Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kroliczke powiadasz?:cool3: no to ladnie:lol:
to normalne, ale poki klara tego nie ujawnia to nie ma sensu sie martwić, doksio też nigdy nie gwalcil niczego w domu, za to na dworzu jak sie przypiąl do jakiegos psa to wstydu bylo co nie miara:lol:
potem nazywali go "bialo-czarny zboczeniec":eviltong: :lol:

Posted

[quote name='Viris']Moja poprzednia psina tez suczka gwalcila kilka razy wszystko co bylo pod reka. Moja kroliczka tez.. Klara jakos nie ma zapedow.[/quote] Misia też nie ma zapędów.Za to Sotek....:eviltong:.Z psów, obojga płci najchetniej by nie schodził :eviltong:.Rzeczy i ludzi nie gwałci ;):lol:.

Posted

Suka o ktorej pisalam, moja poprzednia psina byla wyzlem. Siegala mi do pasa (bylam troche mniejsza niz teraz) i nie gardzila zapinaniem dzieci pod blokiem:oops:

Posted

hmmm czy ja mam psa czy diabla tasmanskiego :D:D:D:D safi jak dostanie hmm bzika goni po domu z predkoscia 100km/h :D:D:D odbija sie od czego tylko sie da a my trzymamy by nic nie pospadalo :D:D:D a poznije sie kladzie i udaje ze o niczym nie wie :D:D:D

Posted

[quote name='"basiulka22tychy"']hmmm czy ja mam psa czy diabla tasmanskiego :-D:-D:-D:-D safi jak dostanie hmm bzika goni po domu z predkoscia 100km/h :-D:-D:-D odbija sie od czego tylko sie da a my trzymamy by nic nie pospadalo :-D:-D:-D a poznije sie kladzie i udaje ze o niczym nie wie :-D:-D:-D
[/QUOTE]

Jakbym czytała o moim Jockerze :lol: identyczne zachowanie. Raz Jocker, porządnie się rozpędził, i on bardzo często zawsze leciał za sofe (pomiędzy nią a ścianą, jakby tunelen biegł, uwielbia to :lol: ) i tam wąską szparą się przęslizgiwał za kanape(to samo tunelek) i leciał do hollu, z niego do kuchni, przeleciał kuchnie i do jadalni, a statąd droga prosta do salonu. I ja widze jak on niegnie, i na bank się nie wyrobi i przygrzmoci w wazon z suszonymi gałęziami wierzby :crazyeye: no to pańcia w pogoń za psem, takich spidów to ja chyba w życiu nie dostałam i złapałam w biegu, również biegnącego Jockera, że jak o podnosiłam, to dalej machał łapkami, jakby biegł, myśłał że leci pewnie :cool1: i sama bym wyrżnęła o szafke, ale na szczęście hamulce zadziałały. A serce mi biło co nie miara, mialam wrażenie że zaraz wyskoczy mi z piersi i ucieknie stąd jak najdalej, w obawie przed następnym atakiem adrenalinki. Ah co ja się mam z moimdiabełkiem kochanym, no ale przynajmiej sport sobie ćwicze, a szczególnie biegi :lol: Jocker uwielbia biegać ;]

Posted

bajtek z doksiem tez tak robily:cool3:
ale teraz bajtkowi nie pozwalam od kiedy sie dowiedzialam, że od uderzenia w glowe pies moze dostac zapalenia mózgu, a ja bardzo nie chcialabym, żeby bajtusiowi przytrafilo sie to co doksiowi:-(

• 3 weeks later...
Posted

jak siedzi to naciskaj jej delikatnie na lopatki od gory tak żeby czula ze cos ja gniecie i jednocześnie trzymaj ciastko w ręce i powoli oddalaj jej je od noska, tak eby bylo jej wygodniej zjeśc je z leżącego;)

Posted

rób do opru, jakbys zobaczyla jak sie na mnie bajt patrzyl przez pare miesięcy jak podnosilam mu lapki do góry i mówilam zeby podal mi lape...jak na kretynkę wlasnie:lol:

Posted

No nic jak upieke kolejna partie ciasteczek to sprobuje.

Basiulka kupic moze przed wyjazdem do schroniska jakies ciacha psie czy cos jesio dla piesiow?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='basiulka22tychy']noi mam problem z Safi :D zima sie skonczyla Safi nauczyla sie robic kupki na sniegu :) a teraz nie ma sniegu i Safi niechce robic kupy na spacerku :([/quote]

Kup snieg w sprayu :) A tak na powaznie - i co w ogole nie robi czy cos wykombinowala? Moze postaraj sie z nia lazic troche dluzej... kurde niezly problem...

Posted

Coś w tym jest bo moja Cocunia juz nie taka młoda, trawkę widziała, ale też woli w śniegu. U nas jeszcze leży sporo śniegu, więc dobrze jej się "robi". Ale jak pojechałyśmy do miasta, gdzie śniegu juz niewiele, to dotąd chodziła, aż znalazła na trawniku trochę i tam zrobiła co trzeba. :diabloti:

Posted

Na szczescie Klarcia ma w nosie gdzie zrobic kupola :evil_lol:

Ale tak sie wlasnie zastanawialam jak to bedzie jesli czyjsc piesek bedzie wolal na sniegu :D