Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Wilejkaros napisał(a):
no i krzyżyk znowu!!!! Ratunku! Magadarynko, dużo cierpliwości do mnie, proszę!

Ja to może wytłumaczę jak sama do tego doszłam :cool3:

W fotosiku jest link "pełny rozmiar na forum", cały go kopiuję, a potem na dogo jest taka ikonka na górze przy dodawaniu nowego postu, to taki żółty kwadracik z jakimiś szarymi wzgórzami czy piramidkami i słoneczkem. Klikasz na nią i pojawia Ci się w górze nowe okienko, kasuję te http:// które tam jest i wklejam link, na początku i końcu tego linka kasuję wszelkie URL i IMG zostaiam tylko http:// i ciąg dalszy aż do .jpg i wklejam, zdjęcie wówczas na 100% się załaduje :) Spróbuj :)

Posted

Nataszka wróciła z adopcji do schroniska - kury dusi....Jest też suczka w ciąży Rozalka- może da jeszcze radę zrobić sterylkę aborcyjną, jeśli brzucha nie ma opuszczonego.Proponuję, po rozmowie z Felą, zabrać własnie te 2 delikwentki....Klatki na Tatarku puste, stoły do ciachnięcia też puste, weci ostrzą skalpele....

Posted

Nataszka wróciła z adopcji do schroniska - kury dusi....Jest też suczka w ciąży Rozalka- może da jeszcze radę zrobić sterylkę aborcyjną, jeśli brzucha nie ma opuszczonego.Proponuję, po rozmowie z Felą, zabrać własnie te 2 delikwentki....Klatki na Tatarku puste, stoły do ciachnięcia też puste, weci ostrzą skalpele....

Posted

Lara, jedz, zaplacimy za sterylke - mala premia wpadla :-)
Jesli Nataszka nie - to moze jakas inna sunia?

Jeszcze troche dlugu na SGGW jest - ale moze sie uda jakies fundusze zdobyc -tylko petycje napiszemy :evil_lol:

Posted

Znów będę miała głupie pytanie, ale wybaczcie - nowa jestem. Może potrzebujecie jakiś rzeczy na bazarki sterylkowe? Jeśli tak, to co proponujecie. Może coś gdzieś się u mnie poniewiera, a ja o tym nie wiem.

Posted

Słuchaj Nowa :loveu: - taka Nowa to już nie jesteś bo intesywnie i skutecznie pomagasz :lol: .

Obejrzyj bazarki Ronji, Esperanzy, Papisi, Fony to będziesz wiedziała co się "nadaje" - każda z nas ma coś z czym może się rozstać bez bólu (np. nietrafiony prezent) a z pożytkiem dla podopiecznych :evil_lol: .

Gratulacje za umieszczenie zdjęć - będę mogła podsyłać Ci teraz swoje ???? :diabloti:

Posted

Jakie śliczne macie te psiaki:loveu: . Śliczne!
Te cztery stówy wpłaciłam na konto, które macie w banerku, czyli konto stowarzyszenia. Powinny być piorunem, bo z terminala wysyłałam.
Buziaki dla wszystkich wolontariuszek z Ostrowi
basiaap, czyli Ania z Poznania:)

Posted

Basiaap dzięki Twojej kasie (a tak przy okazji - jestem wciąż w szoku - w takim pozytywnym szoku, że różni Ludzie z różnych stron Polski, a czasem i świata mają do nas tak wielki kredyt zaufania, bardzo, bardzo dziękujemy za to zaufanie i oczywiście obiecujemy go nigdy nawet w najmniejszym stopniu nie zawieźć) i jeszcze jednej podobnej 'transzy' (o szczegółach nie chcę póki co pisać, ale się kroi kaska na jeszcze prawie 3 sterylki - Lara wie o co chodzi, ale póki nie mamy kasy w kieszeni nie będziemy zapeszać) mamy szansę wysterylizować zgodnie z naszym planem - 2 suczki w miesiacu.:-)