KUMPELka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [RIGHT][quote name='Sabina1']Witam ponownie,[/RIGHT] Wiadomości nie są dobre - właśnie się dowiedzieliśmy że mama jest w stanie zagrożenia życia z powodu zapalenia płuc. Przez najbliższe dni będzie ponownie w głębokim uśpieniu w oczekiwaniu, że antybiotyk zadziała... Justyna[/quote] O Boże Justynko, co Ty piszesz kochana :crazyeye: Straszne wieści :-( Bądźmy dobrej myśli. Justynko trzymaj się. Sabinko, nie wygłupiaj się i zdrowiej kochana nasza. Quote
Ulka18 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Nie wiem co napisac, tak bym chciala, zeby Sabinka byla juz z nami. Wierze, ze antybiotyk zadziala, po operacji i dlugim lezeniu bez ruchu, niestety czesto wdaje sie zapalenie pluc :shake: Przesylam kochanej Sabince mnostwo dobrej energii i mocno trzymam kciuki za powrot do zdrowia. Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [I][B]Justynko , wiem ,że nie łatwo cię teraz pocieszać , ale WIERZYMY WSZYSCy że będzie dobrze ......Sabinka ma w sobie tyle dobroci a i my staramy się przesyłać pozytywną energię Ściskam kciuki za powodzenie leczenia [/B][/I] Quote
mmbbaj Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Sabina1']Witam ponownie, Wiadomości nie są dobre - właśnie się dowiedzieliśmy że mama jest w stanie zagrożenia życia z powodu zapalenia płuc. Przez najbliższe dni będzie ponownie w głębokim uśpieniu w oczekiwaniu, że antybiotyk zadziała... Justyna[/quote] Sabinko, proszę cię, nie dawaj się temu zapaleniu :-( Czekają na ciebie twoje dzieci, psy, koty, normalne życie i...my tu na dogo :-( Bardzo, bardzo nam ciebie brakuje :-( MUSISZ tu wrócić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet trudno mi jest napisać jak bardzo się o ciebie martwię i jak bardzo na ciebie czekam, ale wierzę, że sobie poradzisz bo jesteś bardzo dzielną dziewczyną! Sabinko kochana moja, pamiętasz jak wygrałam książkę w twojej zgadywance? Teraz ja ci daję zadanie do wykonania! Jak tylko do nas wrócisz, dostaniesz ode mnie koguta, tego, który ci się tak bardzo podobał...Więc staraj się kochana i wracaj jak najszybciej, proszę...:-( Quote
Behemot Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Zajrzałam tu trochę przez przypadek, poczytałam ostatnie strony i aż mi się gardło ścisnęło... :-( Sabinko, Justynko, nie znamy się, ale trzymam kciuki... Musi być dobrze! Quote
anetta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 O matko, co za fatalne wiesci :placz: Sabinka, nie poddawaj sie!! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
aga1215 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Sabinko-Misiu :buzi: :kciuki: :buzi: czekamy TU na Ciebie - !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
PIKA Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 no nie, :shake: jakim cudem w XXI wieku wdawa sie zapalenie pluc :shake: Przeciez nawet przy nieprzytomnym chorym, można temu zapobiegac :shake: Justynko nadal trzymamy kciuki i wierzymy, ze jednak antybiotyki pomoga :kciuki: Quote
Poświata Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [IMG]http://sps15ruda.republika.pl/grafika/serce.gif[/IMG] [B][SIZE=3]Miśka - jesteśmy z Tobą ![/SIZE][/B] [CENTER][IMG]http://images.google.com/images?q=tbn:vAl_3m_jYUnOfM:http://czatgniezno.za.pl/buzi.gif[/IMG] od całej mojej rodzinki.[/CENTER] Quote
bea100 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Nie wiem co napisać...jestem zdruzgotana ...trzymaj się dzielnie Sabinko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WALCZ!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hania Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Mam taka propozycję: Jutro o godz 12 zmówmy wszyscy "Zdrowaś Mario" i "Pod Twoją Obronę" z prośbą o zdrowie dla Sabinki. Quote
bea100 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Haniu, to doskonały pomysł, przyłączam się. A Ci którzy się ,,nie modlą" zawsze mogą pomilczeć w ciszy z nami i pomysleć o Sabince najcieplej jak potrafią...bardzo jej teraz potrzebne nasze wspólne wsparcie! Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [B][I]Połączmy o 12 nasze myśli i serca , tak aby Sabinka poczuła ze jesteśmy myślami z nią i nie ważne jak się ktomodli , najważniejsze by BYĆ RAZEM [/I][/B] Quote
mmbbaj Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Będę z wami wszystkimi modlić się o 12-tej za zdrowie Sabinki! Quote
puz Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Sabinko trzymaj sie ogary sa z Tobą .Po złym jest tylko dobre........bedzie naprawde dobrze Quote
Ania W Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Bedzie dobrze bo musi być ! Trzeba myśleć tylko pozytywnie. Justynko trzymaj się !!! Sabinko wracaj szybko do zdrowia! Quote
bea100 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Dobrze, że spadł deszcz i jest chłodniej i dla tych jej biednych płuc jest jakby ,,bardziej" czym oddychać... Przed operacją Sabinka mówiła mi, że nie może jeść i wychudła i jest...słaba (i żartowała, że taką ,,słabiznę" to ,,wygonią" ze szpitala zamiast zoperować...), a teraz tak bardzo jej potrzeba tych SIŁ (tak bardzo się martwię...tak bardzo...) Bądżmy RAZEM o 12tej... Quote
mmbbaj Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='bea100']Dobrze, że spadł deszcz i jest chłodniej i dla tych jej biednych płuc jest bardziej czym oddychać...[/quote] Bea, Sabinka jest podłączona do respiratora, ale ja też jak zobaczyłam rano deszcz to pomyślałam o tym samym...Wogóle nie mogłam zasnąć, myślałam o Sabince! Quote
Ulka18 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Bedziemy sie laczyc z Toba Sabinko nie tylko dzisiaj o 12. Ale to bedzie wyjatkowa chwila, bo bedziemy wszyscy razem wysylac gorace prosby do Najwyzszego, zebys wyzdrowiala. Modlitwa goracych serc Twoich przyjaciol na pewno bedzie wysluchana. Quote
anula1959 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Przyłączę się do wszystkich zatopionych w modlitwie o zdrowie Sabinki , ktoś tak dobry jak ta kobieta [B]musi[/B] wyzdrowieć ! Quote
KUMPELka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Sabinko, zdowiej kochana nasza. Justynko, wspieramy także Ciebie słoneczko. Jedyne co możemy zrobić to pomodlić się o zdrowie i siły do walki. Quote
aga1215 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Sabinko-Misiu jestem z Tobą :buzi: :kciuki: :buzi: Quote
Alicja Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [B][I][COLOR=red]Sabinko - jesteśmy z TOBĄ [/COLOR][/I][/B] [URL="http://www.fotosik.pl]"][IMG]http://images2.fotosik.pl/90/4551f9bdd1c26ad1.gif[/IMG][/URL]/[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images2.fotosik.pl/90/4551f9bdd1c26ad1.gif[/IMG][/URL] Quote
Sabina1 Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Ogromnie dziękuję wszystkim za modlitwę. Przekażę wiadomości jak tylko będą nowe wyniki badań - jutro lub pojutrze. Jednocześnie przekazuję prośbę od szpitala: Szpital sygnalizuje, że formą pomocy dla niego jest oddanie krwi na nazwisko mamy - wtedy stacja krwiodawstwa szybciej wydaje krew szpitalowi na nazwisko tego pacjenta. Gdyby ktoś był chętny podaję informacje: kobieta do lat 60 (nie w czasie menstruacji), mężczyzna do lat 65. Osoba zdrowa, która w ciągu ostatnich 3 miesięcy nie oddawała krwi, o wadze powyżej 50 kg. Trzeba iść do stacji krwiodawstwa ul. Saska 63/75, koniecznie z dowodem osobistym. Dziś do 17ej lub jutro w godz. 7-14. Po lekkim posiłku, dużo się napić. Przy szatni trzeba wypełnić formularz, iść do rejestracji gdzie kierują na pobieranie próbne krwi, potem do lekarza i jak wszystko jest w porządku, kierują na pobranie krwi. Przy rejestracji trzeba powiedzieć, że pobieranie jest na nazwisko Sabiny1, która przebywa w Międzyleskim Szpitalu Specjalistycznym. Otrzymuje się kartkę, którą odbieram by przekazać ją szpitalowi. Pozrawiam serdecznie, Justyna Quote
Ulka18 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Justynko, a czy ktos z daleka tez moze oddac krew u siebie w stacji? Jestem honorowym dawca, co prawda ostatnio nie oddawalam krwi, ale teraz jak tylko bylaby taka mozliwosc. Nie wiem tylko czy nie ma jakiejs rejonizacji. Jak tylko Sabinka zostanie wybudzona, ucaluj ja prosze od nas. Quote
Recommended Posts