bea100 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Kochana Sabino1, jesteś znowu z nami, wróciłaś z dalekiej podróży i tak już zostanie, nie martw się bo nie jesteś sama a wszystko co najgorsze za Tobą...wierzę w to głęboko i o to się będę modliła...a teraz już będzie dobrze i coraz, coraz lepiej...:loveu: Popatrz jaką niespodziankę na Twój powrót zrobiła Hani Gawra...!!!!:multi: Zdrowiej prędziutko bo popatrz jakie ogarkowe cuda czekają w Ożarowie...4 sunie i 3 pieski...cała szczęśliwa siódemka czeka :p Quote
Sabina1 Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='diabelkowa']Wreszcie !!! ja niestety jutro juz wyjezdzam wie nie porozmawiamy sobie za duzo ale mam nadzieje ze moj liscik i rysunki Ci sie spodobaly :][/quote] Kasiu, diabelkowa, jak Ty ślicznie rysujesz. Właśnie, że się już znamy. Twój Loganek ma b. piękne oczy, a moje prawie rasowce też tak narysowałaś, że poznałam je na pierwszy rzut oka. Bardzo diękuję.:calus: Quote
Sabina1 Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='Poświata'][SIZE=5][COLOR=red]Witaj MIŚKA :loveu: :loveu: :loveu: , nareszcie wróciłaś !!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/quote] Beatko - Poświatko, Taka jesteś stale zajęta dziećmi, całym domem,zwierzętami na stanie, więc tym bardziej wdzięczna jestem , że znalalazłaś czas na taka długą karteczke, w dodatku poetycką:lol: :loveu: Quote
bea100 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 A ja cały czas tu zaglądam i cieszę się, jak dziecko, że mogę Cię czytać i że nareszcie jesteś z nami :multi: Ale z drugiej strony..,,dorwałaś się do kompa"? :cool3: nooo nieee...dbaj proszę o siebie i ...sio do łóżka...:razz: Daj mi znać, czy nie potrzebna Ci jakaś pomoc z mojej strony? Cokolwiek? Może podwózka na badania? Jakakolwiek pomoc potrzebna...pisz :p Quote
Sabina1 Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='anula1959']Kochana Sabinko! [B]W każdej modlitwie będę o Tobie pamiętać , masz to jak u mnie !!![/B] A na pocieszenie Ci powiem /choć niechętnie wogóle o tym mówię / , że ja 4 lata temu ptrzechodziłam to co Ty teraz , więc doskonale Cię rozumiem . Jestem dwa razy w roku w kontroli w I.O. w Gliwicach i jest dobrze.Nie powiem żebym te wizyty lubiła i żebym się nie bała jak już tam jadę. Ale robię bez szemrania wszystkie badania które mi każą i mam nadzieję , że już tak pozostanie. Jeszcze raz z całego serca życzę Ci zdrowia i trzymaj się , MYŚL POZYTYWNIE, to bardzo pomaga! Ściskam i pozdrawiam Anula[/quote] Anula , rozumiem Cię doskonale. Mnie też strach chwilami ściska za gardło, ale wtedy sobie myśle, że po tej stronie naszego świata, jest mnóstwo ludzi, którzy mi dobrze życza, ale i tam het "w krainie Aslana", są całe zastępy i to nie byle jakie, do których mogę się zwrócić. Choćby moja Imienniczka. Quote
Sabina1 Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='bea100']A ja cały czas tu zaglądam i cieszę się, jak dziecko, że mogę Cię czytać i że nareszcie jesteś z nami :multi: Ale z drugiej strony..,,dorwałaś się do kompa"? :cool3: nooo nieee...dbaj proszę o siebie i ...sio do łóżka...:razz: Daj mi znać, czy nie potrzebna Ci jakaś pomoc z mojej strony? Cokolwiek? Może podwózka na badania? Jakakolwiek pomoc potrzebna...pisz :p[/quote] Bea, ja muszę wspomnieć choc parę karteczek dziennie. Żebyś wiedziała, jakie są śliczne. Wszystkie. A co do Gawry, to ja nawet nie wiedziałam , że jest w ciąży, a tu tyle ogarowych paróweczek. Oj chyba w tym roku sypneło ogarami. to jeszcze będzie może za parę lat całkiem liczna rasa :lol: Bea dziękuję, ale w tej chwili to tylko będę co tydzień jeździć na Ursynów(bleee). Zosia z mężem (moja młodsza córka), nabyli sześcioletniego matiza i aż sie trzęsą, żeby każdego podwozić, żawozić. Zosia jest lekarzem-stażystą, więc w szpitalu była niezastąpiona, mogła być tam cały dzień, bez ograniczeń. Jak już tak piszę o córkach, to brak mi słów dla ich poświęcenia. Zosia mnie smarowala, klepala, uczyła chodzić, znosiła moje częste "nie", karmiła, poiła,gotowała zupki . Wieczorem, o 19tej, po całym dniu pracy, przychodziła Justyna(miała stałą przepustkę) i opowiadała, co na dogo, kto pisał, co słychać, myła mne na noc, ćwiczyła ręce i nogi. Na pewno wszystkie córki takie są, tyle ,ze nie zawsze (i oby nigdy )jest konieczność takiej mobilizacji. Quote
Hania Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Sabina1'] A co do Gawry, to ja nawet nie wiedziałam , że jest w ciąży, a tu tyle ogarowych paróweczek. [/quote] Bo tak jakoś bardzo się nie chwaliłam. Ale o Skaldzie i kryciu rozmawiałyśmy tuż przed Twoim szpitalem. Tylko, że miałas wtedy inne sprawy na głowie. O Zorce też nie wiesz - a tak często przy niej myslałam o Tobie - w końcu jest z tego schroniska, co Twój przystojniak. Quote
Sabina1 Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Ja wiem o Żorce z maila Bei, ale tylko, że miała do niej trafic na troszkę. Zorka mi siepomyliła z tamtym drugim niby ogarkiem z innego schroniska , z tą suczka na łańcuchu.Jest gdzieś jej zdjęcie? Quote
Hania Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Sabina1']Ja wiem o Żorce z maila Bei, ale tylko, że miała do niej trafic na troszkę. Zorka mi siepomyliła z tamtym drugim niby ogarkiem z innego schroniska , z tą suczka na łańcuchu.Jest gdzieś jej zdjęcie?[/quote] Penie Zorka z Żanetką? Żebyś nie musiała szukać po dogo - oto Zorka: [IMG]http://img60.imageshack.us/img60/938/zorka130jz.jpg[/IMG] i z Irgą: [IMG]http://img60.imageshack.us/img60/858/zorka106nh.jpg[/IMG] Czy Ty nie powinnas odpoczywać???? Quote
diabelkowa Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Sabina1']Kasiu, diabelkowa, jak Ty ślicznie rysujesz. Właśnie, że się już znamy. Twój Loganek ma b. piękne oczy, a moje prawie rasowce też tak narysowałaś, że poznałam je na pierwszy rzut oka. Bardzo diękuję.:calus:[/quote] dziekuje:oops: :oops: :oops: bardzo sie staralam :D Jade dzisiaj nad morze wiec spodziewaj sie karteczki z kropelkami Bałtyku :D pozdrawiam i sio do lozka :]] :* :calus: Quote
MoniŚ Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Witamy Pani Sabinko :) . My z mamą codzienie czekaliśmy na nowe wieści od Pani Córki, mama codziennie pytała czy są nowe wieści, wczoraj czytaliśmy wiadowość od Pani i strasznie się cieszymy :) . Niech się Pani kuruje i wraca do sił :multi: . Wiadomo jak szpital wykańcza :shake: . I będziemy się całą rodzinką modlić za Panią :) Quote
Ulka18 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Sabinko kochana, jak dobrze, ze jestes :p Bardzo sie ciesze, a ze pisarz ze mnie zaden, trudno mi to wyrazic slowami :oops: Wszystko bedzie dobrze, wyzdrowiejesz w pelni, bo tylu przyjaciol modli sie o Ciebie. I tylu przesyla Ci mnostwo dobrej, cieplej, leczniczej energii. Musze to napisac, Corki masz przewspaniale :loveu: Przejedyne, kochane, czule, wrazliwe, po prosty niesamowite, niezwykle osoby, ktore zdecydowanie odstaja od standardow jakie mamy okazje spotykac, widziec na co dzien, ogladac w TV. Jestes z nich na pewno dumna w kazdej minucie i sekundzie. Zycze Ci kochana Sabinko zdrowia, zdrowia, zdrowia. PS. Zorka to uratowana przez kochane dziewczyny sunia z Mielca. Przesliczna prawda? Quote
tanitka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [B]Sabina[/B] jak dobrze, że już jesteś z nami!!! :multi: :multi: :multi: nabieraj sił bo musimy znów pójść na spacer do Kampinosu Ty z Caro, ja z Luką i Katcherine z nowym nabytkiem- Dropem!! - ona tak nam zazdrościła wyżełków, ze przywiozłam dla niej z tarnowskiego schroniska takie cudo: [IMG]http://img430.imageshack.us/img430/6937/chlopakisiezaznajomiaja7aw.jpg[/IMG] Quote
lewana Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 SABINKA WITAJ:cool2::cunao:!!!! A kartki mozemy jeszcze slac;)???? Bo niektore jeszcze ida. (np z Litwy i Dubaju) Quote
Poświata Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Sabina1']Beatko - Poświatko, Taka jesteś stale zajęta dziećmi, całym domem,zwierzętami na stanie, więc tym bardziej wdzięczna jestem , że znalalazłaś czas na taka długą karteczke, w dodatku poetycką:lol: :loveu:[/quote]:buzi: zawsze znajdę czas żeby pomyśleć i pomartwić się o miłe mi osóbki :cool3: . Karteczkę osobiście wybierała Gabrysia, na szczęście :multi: . Quote
r_2005 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [B][COLOR=red]Witaj Sabino!!![/COLOR][/B] [COLOR=black]Normalnie łza mi się wzięła i zaplątała w oku, a jak pisałaś o swoich kochanych córach to pociekło:oops: [/COLOR] Cieszę się, że jesteś w domu, że wróciłaś i no... że jesteś. Quote
Agga Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [CENTER][B][SIZE=4][COLOR=red]Sabinko witaj!![IMG]http://img479.imageshack.us/img479/1261/calus2cibt5.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [LEFT][B][COLOR=black]Sabinko[/COLOR][COLOR=darkgreen] jak dobrze, że już jesteś w domu,że zajrzałaś na dogo.DObrze widziec, że piszesz do nas:multi: . Przeżywaliśmy razem z Wami te ciężkie chwile. Każdy na swój sposób:roll: . Czekaliśmy na wieści. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Czekaj czekaj kto tą akcje z kartkami wymyślił ... hihihih :diabloti: ja nic nie wiem.:p :eviltong: Bardzo się ciesze, że karteczki i inne niespodzianki doszły, dochodzą i jeszcze pewnie długo będą szły i szły:cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Teraz tylko odpoczywaj, relaksuj się, czekaj na listonosza i czytaj to wszystko co do Ciebie przychodzi.[IMG]http://img144.imageshack.us/img144/9724/flowerysmilebe9.gif[/IMG][/COLOR][/B][/LEFT] Quote
Tigraa Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Sabinko ciesze sie ze jestes juz z nami:multi: :multi: :multi: Zycze Ci zdrowka,siły i wiary.Pamiętaj ze milosc czyni cuda i daje siłę a my wszyscy chociaz nie znamy Cie osobiscie to bardzo Cię kochamy:iloveyou: [COLOR="SeaGreen"][SIZE="6"]Witaj w domku kochana Sabinko,wracaj do zdrowka[/SIZE][/COLOR]:cool2: Quote
g_o_n_i_a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 :Cool!: :Cool!: :Cool!: :loveu: [SIZE=5][B]Witamy Sabinko!![SIZE=2] [/SIZE]:loveu: [/B][/SIZE] :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
jo-jo Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=darkorchid]:loveu: :loveu: :loveu: Witaj Sabinko:loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#9932cc]Mam nadzieje że jeszcze karteczki przyjmujesz:razz: [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
asher Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Sabinko Kochana, nareszcie jesteś :loveu: :sweetCyb::laola: :cunao: :BIG: Ściskamy Cie serdecznie razem z burkami. I cały czas trzymamy wszystkie nasze kciuki!!!! :buzi: Quote
rodzina_rr Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Sabina, nieustannie życzymy najlepszego :bye: Quote
LAZY Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Dorwałam się do kompa i co widze? Bardzo się cieszę, wysyłam tysiące całusów, ciepłe mysli. Będę pamietac o Tobie w moich rozmowach z naszym Stróżem. Wracaj do pełni sił jak najszybciej! Quote
mmbbaj Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Nie ma cię dzisiaj Sabinko :roll: .........:sadCyber: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [I][B]Sabinko , nabieraj sił , duzo odpoczywaj i wracaj do do nas ;)[/B][/I] Quote
Recommended Posts