malawaszka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Em-ka'][quote name='Jolka'][quote name='maga18'] A oto zakochana para :iloveyou: Aleeeeeee wyuzdana fota :o :D A mi sie od razu "rzuciło" w oczy ..... jajeczko..... :D hahha Em-ka uffff myślałam, że to tylko mnie i dlatego nic nie napisałam o tym :oops: :lol: :lol: :lol: noo i musiałam się powaznie zastanowić do kogo owo jajo należy :lol: :lol: :lol:
Em-ka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Em-ka'][quote name='Jolka'][quote name='maga18'] A oto zakochana para :iloveyou: Aleeeeeee wyuzdana fota :o :D A mi sie od razu "rzuciło" w oczy ..... jajeczko..... :D hahha Em-ka uffff myślałam, że to tylko mnie i dlatego nic nie napisałam o tym :oops: :lol: :lol: :lol: noo i musiałam się powaznie zastanowić do kogo owo jajo należy :lol: :lol: :lol: :roflt:
AnkaW Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Maga cóż :evilbat: bo to się tylko z jednym kojarzy :lol: :lol: Angel nareszcie jakieś zdjęcia, sunia ślicznie rośnie :angel: :angel:
maga18 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 i efekt mojej zabawy programem graficznym :D
Agama Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Maga klimacik fotek mnie osssslllllllaaaabbbbbiiiillll :D .Oczywiscie POZYTYWNIE :D
Em-ka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 :klacz: całkiem fajne efekty..... baaardzo mi sie podoba (nie tylko fotka - pies szczegolnie :) ! )
paniMysza Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 maga, na tym przytulanym zdjeciu jest dłon i chyba kawałek nogi w pizamie,ale gdzie reszta ludzkiego ciała???? :o a te czarno biale foty z rózowymi jezorami swietne! :D
maga18 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 to jest dlon i polowa tułowia a noga to ta naświetlona plama - reszta ciala zostala wykadrowana ;)
paniMysza Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 a i jeszcze jedno :) angelu, wprawdzie nie odzywasz sie do mnie, ale nie moge sie oprzec: puszysta dziewczynka piekna 8)
paniMysza Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 maga18 napisał(a):to jest dlon i polowa tułowia a noga to ta naświetlona plama - reszta ciala zostala wykadrowana ;) hmmmmmmmm :roll: jakos nie moge sobie w myslach ulozyc tego ciała, slabo z moja wyobraźnią :lol:
maga18 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 psy leza pod pachą... ta niebiesko - turkusowe to bluzka -> kawałek tułowia a na dole taka naswietlona plama to poczatek nogi -> udo :lol:
Jolka Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='maga18']i efekt mojej zabawy programem graficznym :D Maga pieeeekne fotki !!!! :D Robiłaś ten efekt z komputera ?? Bo ja od kilku dni mam aparat fot., gdzie są też takie możliwości , ale jeszcze nie doszłam do tego punktu w instrukcji :lol:
maga18 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 tak robilam to na komputerze w programie graficznym... pierwszy raz zobaczylam takie fotki u Pasavery na sznaucerach - ona ma czarna sznaucerke mini i bardzo mi sie spodobaly czerwone elementy na jej czarno bialych fotkach :D wytlumaczyla mi jak to robic i se zgapilam ;) :D
paniMysza Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 maga18 napisał(a):psy leza pod pachą... ta niebiesko - turkusowe to bluzka -> kawałek tułowia a na dole taka naswietlona plama to poczatek nogi -> udo :lol: juz widze!!!! :D
Em-ka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 maga18 napisał(a):tak robilam to na komputerze w programie graficznym... pierwszy raz zobaczylam takie fotki u Pasavery na sznaucerach - ona ma czarna sznaucerke mini i bardzo mi sie spodobaly czerwone elementy na jej czarno bialych fotkach :D wytlumaczyla mi jak to robic i se zgapilam ;) :D hmmm.... :hmmmm: ciekawe czy zdradzisz mi tę tajemnicę?????..... mam nadzieję, ze tak.... :wink:
Iwona Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Maguś :D -zdjęcia jak zwykle śliczne, tym razem bardziej artystyczne :lol: . A ja pokażę niestety "nieartystyczne" ale za to bardzo groźne psy :lol:
maga18 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Iwona'] :evilbat: :evilbat: az strach sie bac :evilbat:
AngelOfDeath Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 maga18 napisał(a): :evilbat: :evilbat: az strach sie bac :evilbat: dokladnie :lol: :lol: :lol: ale jakie ladne biale zabki :lol: :lol: :lol:
paniMysza Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 grzywek zabojca i broniacy sie ze wszystkich sił hipcio :D
AnkaW Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Łaaaa :o :eek2: Iwona - a z początku wyglądało jakby czekoladka była w wielkich opałach :lol: :lol: :lol: ale szanse widze wyrównane :B-fly:
maga18 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Em-ka napisał(a):maga18 napisał(a):tak robilam to na komputerze w programie graficznym... pierwszy raz zobaczylam takie fotki u Pasavery na sznaucerach - ona ma czarna sznaucerke mini i bardzo mi sie spodobaly czerwone elementy na jej czarno bialych fotkach :D wytlumaczyla mi jak to robic i se zgapilam ;) :D hmmm.... :hmmmm: ciekawe czy zdradzisz mi tę tajemnicę?????..... mam nadzieję, ze tak.... :wink: postaram sie wytlumaczyc najlepiej jak umiem... kolorowe zdjecie robi sie w skali szarosci... gumka wymazuje sie dany element (do zera... nie kolorem tylko do zera... u mnie w programie to bialo szare kwadraty) - wycina sie obrazek nastepnie daje sie kolorowe zdjecia i na to kolorowe 'kladzie sie' czarno biale z wymazanym elementem - 'paste a new layer' wtedy w wymazanym miejscu widnieje kolorowy element :D prawda ze proste?? ;) ja cos to na GG wytlumacze lepiej :D
maga18 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Iwona'] siema stara co tam u Ciebie... sztama!! :lol: - jak sharpejka objęła Kesi :lol:
Recommended Posts