Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Cześc Sabinko :multi: Lata świetlne mnie nie było :oops: ale dzisiaj mam czas, wiec postanwilam troche ponadrabiac :razz: przejrzałam ostatnie foteczki, czytac mi sie nie kce, za duzo :diabloti: ale zdjecia cudne i tereny na spacerki przepiekne :loveu: Pozdrawiamy Dagusia&Oskarek :cool3: Quote
Sabina1 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Pokażę, gdzie byłam ostatnie trzy dni: Przyjechałam sobie tą drogą.... I byłam sobie sama, bez psów i ludzi :multi: Quote
KUMPELka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Sabinko, jak pięknie :loveu: To znajomi czy może przymierzasz się do kupna :cool3: Troszkę Ci zazdroszczę :eviltong: Quote
aga1215 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Sabina1']Pokażę, gdzie byłam ostatnie trzy dni: Przyjechałam sobie tą drogą.... I byłam sobie sama, bez psów i ludzi :multi: bez Carusia i Sabinki :crazyeye: ????????????? śliczne odludzie :loveu: Quote
Sabina1 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Rzeczywiście jest przepięknie, a szczególnie teraz.....To jest moja ukochana roztoczańska działeczka wymarzona . Cały dramat w tym, że 300km od W-wy. Na początku wydawalo się , że ta odległość to pestka, ale zaczyna mi to doskwierać, zwłaszcza, jak przyjadę na dwa dni i nie wiem w co ręce włożyć. Quote
Poświata Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Matulu, ależ cudeńko :crazyeye: !!! Obłęd do kwadratu :multi: !!! Może w lato parobka do pracy potrzebujesz :oops: :lol: ?? Quote
Sabina1 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Beatko, ja juz Cię przeciez raz zapraszałam na Roztocze :lol: :lol: Zawsze , na dłuzej, jestem w sierpniu. Quote
aga1215 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Sabina1'] masz prywatne lotnisko:crazyeye: Misiu - cóż to jest 300 kilosków;) ja bym tam siedziała cały Boży rok - na okrągło:loveu: Quote
Sabina1 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 To nie jest lotnisko, to moje pole z zasianym i jeszcze nie wzeszłym łubinem wąskolistnym :mad: :mad: :mad: Powinien juz wschodzic, ale za sucho. Agunia - "cudze chwalicie.....", przecież u Ciebie jest przepieknie i na pewno lokalizacji zazdraszcza ci pół dogomanii, ze mną na czele :oops: Quote
Poświata Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Sabina1 napisał(a):Beatko, ja juz Cię przeciez raz zapraszałam na Roztocze :lol: :lol: Zawsze , na dłuzej, jestem w sierpniu.NJo tak, ale ja mam dwa ogony ze sobą :cool3: , to jakoś tak głupio komuś się na głowę zwalać:oops: :oops: :oops: , tym bardziej że dzieci bywają męczące :roll: :evil_lol: . Quote
anetta Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Wow :shocked!: Ale bosko! Rowniez myslalam ze to jakies lotnisko :oops: Ale jakie to wielkie :crazyeye: Matko, jak tam pieknie, a ile miejsca, roslinek, drzewek, achhhhhhhh :loveu: Quote
Sabina1 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='anetta']Wow :shocked!: Ale bosko! Rowniez myslalam ze to jakies lotnisko :oops: Ale jakie to wielkie :crazyeye: Matko, jak tam pieknie, a ile miejsca, roslinek, drzewek, achhhhhhhh :loveu: No ale jest też monotonnie, bopoza tymi roślinkami i drzewkami nie ma zadnych rozrywek. Do miasteczka mozna sobie wyskoczyć, albo do sąsiadów :lol: Poświatko, a może taki scenariusz: Zajedziecie na obiadek, nocleg, na drugi dzień zostawisz koty, a nawet dzieci i fruuuuuuu do Lwowa, do którego jest tylko 70 km. Zwiedzałas piękny Lwów? Quote
PIKA Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Sabinko tam jest slicznie :multi: :loveu: Tylko faktynczie daleko na weekendowe wypady :shake: Quote
mmbbaj Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Sabina1'].....To jest moja ukochana roztoczańska działeczka wymarzona Ty TO nazywasz działeczką? :crazyeye: ...:roll: Sabinko, jest tam cudownie!!! Ja nie rozumiem dlaczego ty pracy nie rzucasz w czorty i nie siedzisz tam caluśki rok!Oczywiście z piesami i kotami :p I jaki pięny dom i płotek i......................................................................zielenieję z zazdrości :p PS. a po co ci ten łubin jakiśtam? :cool3: Quote
aga1215 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Agunia - "cudze chwalicie.....", przecież u Ciebie jest przepieknie i na pewno lokalizacji zazdraszcza ci pół dogomanii, ze mną na czele :oops: ... tu też rozrywek w ch*****ę ;) [quote name='Sabina1']No ale jest też monotonnie, bopoza tymi roślinkami i drzewkami nie ma zadnych rozrywek. Do miasteczka mozna sobie wyskoczyć, albo do sąsiadów :lol: albo na DG ;) :multi: [quote name='Sabian1']Poświatko, a może taki scenariusz: Zajedziecie na obiadek, nocleg, na drugi dzień zostawisz koty, a nawet dzieci i fruuuuuuu do Lwowa, do którego jest tylko 70 km. Zwiedzałas piękny Lwów? to tak blisko??? Quote
Sabina1 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Bajaneczku, bo to były zakupione dwie działki obok siebie . Lasek przegrodzony drogą , tą na zdjęciu i pole. Pole trzeba uprawiać :evil_lol: . No to uprawiam. Czego tam już nie było: Gryka, 2x żyto, zakontraktowany łubin biały, jęczmień. Teraz robie przerwę i to jest łubin na przyoranie, żeby dostarczył ziemi azotu. Aga - to przecież niedaleko. Co to jest 70km. Do granicy ukraińskiej jest 20 km.To dawne województwo lwowskie. Ludzie b.dobrzy i nikt nie zamyka bram. Nasze materiały budowlane całą zime leżały nie zabezpieczone i nic nie zginęło :crazyeye: Quote
aga1215 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Sabina1']Bajaneczku, bo to były zakupione dwie działki obok siebie . Lasek przegrodzony drogą , tą na zdjęciu i pole. Pole trzeba uprawiać :evil_lol: . No to uprawiam. Czego tam już nie było: Gryka, 2x żyto, zakontraktowany łubin biały, jęczmień. Teraz robie przerwę i to jest łubin na przyoranie, żeby dostarczył ziemi azotu. toś Ty rolnik(/czka):evil_lol: [quote name='Sabina1']Aga - to przecież niedaleko. Co to jest 70km. Do granicy ukraińskiej jest 20 km.To dawne województwo lwowskie. Ludzie b.dobrzy i nikt nie zamyka bram. Nasze materiały budowlane całą zime leżały nie zabezpieczone i nic nie zginęło :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: BTW - poczytałaś o aparaciku? Quote
Sabina1 Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='aga1215']toś Ty rolnik(/czka):evil_lol: [b] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: BTW - poczytałaś o aparaciku? Przeczytałam o aparaciku i odpisałam w stosownej galerii :loveu: - czka , to ja jestem nawet z zawodu :diabloti: Quote
Sabina1 Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Nie przestraszcie się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Patka napisał(a):wygląda jak prawdziwy pan ciemności :lol: A jakie wredostwo pewne siebie. Z pewnoscia cos przed chwilą ukradł :mad: . Ja lubie , jak tak uszka do przodu połozy jak klapki, to wtedy ma w miare poczciwy wyraz pysia. Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Sabina1'] -czka , to ja jestem nawet z zawodu :diabloti: czkasz za pieniądze? :crazyeye: [quote name='Sabina1']Nie przestraszcie się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a kogo? :evil_lol: tego dumnego pana ?:razz: Quote
Recommended Posts