Viris Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 To ja zaczynam sie martwic ze cos z Klara nie tak. Bo ona nic jeszcze nie zgwalcila :-o Quote
_beatka_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 hebulko dziekujemy:p viris nie mart sie to jeszcze wszystko przed Tobą:lol: bajtek kiedys próbowal zgwalcic koleżankę ktora do mnie przyszla, to dopiero byl wstyd:lol: Quote
Viris Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Moja poprzednia psina tez suczka gwalcila kilka razy wszystko co bylo pod reka. Moja kroliczka tez.. Klara jakos nie ma zapedow. Quote
_beatka_ Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 kroliczke powiadasz?:cool3: no to ladnie:lol: to normalne, ale poki klara tego nie ujawnia to nie ma sensu sie martwić, doksio też nigdy nie gwalcil niczego w domu, za to na dworzu jak sie przypiąl do jakiegos psa to wstydu bylo co nie miara:lol: potem nazywali go "bialo-czarny zboczeniec":eviltong: :lol: Quote
misiaczek Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Viris']Moja poprzednia psina tez suczka gwalcila kilka razy wszystko co bylo pod reka. Moja kroliczka tez.. Klara jakos nie ma zapedow.[/quote] Misia też nie ma zapędów.Za to Sotek....:eviltong:.Z psów, obojga płci najchetniej by nie schodził :eviltong:.Rzeczy i ludzi nie gwałci ;):lol:. Quote
elżbietarusos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 To jest charkterystyczne , chyba dla chłopców ras miniaturowych. Mój brabantyczyk KRECIK , też najchętniej mieszkałby na suczce. Myślę jednak , że pieskiem też by nie pogardził. Quote
misiaczek Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Takie małe,a takie nie wyżyte ;) :evil_lol:. Quote
_beatka_ Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 w sumie cos w tym jest, przyznam szczerze, że żadnko widzę, żeby duże psy gwalcily inne na spacerze, a im mniejsze tym większy temperament:cool3: Quote
Viris Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Suka o ktorej pisalam, moja poprzednia psina byla wyzlem. Siegala mi do pasa (bylam troche mniejsza niz teraz) i nie gardzila zapinaniem dzieci pod blokiem:oops: Quote
Basia&Safi Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 hmmm czy ja mam psa czy diabla tasmanskiego :D:D:D:D safi jak dostanie hmm bzika goni po domu z predkoscia 100km/h :D:D:D odbija sie od czego tylko sie da a my trzymamy by nic nie pospadalo :D:D:D a poznije sie kladzie i udaje ze o niczym nie wie :D:D:D Quote
mazika Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='"basiulka22tychy"']hmmm czy ja mam psa czy diabla tasmanskiego :-D:-D:-D:-D safi jak dostanie hmm bzika goni po domu z predkoscia 100km/h :-D:-D:-D odbija sie od czego tylko sie da a my trzymamy by nic nie pospadalo :-D:-D:-D a poznije sie kladzie i udaje ze o niczym nie wie :-D:-D:-D [/QUOTE] Jakbym czytała o moim Jockerze :lol: identyczne zachowanie. Raz Jocker, porządnie się rozpędził, i on bardzo często zawsze leciał za sofe (pomiędzy nią a ścianą, jakby tunelen biegł, uwielbia to :lol: ) i tam wąską szparą się przęslizgiwał za kanape(to samo tunelek) i leciał do hollu, z niego do kuchni, przeleciał kuchnie i do jadalni, a statąd droga prosta do salonu. I ja widze jak on niegnie, i na bank się nie wyrobi i przygrzmoci w wazon z suszonymi gałęziami wierzby :crazyeye: no to pańcia w pogoń za psem, takich spidów to ja chyba w życiu nie dostałam i złapałam w biegu, również biegnącego Jockera, że jak o podnosiłam, to dalej machał łapkami, jakby biegł, myśłał że leci pewnie :cool1: i sama bym wyrżnęła o szafke, ale na szczęście hamulce zadziałały. A serce mi biło co nie miara, mialam wrażenie że zaraz wyskoczy mi z piersi i ucieknie stąd jak najdalej, w obawie przed następnym atakiem adrenalinki. Ah co ja się mam z moimdiabełkiem kochanym, no ale przynajmiej sport sobie ćwicze, a szczególnie biegi :lol: Jocker uwielbia biegać ;] Quote
_beatka_ Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 bajtek z doksiem tez tak robily:cool3: ale teraz bajtkowi nie pozwalam od kiedy sie dowiedzialam, że od uderzenia w glowe pies moze dostac zapalenia mózgu, a ja bardzo nie chcialabym, żeby bajtusiowi przytrafilo sie to co doksiowi:-( Quote
Viris Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Jak nauczyc Klare komendy lezec/waruj? Nie daje rady.. Patrzy na mnie jak na kretynke.. Quote
_beatka_ Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 jak siedzi to naciskaj jej delikatnie na lopatki od gory tak żeby czula ze cos ja gniecie i jednocześnie trzymaj ciastko w ręce i powoli oddalaj jej je od noska, tak eby bylo jej wygodniej zjeśc je z leżącego;) Quote
Viris Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Dokladnie tak robie. I coraz czesciej wydaje mi sie ze Klara ma mnie za kretynke ;P Quote
_beatka_ Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 rób do opru, jakbys zobaczyla jak sie na mnie bajt patrzyl przez pare miesięcy jak podnosilam mu lapki do góry i mówilam zeby podal mi lape...jak na kretynkę wlasnie:lol: Quote
Viris Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 No nic jak upieke kolejna partie ciasteczek to sprobuje. Basiulka kupic moze przed wyjazdem do schroniska jakies ciacha psie czy cos jesio dla piesiow? Quote
Basia&Safi Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 noi mam problem z Safi :D zima sie skonczyla Safi nauczyla sie robic kupki na sniegu :) a teraz nie ma sniegu i Safi niechce robic kupy na spacerku :( Quote
Wiola.od.Gacka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Będzie robiła tylko się ziemia po zimie wygoi. Trochę trawka podeschnie. Bunia już żwawiej lata po trawie. Generalnie jak pada to Gacek z Bunią szybko do domciu lecą. Mama Wioli Quote
Viris Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='basiulka22tychy']noi mam problem z Safi :D zima sie skonczyla Safi nauczyla sie robic kupki na sniegu :) a teraz nie ma sniegu i Safi niechce robic kupy na spacerku :([/quote] Kup snieg w sprayu :) A tak na powaznie - i co w ogole nie robi czy cos wykombinowala? Moze postaraj sie z nia lazic troche dluzej... kurde niezly problem... Quote
Basia&Safi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 heheh chodze z nia do oporu dlugo jak juz nie ma wyjscia to wieczorem robi chyba ze bardzo sie jej chce to juz na sile :D:D:D zrobi w dzien heheh nauczy sie borok :):) Quote
Viris Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Ale jaja :evil_lol: Cierpliwosci. Na pewno sie uda ;> Quote
cocobull Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Coś w tym jest bo moja Cocunia juz nie taka młoda, trawkę widziała, ale też woli w śniegu. U nas jeszcze leży sporo śniegu, więc dobrze jej się "robi". Ale jak pojechałyśmy do miasta, gdzie śniegu juz niewiele, to dotąd chodziła, aż znalazła na trawniku trochę i tam zrobiła co trzeba. :diabloti: Quote
Viris Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Na szczescie Klarcia ma w nosie gdzie zrobic kupola :evil_lol: Ale tak sie wlasnie zastanawialam jak to bedzie jesli czyjsc piesek bedzie wolal na sniegu :D Quote
Recommended Posts