Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahaha nie no Harry ma robi swietne miny... :D :D :D ale wydaje mi sie ze te miny swiadcza o jego wyzszosci nad gatunkiem zarowno psim jak i ludzkim ;)
juz wiem ldaczego to KRÓL :angel:

Posted

Ress - piękna sesja Bulki i Harleya :thumbs:

A ja wstawie Dunke jesienna :) Mialysmy farta ze na spacerze natknelysmy sie na amatora fotografii :wink:

A te zdjecia Very sa juz z Tata - dopiero wywolalam:

Posted

hej dziewczyny jakie świetne zdjęcia zamieściłyście :kciuki:
ja też wstawie kilka tylko zmniejsze je do odpowiednich rozmiarów :D

Posted

Dunke to widze pierwszy raz !! Tak to tylko na Twojej stronie bodajze jedno zdjecie :D Bardzo ładna i jakże fotogeniczna :D :angel:
A fotki Veroniki jak zwykle super!! :klacz:

Cyga no wreszcie!! :D A na wystawe bierzesz aparat?

Posted

mnie też bardzo podoba sie ten polarek,ale ona w nim nie lubi chodzić, jest tak szczęśliwa jak jej go zdejme :D , nawet była zwolniona od noszenia majteczek w czasie cieczki :roll: w domu śmieją się ze mnie że sie z nia za bardzo cackam,ale co zrobić taka już jestem.
maga a którą wystawe miałaś na myśli pytając czy bede miała aparat?

Posted

maga18 napisał(a):
Kielce :D a bedziesz tez na innej?

magus w Kielcach nas nie bedzie, bynajmniej w tym roku,
wogole to bede chciała zacząc od jakiejś mniejszej wystawy.

Posted

maga18 napisał(a):
to ja juz nic nie rozumiem :roll:

w hodowli w tym samym czasie z różnicą jednego dnia były dwa mioty, jeden na"C" a drugi na "D" moja sunia jest z "C"

Posted

Cyga: Prawdziwa kobietka! z pysiunia już widać, że sunia - ma takie roześmiane oczka :iloveyou:

Dudek: jak zwykle - uczta dla oczu! nic dodać, nic ująć....

:P

Posted

Dudek!Slicznie dziekuje! :D .Twoje dziewczyny to dopiero modelki!!!Dunka taka dostojna starsza Pani ( jej dumne pozy przypominaja mi jedna polska aktorke :wink: ),a Verka jak zwykle artyzm!!!!!

Cyga!Swietne foteczki!!!Sunia cukiereczek!!!!!A DRESIARZ mnie powalil na kolana!!!!!

Posted

Dziekuje w imieniu Dunki :angel: Dunka sie troche nadasala za 'starsza pania' :wink: W stadzie jest nr 1 chociaz Veronice wydaje sie inaczej :lol:

Cyga - sliczna dziewczynka, zalotnica 8)

Posted

Angel .Foty boskie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D .Jak zrodilas to zdjecie na pienku :D Fuksio ma sliczny czarniutki golfik :D . A Motylki jak zwykle do ucalowania :D :D :D

Posted

Agama napisał(a):
Angel .Foty boskie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D .Jak zrodilas to zdjecie na pienku :D Fuksio ma sliczny czarniutki golfik :D . A Motylki jak zwykle do ucalowania :D :D :D

happy sama na niego wchodzila nawet sie na niego kladla wiec nie bylo problemu , upodobala sobie go

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...