Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

ktos nam podrzucil terierkowatego pieska na posesje...
jest niesamowicie chudy, gdyby nie futro, to widac by bylo wszystkie kosci, a tak wystarczy dotknac... pazury prawie zawiniete...
Mysle, ze ma 1-1,5 roku...

Super dogaduje sie z innymi psami, sukami i kotami...
Teraz siedzi zamkniety w psil pokoju z Łatką, Cezarem i Horke bo JOKO ma cieczke !!!!
Ciekawe co by wyszlo... szorskowlose rude buldozki... masakra !

Posted

Ewusek napisał(a):
zadzwonilam przed chwila do Beaty i poprosilam, zeby pojezdzila troche po Konstancinie i jak zobaczy suke, zeby ja zabrala...

Rozumiem, ze ona byla u Gajowej ?

Onka była u mnie ale na szczęście się odnalazła.

Posted

Czy ktoś z Was może mi pomóc. Chodzi o sprawdzenie domku w Jabłonnej Lackiej. Sprawa bardzo pilna, bo dom chce po nią przyjechać po niedzieli.
Ja nie mam takiego połączenia, żeby potem był powrotny

Posted

Pani Wando ja pomóc nie mogę, też nie mam jak :(

Dodatkowo a propos wizyty w Węgrowie: enia napisala, ze ona tylko w wakacje. Folen nie może, bo długo pracuje, gallegro nie moze bo chory....
OLEWKA NA MAXA :shake:

:oops:KTO MA BLISKO I MOŻE SPRAWDZIC DOMEK W WĘGROWIE???:oops:

Z innych wieści - odnalazła się Mercedes, przewieziona do hoteliku w Otrębusach.:multi:

a tu wewnetrzyny spokój i odsypianie w samochodzie ;)

Wczoraj sterylkę miała Gajka. Czuje się dobrze.;)

Ośka - z realcji pani Marii : Ośka –kupy okropne. Nie przekarmia jej, bo zjadłaby wszystko co może. Siersc matowa, strasznie smierdzi i jest brudna i chuda. Pierwsza noc spala nie w budzie, teraz już wchodzi. Lize się duzo przy narządach ( może pozostałości po rodzeniu?). Potrzebne również odrobaczenie.:roll:

Posted

zdjecia nszego podopiecznego Felixa - a do zagladajacych :

ogromna prośba o ogłoszenia psiaka :oops: plizzzzzzzzzzzzzzzzzz

edytowałam po wiadomosciach od moniki:

Chłopak ma okolo 3 miesiące, z dnia na dzien coraz bardziej lgnie do ludzi ;).Bedzie wiekszym psiakiem mniej wiecej do kolan z dłuższą sierścią. Obecnie jest wielkości kota,. Ma 34 cm i siega do polowy łydki.Z dnia na dzien jest coraz lepiej.dogaduje się z innymi psami. Zachowuje czystość.

<B>kontakt do Krysi

Posted

No on jest raczej wielkosci kota giganta.Siega do polowy łydki,wys 34 cm.
Z dnia na dzien jest coraz lepiej.Bawi sie z moimi psami,szczeka tak jak one jak przychodze do domu,rano wskakuje na lozko zeby mnie wylizac tak jak one,taka mała papuga,zalatwia sie na gazete

Posted

Feliks ma ogłoszenia na:
"Prześliczny szczeniak do adopcji"
ale.gratka.pl
eoferty.com.pl
gieldaogloszen.pl
4lapy.pl
zgubiono.pl
mojpupil.pl (kat. oddam oraz znaleziono)
bono-polska.pl
kupiepsa.pl ( kat. mieszańce i za darmo)
adopcjapsa.pl
ogloszenia.aleokazja.pl (kat. oddam oraz psy)
szybko-sprzedam.pl
przygarnijzwierzaka.pl

Posted

oj ciotkeczka nie bluźnij ! Zgladamy i domku szukamy ! :cool3:

a propos - dzisiaj pojechała do domu Kosteczka ! Została warszawianką ;) Ludzie mailowali ze mna kilka dni a dzis zdecydowali się po nią pojechac ! :multi: Jupppi !!! :loveu:

Posted

Kosteczka ma sie dobrze.

Na razie lekko wystraszona - nie sikała jeszcze, ale za to łasi się do swojej nowej Pani , więc przedzej czy pózniej zaleje im mieszkanie :evil_lol:

Jutro wizyta kontrolna na Gagarina.;)
..................
Druga dobra wiadomosc :

Poziomka ma domek ! Pojechała dzisiaj do bardZo fajnych i dodatkowo sławnych ludzi ( zdradzić nie mogę ;) ). Bedzie krolową salonów i melomanką w jednym :multi:

po trzecie - pilna prośba :

PROSBA - POTRZEBNY TRANSPORT DO LEKARCIC
( miedzy Grójcem a Białobrzegami).

Nutka ma szansę na domek - NIE MOZEMY JEJ ZMARNOWAC ! :oops:

i ostatnie....

POTRZEBNY PILNIE DOMOWY TYMCZAS DLA ELENKI, płacimy codziennie 100 zł za jej pobyt w klinice, nie mamy dla niej ani miejsca ani domu...:-(

Posted

[quote name='idusiek']zdjecia nszego podopiecznego Felixa - a do zagladajacych :

ogromna prośba o ogłoszenia psiaka :oops: plizzzzzzzzzzzzzzzzzz

edytowałam po wiadomosciach od moniki:

Chłopak ma okolo 3 miesiące, z dnia na dzien coraz bardziej lgnie do ludzi ;).Bedzie wiekszym psiakiem mniej wiecej do kolan z dłuższą sierścią. Obecnie jest wielkości kota,. Ma 34 cm i siega do polowy łydki.Z dnia na dzien jest coraz lepiej.dogaduje się z innymi psami. Zachowuje czystość.

<B>kontakt do Krysi

No i upaslam Felka.Nie widać juz zeber,wprost przeciwnie,ledwo go podnoszę.Dzisiaj jedziemy do lecznicy to go zważe i odrobaczę.Tak poza tym to zupelnie inny pies niz ten ktory przyjechal 10 dni temu.Troche jeszcze sie boi ludzi ale juz przychodzi jak go wolam,daje sie poglaskac.Rano trzy psy lataja po mojej glowie i witaja mnie i mojego chlopaka.Ma idealny kontakt z moimi psami.Bawią sie ,całuja,wyrywaja sobie zabawki.Nawet robi ,,siad,, na przysmak i załatwia sie w jedno miejsce :razz: