Wilejkaros Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 no i krzyżyk znowu!!!! Ratunku! Magadarynko, dużo cierpliwości do mnie, proszę! Quote
Wilejkaros Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ech, poddaję się. Niby wszystko robię, jak trzeba i gucio. Hmmm Magdarynka, ja tu wrócę późnym wieczorem. Może, jak nie stracisz sił, to przejdziemy tą lekcję raz jeszcze. Quote
Maćka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wilejkaros napisał(a):no i krzyżyk znowu!!!! Ratunku! Magadarynko, dużo cierpliwości do mnie, proszę! Ja to może wytłumaczę jak sama do tego doszłam :cool3: W fotosiku jest link "pełny rozmiar na forum", cały go kopiuję, a potem na dogo jest taka ikonka na górze przy dodawaniu nowego postu, to taki żółty kwadracik z jakimiś szarymi wzgórzami czy piramidkami i słoneczkem. Klikasz na nią i pojawia Ci się w górze nowe okienko, kasuję te http:// które tam jest i wklejam link, na początku i końcu tego linka kasuję wszelkie URL i IMG zostaiam tylko http:// i ciąg dalszy aż do .jpg i wklejam, zdjęcie wówczas na 100% się załaduje :) Spróbuj :) Quote
Wilejkaros Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 To na górze to krzyżyk wg instrukcji Maćki. Albo ja jestem opóźniona albo mój komp. Wracam wieczorkiem, Dziewczynki! Quote
Magdarynka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ok, od początku... z fotosika link zakończony .jpg na samym dole tuż pod napisem: "Bezpośredni link do zdjęcia: [ pomoc ] Nowe!" i albo klikasz na żółty kwadracik z górami i słoneczkiem (mówię o tych ikonkach nad okienkiem, w którym piszesz odpowiedź). Otworzy się okienko i wlepiasz tam link do zdjęcia, czyli: http://images20.fotosik.pl/30/6779981275c61cf0med.jpg Quote
KingaW Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 basiaap napisał(a):Dziewczynki, wysłałam na konto 400 zł na sterylki ( z dopiskiem). Mam nadzieję, ze się przydadzą;) . Bardzo, bardzo dziękujemy!:-) Quote
KingaW Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nataszka wróciła z adopcji do schroniska - kury dusi....Jest też suczka w ciąży Rozalka- może da jeszcze radę zrobić sterylkę aborcyjną, jeśli brzucha nie ma opuszczonego.Proponuję, po rozmowie z Felą, zabrać własnie te 2 delikwentki....Klatki na Tatarku puste, stoły do ciachnięcia też puste, weci ostrzą skalpele.... Quote
KingaW Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nataszka wróciła z adopcji do schroniska - kury dusi....Jest też suczka w ciąży Rozalka- może da jeszcze radę zrobić sterylkę aborcyjną, jeśli brzucha nie ma opuszczonego.Proponuję, po rozmowie z Felą, zabrać własnie te 2 delikwentki....Klatki na Tatarku puste, stoły do ciachnięcia też puste, weci ostrzą skalpele.... Quote
esperanza Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Lara fajnie by było, gdyby udało Ci się pojechac w tym tygodniu. Pani, która chce adoptować Supełka chciałaby pojechać po niego do schroniska. Quote
malagos Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 To Supełek ma sznase na domek? :loveu: Nataszka niedawno miała szczeniaki, nie za wczesnie na sterylkę? Quote
jayo Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Lara, jedz, zaplacimy za sterylke - mala premia wpadla :-) Jesli Nataszka nie - to moze jakas inna sunia? Jeszcze troche dlugu na SGGW jest - ale moze sie uda jakies fundusze zdobyc -tylko petycje napiszemy :evil_lol: Quote
ronja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 jeszcze z bazarku spływa kasa na sterylki - trochę się już uzbierało i zbiera nadal i na AFN mamy trochę kasy, tzn całkiem ładna sumkę Quote
Wilejkaros Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Znów będę miała głupie pytanie, ale wybaczcie - nowa jestem. Może potrzebujecie jakiś rzeczy na bazarki sterylkowe? Jeśli tak, to co proponujecie. Może coś gdzieś się u mnie poniewiera, a ja o tym nie wiem. Quote
beam6 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Słuchaj Nowa :loveu: - taka Nowa to już nie jesteś bo intesywnie i skutecznie pomagasz :lol: . Obejrzyj bazarki Ronji, Esperanzy, Papisi, Fony to będziesz wiedziała co się "nadaje" - każda z nas ma coś z czym może się rozstać bez bólu (np. nietrafiony prezent) a z pożytkiem dla podopiecznych :evil_lol: . Gratulacje za umieszczenie zdjęć - będę mogła podsyłać Ci teraz swoje ???? :diabloti: Quote
basiaap Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Jakie śliczne macie te psiaki:loveu: . Śliczne! Te cztery stówy wpłaciłam na konto, które macie w banerku, czyli konto stowarzyszenia. Powinny być piorunem, bo z terminala wysyłałam. Buziaki dla wszystkich wolontariuszek z Ostrowi basiaap, czyli Ania z Poznania:) Quote
KingaW Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Basiaap dzięki Twojej kasie (a tak przy okazji - jestem wciąż w szoku - w takim pozytywnym szoku, że różni Ludzie z różnych stron Polski, a czasem i świata mają do nas tak wielki kredyt zaufania, bardzo, bardzo dziękujemy za to zaufanie i oczywiście obiecujemy go nigdy nawet w najmniejszym stopniu nie zawieźć) i jeszcze jednej podobnej 'transzy' (o szczegółach nie chcę póki co pisać, ale się kroi kaska na jeszcze prawie 3 sterylki - Lara wie o co chodzi, ale póki nie mamy kasy w kieszeni nie będziemy zapeszać) mamy szansę wysterylizować zgodnie z naszym planem - 2 suczki w miesiacu.:-) Quote
Recommended Posts