AnkaW Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 To początek serialiku grzywaczkowego już mamy :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 maga18 napisał(a):Em-ka napisał(a):maga18 napisał(a):tak robilam to na komputerze w programie graficznym... pierwszy raz zobaczylam takie fotki u Pasavery na sznaucerach - ona ma czarna sznaucerke mini i bardzo mi sie spodobaly czerwone elementy na jej czarno bialych fotkach :D wytlumaczyla mi jak to robic i se zgapilam ;) :D hmmm.... :hmmmm: ciekawe czy zdradzisz mi tę tajemnicę?????..... mam nadzieję, ze tak.... :wink: postaram sie wytlumaczyc najlepiej jak umiem... kolorowe zdjecie robi sie w skali szarosci... gumka wymazuje sie dany element (do zera... nie kolorem tylko do zera... u mnie w programie to bialo szare kwadraty) - wycina sie obrazek nastepnie daje sie kolorowe zdjecia i na to kolorowe 'kladzie sie' czarno biale z wymazanym elementem - 'paste a new layer' wtedy w wymazanym miejscu widnieje kolorowy element :D prawda ze proste?? ;) ja cos to na GG wytlumacze lepiej :D a w photoshopie wystarczy zastosowac filtr 8)
maga18 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 ja mam po angielsku wiec nie wiem gdzie mam filtr - ale pewnie tez sie da... ;) w koncu jasc paint shop pro jest lepsiejszą wersja photo shopa :evilbat: ale ja se tam lubie zycie utrudniac :lol:
AnkaW Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Najpierw pada deszcz a później zaświeciło słoneczko :lol: :lol:
Agama Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Angel blagam zrob Fuxowi fote z wysokosci pieska ukucnij . CHyba ze znowu zartujesz :D :( :o :D
Agama Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Angel blagam zrob Fuxowi fote z wysokosci pieska ukucnij . CHyba ze znowu zartujesz :D :( :o :D
AngelOfDeath Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Agama napisał(a):Angel blagam zrob Fuxowi fote z wysokosci pieska ukucnij . CHyba ze znowu zartujesz :D :( :o :D :question: :question: :question: :question: :question: :question: na mojej stronie sa zdjecia z jego wysokosci 8)
resuruss Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ja dzisiaj uwiecznilam Harleyka,bo dawno go tu nie bylo.
resuruss Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Wprawdzie nie takie efektowne jak Magi (bo to wielka artystka jest),ale mam od wczoraj aparat i siem uczem dopiero.
Agama Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 To dlaczego na tych fotach ma sliczna wielka glowe i nozki.Na Twojej stronie widzialam Fuxa sliczne zwierzadko :D
resuruss Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Dzisiejszy dzien przeznaczylam na Harleyka :wink:
AngelOfDeath Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Agama napisał(a):To dlaczego na tych fotach ma sliczna wielka glowe i nozki.Na Twojej stronie widzialam Fuxa sliczne zwierzadko :D napisalem juz dzis ze zle zrobione zdjecia bo z gory 8) :-? :-?
resuruss Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Iwona!Swietne zdjecia....A twierdzisz ,ze Kejsi taka strachliwa jest,a to bestia jak sie patrzy! :wink:
Agama Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Angel sorry jesli nie doczytalam ale matkuje 9 dzidziusiom
resuruss Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Agama!Wlasnie!Jak dzieciaczki?????Nic sie nie chwalisz?Musisz miec niezla robote z takim stadkiem :roll:
resuruss Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 A to z dzisiejszego spacerku: "No i gdzie sie ryjesz babo???"
Recommended Posts