/quote]

Są specjalne butelki ze smoczkiem dla szczeniąt, ale o tym pewnie wiesz

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

ja poproszę na priva kontakt do faceta od onka, chociaż mam duże wątpliwości, skoro ukradli mu już jednego psa... Czy Ty już z nim coś ustalałaś? Ja zaproponuję mu Fina, choć to nie ONek, ale duży i może żyć na dworze.

Posted

[quote name='wanda szostek']Są specjalne butelki ze smoczkiem dla szczeniąt, ale o tym pewnie wiesz[/quote]

Kropeczka niestety nie żyje, następnej nocy na Gagarina odeszła :-(

Posted

jest pani chętna na Miecię bis. ma sunie i kota. dom jest w Lęborku. czy mamy kogoś znajomego, kto mógłby sprawdzic ten domek?
druga pani z Warszawy - ma jeszcze dzwonić

Posted

Ja też nie znam Lęborka, moze z mapy dogo coś wyczytamy? Albo nam Pixie podpowie :cool3:

Bo jak pani z Warszawy nie zadzwoni?.....Szkoda suni w schronisku :shake:

Posted

nic, ja mam zero na karcie, nie moge do pani oddzwonić. pani ma suczkę i kota i chciała wiedzieć o Mieci jak najwięcej. na wizytę przedadopcyjna zgodziła się chętnie. no i problem z transportem by był

Posted

esperanza niestety państwo mnie wystawili powiedzieli że mam im szukać malutkiej sunią (którą zresztą chciałam od was wziąc z ostrowi) i że będą czekać cierpliwie niestety maja pieska nie wiem skąd zresztą nieważne tak jak wspomniałam już wcześniej mogę wziąc szczeniaka na tymczas tylko kiepsko z transportem ale napewno da się coś wykombinować

Posted

Dziś Rufus z Gagarina (od dwóch dni u mnie) będzie miał sesję zdjęciową :eviltong: Ciotka Ronja specjalnie z daleka będzie jechać, żeby popstrykać foteczki :multi:
A dziś była nieładna kupalka :( Może to po silnej dawce antybiotyku którą wczoraj dostał...
A tak to ogonek lata na wszytskie strony. Z godziny na godzinę chłopak się rozkręca!

Posted

Podziwiam Waszą determinację i zaangażowanie, ale czy nie można zmusić właściciela do lepszej współpracy?:mad:
Odwalacie za niego cała robotę. Pompujecie kupe kasy ( ja też się dołożę)ale to dla niego idealna sytuacja. Ktoś martwi sie za niego.
Chyba trzebaby pomyśleć o jakiejś rozmowie z właścicielem :angryy:
Wpłacę po świętach pieniądze na sterylizację jednej suni (tylko proszę o pw z kwotą i wrazie co przypomnienie bo czasem zapominam :oops: )

Posted

[quote name='beka']Podziwiam Waszą determinację i zaangażowanie, ale czy nie można zmusić właściciela do lepszej współpracy?:mad:
Odwalacie za niego cała robotę. Pompujecie kupe kasy ( ja też się dołożę)ale to dla niego idealna sytuacja. Ktoś martwi sie za niego.
Chyba trzebaby pomyśleć o jakiejś rozmowie z właścicielem :angryy:
Wpłacę po świętach pieniądze na sterylizację jednej suni (tylko proszę o pw z kwotą i wrazie co przypomnienie bo czasem zapominam :oops: )[/quote]

Ten właściciel to .....szkoda gadać kuźwa.
Owieczka ma rację, nie mamy możliwości wysterylizować całego miasta, ja gdybym miała taka możliwość to i ludzi za jednym zamachem bym pokastrowała, po co mają się tępaki rodzić ?!

Posted

[quote name='Igusia']Dziś Rufus z Gagarina (od dwóch dni u mnie) będzie miał sesję zdjęciową :eviltong: Ciotka Ronja specjalnie z daleka będzie jechać, żeby popstrykać foteczki :multi:
A dziś była nieładna kupalka :( Może to po silnej dawce antybiotyku którą wczoraj dostał...
A tak to ogonek lata na wszytskie strony. Z godziny na godzinę chłopak się rozkręca![/quote]

to rzeczywiście może być po antybiotyku...
Ten ogonek :loveu: żeby tylko nie odpadł!:eviltong:

Posted

Beka, jeśli chodzi o współpracę z właścicielem, opcje są dwie: albo pomagamy psom tak jak dotychczas, albo dążymy do tego, żeby zamknąć schronisko. Tylko co wtedy zrobimy z setką psów. :shake: