Chefrenek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [URL]http://www.allegro.pl/item202932722_smycz_flexi_summertime1_hit_tego_lata_super_cena_.html[/URL] Ja kupowałam tu i jestem zadowolona. Facet sprzedaje tanio ponieważ ma jakąś hurtownię z art dla zwierząt. Ja mam taśmową ale jest też linkowa. Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Dziękuje za linki do sprzedających na allegro Flexi... Zaraz bede wszystkie oglądac ;) Quote
Chefrenek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Nerul']Dziękuje za linki do sprzedających na allegro Flexi... Zaraz bede wszystkie oglądac ;)[/quote] Nie ma za co ;) Quote
NightQueen Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 a summertimy nie sa czasem najmniejsze do 25 kg? a dobra juz znalazlam do 15 nie wazne :P Quote
Chefrenek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ten link co ci dałam ma do 15, w ogóle są też większe. Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Chefrenek'][URL]http://www.allegro.pl/item202932722_smycz_flexi_summertime1_hit_tego_lata_super_cena_.html[/URL] Ja kupowałam tu i jestem zadowolona. Facet sprzedaje tanio ponieważ ma jakąś hurtownię z art dla zwierząt. Ja mam taśmową ale jest też linkowa.[/quote] Ja też właśnie tutaj zamówiłam :cool3: Quote
znikam Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 chyba 3 metry... a tak z ciekawości - dlaczego pytasz o najkrótszą..? Quote
Korenia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Nerul']smallpati strasznie patrzysz na wszystko na wygląd... A co do pytania- ktoś ma jeszcze inne argumenty co do tego pytania ;)[/quote] Taśma lepsza, bo nie przeciera się. Ja mam linke i już chyba 3 razy musiałam ją skracać, bo ta otoczka czarna się przetarła. Poza tym wszystko okey. Quote
serek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='znikam']chyba 3 metry... a tak z ciekawości - dlaczego pytasz o najkrótszą..?[/quote] chyba kupie Majorowi, a ze to labrador, duzy pies to lepiej troche krotsza kupic zeby nie oddalilby sie za daleko Quote
Andevil Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Sczerze mówiąc, nie widziałam Flexi 3-metrowych. Sa 5- i 8-metrowe. Nie musi się zbytnio oddalać, bo nie musisz smyczy rozwijać na całą długość. Ja też mam labka i używam 5-metrowej Flexi Comfort Nr 3 i sprawdza się super. Quote
Olynda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Szczerze mówiąc bardzo polecam smycze flexi. trwałe, mocne, wygodne. Posiadam takową od ponad roku i jestem bardzo zadowolona. mam 5 m czarną flexi (taśmową) do 15 kg. rozmiar 2 ;D polecam. warto Quote
NightQueen Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Andevil']Sczerze mówiąc, nie widziałam Flexi 3-metrowych. Sa 5- i 8-metrowe. Nie musi się zbytnio oddalać, bo nie musisz smyczy rozwijać na całą długość. Ja też mam labka i używam 5-metrowej Flexi Comfort Nr 3 i sprawdza się super.[/QUOTE] ja mam flexi 3m :D Quote
Chefrenek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='smallpati']ja mam flexi 3m :D[/quote] Pewnie to ta malutka którą trudno trzymać :roll: Quote
NightQueen Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Chefrenek']Pewnie to ta malutka którą trudno trzymać :roll:[/QUOTE] ja mam flexi mini de luxe 3m wiec nie jest zbyt duza do trzymania :D do raczki zmieszcza sie damskie 3 palce a meskie 2 heheh ale za to sie do torebki fajnie miesci :D Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ja bym z taką nie wytrzymała...Może ta nie, le jest jedna, w której się mieszczą góra 2 palce, a to też utrudniona kontrola nad smyczą.. Quote
NightQueen Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Cambel']Ja bym z taką nie wytrzymała...Może ta nie, le jest jedna, w której się mieszczą góra 2 palce, a to też utrudniona kontrola nad smyczą..[/QUOTE] A wcale nie, mi wielkosc wcale nie sprawia problemu, nawet lepiej mi sie ja trzyma niz taka wieksza, ja mam mala reke i mi znacznie wygodniej jest w takiej malej. a kontrola nad psem jest taka sama jak u wiekszych rozmiarow smyczy. Ja mialam wczesniej wiekszy rozmiar, a teraz mam flexi mini i musze przyznac ze teraz o wiele wygodniej mi Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 To zależy od osobistych upodobań ;) Ja mimo wszystko wolę większe smycze, wg mnie są "stabilniejsze". Nawet myśląc o malutkiej smyczy, od razu mam wrażenie, że musiałabym ja lekutko trzymać ... To moje dziwne wrażenia Quote
NightQueen Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Cambel']To zależy od osobistych upodobań ;) Ja mimo wszystko wolę większe smycze, wg mnie są "stabilniejsze". Nawet myśląc o malutkiej smyczy, od razu mam wrażenie, że musiałabym ja lekutko trzymać ... To moje dziwne wrażenia[/QUOTE] Ojj chyba musze ci pozyczyc smyczke Moli zebys sie przekonala ze nie sa az tak straszne :D I nie trzeba obchodzic sie z nimi jak z piorkiem hehe Quote
Andevil Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [B]Chefrenek[/B], trójka jest do 50 kg, więc dla mojego 40-kilogramowca w zupełnosci wystarczy. W czwórce automat jest zdecydowanie ogromniasty. Quote
zaba14 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ja też nie chciałabym smyczy mini, ale to już zalezy od kazdego z nas ;) dla mnie jest za maleńka, a dla kogos moze byc w sam raz, jednak nie wyobrazam sobie mojego faceta z taka smycza w reku :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='zaba14']Ja też nie chciałabym smyczy mini, ale to już zalezy od kazdego z nas ;) dla mnie jest za maleńka, a dla kogos moze byc w sam raz, jednak nie wyobrazam sobie mojego faceta z taka smycza w reku :evil_lol:[/QUOTE] hehe no wiesz moj chlop to tez nie chce chodzic z taka smycza, zreszta on nawet nie chce chodzic moja Moli :P sam ma bullterriera wiec Moli to raczej nie dla niego :D ale jak juz go zmusze zeby z nia szedl to bierze inna smycz, a smyczy Moli to ma do koloru do wyboru hehe Quote
zaba14 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Mojemu to jedno czy pies mały czy nie, bo i tak nie chce miez zadnego u siebie :evil_lol: chyba ze bede ja i sama go bede wyprowadzac :lol: :lol: a co do smyczy to jak wspominam o jakiejs nowej to "Co?! po co.. masz taką ładną z rogza! lepszej nie ma!" :lol: :lol: Quote
NightQueen Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='zaba14']Mojemu to jedno czy pies mały czy nie, bo i tak nie chce miez zadnego u siebie :evil_lol: chyba ze bede ja i sama go bede wyprowadzac :lol: :lol: a co do smyczy to jak wspominam o jakiejs nowej to "Co?! po co.. masz taką ładną z rogza! lepszej nie ma!" :lol: :lol:[/QUOTE] odpisze ci jeszcze odbiegajac od tematu :D Michal znow ma fisia na punkcie Aksa :) czasami to nawet czuje sie zazdrosna hehe (zartuje oczywiscie) ale on to wiecznie zmienia jej obroze, smycze tylko ze wszystko jest w stylu takiego hmm typowego psa bojowego cwieki na obrozy itp. a ja za to mam "ubrana" na rozowo Moli i jestesmy podzieleni hehe ale niestety nie mozemy razem z nimi wychodzic na spacerki bo Aks jest zdeczka hmm nadpobudliwy jak dla Moli heh. A wracajac do smyczy to naprawde mini flexi nie jest az tak zla i mala jakby sie wydawalo, zdecydowanie wole ja niz smycze Aksa :D Quote
Recommended Posts