Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no rece opadają:angryy: :angryy: :mad: :angryy: :angryy:
Nikt mi nie poda stosownych argumentów za kupowaniem psa bez rodowodu..., a rozmnazanie go jeszcze jako do ludzi co kupili nie mam dużo bo czesto wyciagaja oni trafne wnioski i nastepne psy kupuja już z rodowodem...ale do pseudohodowców to jest poprostu zgroza...
I po co te całe akcje RASOWY=RODOWODOWY jak do rozumu na 10 osób przemówi może 1....jak słucham ze po co mi papierek był to nie wiem czy mam kończyć rozmowe czy za wszelka cene usiłowac osobe przekonac że rodowod to nie tylko papierek a ludzie mimo wszystko swoje.....
Eh....temat rzeka... dobrze że przynajmniej niektórzy ludzie wyciagaja po trudach wnioski stosowne...

Posted

ja mam psiaka z rodowodem ale co z tego jak z pseudohodowli niestety dowiedzialam sie o tym poniewczasie i naszczescie baardzo powaznych zdrowotnych problemow nie ma ale Arika ma nawykowe zwichniecie rzepki lekarz a wlasciwie wszyscy lekarze stwierdzili ze to genetyczna wada :(

Posted

A ze ZK czy z PKPR bo to zasadnicza różnica? Niestety zrzeszeni hodowcy też robią przekręty. A czasami to takie, że głowa mała.

A tu link do luksacji stawów [URL]http://www.vetserwis.pl/rzepka.html[/URL]

Posted

zapraszam do Sledzenia programu "[B]na celowniku " na tvp1 o 17.20. od pon -pt.[/B]

[B]Wjednym z odcinkow pojawi sie temat o pseudohodowlach i ludziach przez nich pokrzywdzonych. [/B]Bedziecie mogli zobaczyc rowniez i [B]mnie.[/B]

Posted

[URL]http://www.allegro.pl/item158714334_reproduktor_krycie_yorkshire_yorki_york_pies.html[/URL]

Normalnie zaraz wpadne w jeszcze gorsza nerwice:angryy: Widac, ze to pisze dziecko!! Jak sie przeglada allegro to same reproduktory... kiedy to sie skonczy:placz:

Posted

[quote name='agoosia']nie to jest jakas parodia co to psi alfons??[/quote]

Zebys wiedziala:angryy: Normalnie ludzie takie glupoty wypisuja, ze glowa boli. Niektore to normalnie jak kundle wygladaja:shake:
Albo szczeniaki york-pekinczyk 400zl

Posted

[URL]http://www.allegro.pl/item161020579_york_yorki_unikatowe_szczeniaczki.html[/URL]

a to widzieliscie:angryy: i jeszcze pisze ze wybarwia sie na stalowo-platynowo-zloty:crazyeye: no i ma chetnego na unikatowego yorka:crazyeye:

Posted

[quote name='edi,feti,gusia']Zobaczcie inne przedmioty sprzedazy tego allegrowicza.Sa tam tez inne pieski i o dziwo normalnie ubarwione yoreczki sfotografowane z ta samą mamusią.Smierdzi na odległosc.[/QUOTE]

Faktycznie, masz racje. Mało tego do sprzedazy sa tez szczeniaki mieszance za 350zł... york+pekinczyk.

A zobaczcie sobie jeden komentarz, ktory ktos jej postawił. "Zycze aby sunia była prawdziwym przyjacielem"..

Posted

[quote name='edi,feti,gusia']Zobaczcie inne przedmioty sprzedazy tego allegrowicza.Sa tam tez inne pieski i o dziwo normalnie ubarwione yoreczki sfotografowane z ta samą mamusią.Smierdzi na odległosc.[/quote]

Masz racje, ze tu cos nie gra.... zobaczylam inna aukcje z yorkami i na jednym zdjeciu sa szczeniaki yorka, a w tle widac szczenie "biewiera", ktore ma aukcje wczesniej..... i rzeczywiscie znowu ta sama matka:angryy: Widac, ze to jakas rozmnazalnia yorkopodobnych psow.