Draczyn Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 anutka napisał(a):Viris, jeżeli możesz po prostu wybierz najładniejsze zdjęcia i wyślij do mnie. Jeżeli chodzi o organizacje następnego zlot to wszystkim chętnym bardzo dziękuje. Przygotowania myśle, że rozpocznę po nowym roku i wtedy będe egzekwować ;)Jeśli u mnie sytuacja sie poprawi to te chętne się włączę Quote
burbono Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 lavinia napisał(a):Burbono, na moim zdjęciu w avatarze jest Klocuś, który zginął pod kołami samochodu miesiąc temu. To był pół - buldożek. pozdrawiamLavinio ja już teraz wszystko kojarzę.Czytałam o tym wypadku na forum,widziałam Twoją rozpacz i bardzo ale to bardzo Ci współczuję. :( A przyczynił się do tej śmierci głupi ,nieodpowiedzialny pirat drogowy.Pozdrawiam! Quote
lavinia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 a w trzy dni po tym jak zginął Klocuś, pojawiła się u nas w domu Doda - buldożka znaleziona na Tarchominie - o niej też był temat na forum stąd nasza obecność na Zlocie - było świetnie ! Anutka dzięki raz jeszcze ! Burbono, mam nadzieję, że się spotkamy jakoś, może wcześniej niż na Zlocie w przyszłym roku ??? Quote
Draczyn Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 lavinia napisał(a):a w trzy dni po tym jak zginął Klocuś, pojawiła się u nas w domu Doda - buldożka znaleziona na Tarchominie - o niej też był temat na forum stąd nasza obecność na Zlocie - było świetnie ! Anutka dzięki raz jeszcze ! Burbono, mam nadzieję, że się spotkamy jakoś, może wcześniej niż na Zlocie w przyszłym roku ???Lawinia, ja nicc nie słyszałam o tym wypadku. Serdecznie Ci współczuję. Dobrze, że przygarnęłaś następnego buldożka, który napewno przyniesie Ci w przyszłości dużo radoci Quote
Draczyn Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 burbono napisał(a):lavinia napisał(a):Burbono, na moim zdjęciu w avatarze jest Klocuś, który zginął pod kołami samochodu miesiąc temu. To był pół - buldożek. pozdrawiamLavinio ja już teraz wszystko kojarzę.Czytałam o tym wypadku na forum,widziałam Twoją rozpacz i bardzo ale to bardzo Ci współczuję. :( A przyczynił się do tej śmierci głupi ,nieodpowiedzialny pirat drogowy.Pozdrawiam!Dobrywieczór Burbono. Szkoda, że się mijamy na forum, bo muszę przyznać, że lubię z Tobą pogadać Quote
Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 anutka napisał(a):Viris, jeżeli możesz po prostu wybierz najładniejsze zdjęcia i wyślij do mnie. Jeżeli chodzi o organizacje następnego zlot to wszystkim chętnym bardzo dziękuje. Przygotowania myśle, że rozpocznę po nowym roku i wtedy będe egzekwować ;) Mysle ze bedzie ciezko wybrac :D Jak robie zdjecia i wychodza jakies nieciekawe to od razu kasuje by miec miejsce na te ladniejsze :D Po prostu wystawie je u siebie a Ty wybierzesz z tych zdjec takie ktore bedziesz chciala wystawic u siebie :D Mysle ze to optymalne rozwiazanie! Quote
wredziocha Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Wracając do pikniku, co jest teraz jak sądzę głównym tematem wątku o Zlocie, to proponuję Park Młociński. Moim zdaniem to idealne miejsce na buldożkowy piknik. Dobry dojazd, miejsca parkingowe, dużo przestrzeni i trawki do biegania dla psów, placyk piknikowy z ławami stołowymi i do siedzenia, miejscami na ogniska. W infomacji o pikniku powinna być nie tylko data i godzina, ale również info o tym, by każdy w miarę swoich możliwości przyniósł jakieś jedzonko piknikowe (kiełbaski, pieczywo, napoje itp.). Wydaje mi się, że zlot zdecydowanie pownien mieć fomę pikniku, gdzie moglibyśmy poznać się lepiej, a i psy czułyby się swobodniej, a nie trochę tak jak na wystawie. Quote
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 wredziocha napisał(a):Wracając do pikniku, co jest teraz jak sądzę głównym tematem wątku o Zlocie, to proponuję Park Młociński. Moim zdaniem to idealne miejsce na buldożkowy piknik. Dobry dojazd, miejsca parkingowe, dużo przestrzeni i trawki do biegania dla psów, placyk piknikowy z ławami stołowymi i do siedzenia, miejscami na ogniska. W infomacji o pikniku powinna być nie tylko data i godzina, ale również info o tym, by każdy w miarę swoich możliwości przyniósł jakieś jedzonko piknikowe (kiełbaski, pieczywo, napoje itp.). Wydaje mi się, że zlot zdecydowanie pownien mieć fomę pikniku, gdzie moglibyśmy poznać się lepiej, a i psy czułyby się swobodniej, a nie trochę tak jak na wystawie.Mnie się wydaje, że jak na piknik, to była zbyt duża ilość uczestników. Przzy takiej liczbie psów i ludzi trudno zorganizować poczęstunek. Moim zdaniem, z tego co słyszałam zlot był bardzo udany. Psy też nie mogą się czuć zbyt swobodnie, gdyż wtedy zaczęlyby sie między nimi awantury. Aleto jest moje osobiste zdanie i przyłączę się do zdania większości z Was. Możnabyłoby natomiast zorganizować jakieś pokazy i konkursy, punkt porad dla początkujących, stoiska z artykułami dla piesków i stoiska z jedzonkiem, tak jak na wystawach, na których niestety psy nierodowodowe nie bywają, a na takim zlocie mogłyby się dowartościować i w niektórych konkursach, czy konkurencjach, wygrywać z tymi rodowodowymi. Quote
Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ale na taki piknik pewnie przyszlo by mniej osob. Z tego co widzialam na zlocie (bylam mniej wiecej kolo 12) to przyszlo bardzo duzo osob ale zaraz sie rozeszli. Po prostu przyszli na pare minut. Pozniej zostalo mniej wiecej polowa osob ktore widzialam na poczatku. Na piknik trzeba bedzie zagospodarowac troche wiecej czasu, a jak wiadomo nie wszystkim sie uda dogodzic z terminem i godzinami itp. Jest jeszcze sporo czasu wiec pewnie bedzie pelno dobrych pomyslow. Quote
jula.i..franio Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 MAMY OGROMNĄ PROŚBĘ DO WSZYSTKICH Z DLUŻSZYM STAŻEM W DOGOMANI. NIE WIEMY JAK WSTAWIA SIĘ ZDJĘCIA DO FORUM , A CHCIELIBYŚMY KILKA NASZYCH FOTEK TAM UMIEŚCIC. Z GÓRY DZIEKUJEMY ZA WSKAZÓWKI .POZDRAWIAMY WSZYSTKIE BULDOŻKI . Quote
misiaczek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 jula.i..franio ,w pomocy technicznej jest to opisane.Ale jeśli byś miała trudności możesz przesłać mi na maila i ja wstawię :D .Jak się zdecydujesz to napisz,podam wtedy maila. Quote
jula.i..franio Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 DZIEKUJEMY ZA INFO.... BARDZO TO MIŁE ŻE NA FORUM JEST TYLU ŻYCZLIWYCH LUDZI , CIESZYMY SIĘ BARDZO ZE ODKRYLIŚMY TĘ STRONĘ . MAMY BULDOGI MAMY OD 9 LAT A DOPIERO TERAZ ZACZĘLIŚMY JEZDZIC NA WYSTAWY . TO WSPANIAŁE PRZEŻYCIE I BARDZO FAJNIE JEST POZNAWAĆ LUDZI , KTÓRZY POPRZEZ WSPLNĄ PASJĘ JEDNOCZĄ SIĘ I TWORZĄ SWEGO RODZAJU RODZINĘ. CO DO FOTEK.SPRÓBUJEMY POPRZEZ POMOC TECHNICZNĄ A JESLI SIĘ NIE UDA SKORZYSTAMY Z OFERWANEJ POMOCY.DZIEKUJEMI I POZDRAWIAMY......... Quote
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 jula.i..franio napisał(a):MAMY OGROMNĄ PROŚBĘ DO WSZYSTKICH Z DLUŻSZYM STAŻEM W DOGOMANI. NIE WIEMY JAK WSTAWIA SIĘ ZDJĘCIA DO FORUM , A CHCIELIBYŚMY KILKA NASZYCH FOTEK TAM UMIEŚCIC. Z GÓRY DZIEKUJEMY ZA WSKAZÓWKI .POZDRAWIAMY WSZYSTKIE BULDOŻKI .Chętnie bym Wam pomogła, ale sama nie umiem i korzystam z pomocy innych forumowiczów. P pOki co opowiedzcie coś o waszych poiechach Quote
anutka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Na początek przeklejam z tematu wystawy zdjęcia Juli i Frania :) Wystawa Warszawska: JONIA Admiror AMBARAS Brawado Wystawa w Legionowie: AMBARAS Brawado JONIA Admiror Quote
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Piękne psiaki. Wydaje mi się, że na Wystawia Warszawskiej siedziłiśmy niedaleko siebie, razem z Josephem i jego psem i że miło nam się rozmawiało, momo tego okropnego upału. Chyba sie nie mylę. Pozdrawiam. Jonia prześliczna jak zawsze Quote
burbono Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 lavinia napisał(a):a w trzy dni po tym jak zginął Klocuś, pojawiła się u nas w domu Doda - buldożka znaleziona na Tarchominie - o niej też był temat na forum stąd nasza obecność na Zlocie - było świetnie ! Anutka dzięki raz jeszcze ! Burbono, mam nadzieję, że się spotkamy jakoś, może wcześniej niż na Zlocie w przyszłym roku ???Lavinio ,pamiętam też oczywiście historię Dody i cieszyłam się że trafiła właśnie do Ciebie.Okazuje się że dzięki komputerom świat jest mały dlatego nie wykluczam że możemy się spotkać wcześniej niż w przyszłym roku na Zlocie.Pozdrawiam :D Quote
jula.i..franio Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 dziękujemy za zdjęcia Joni i Frania !!!!!! Pozdrawiamy również hodowlę w Draczynie , zgadza się , siedzielismy obok siebie w czasie wystawy warszawskiej razem z josephem . mamy nadzieję na rychłe spotkanie na kolejnej wystawie .pozdrawiamy wszystkich!!!!!!!!!! Jula i Franio . Quote
Draczyn Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 jula.i..franio napisał(a):dziękujemy za zdjęcia Joni i Frania !!!!!! Pozdrawiamy również hodowlę w Draczynie , zgadza się , siedzielismy obok siebie w czasie wystawy warszawskiej razem z josephem . mamy nadzieję na rychłe spotkanie na kolejnej wystawie .pozdrawiamy wszystkich!!!!!!!!!! Jula i Franio .Ja też mam nadzieje, że jeszcze się spotkamy i znowu porozmawiamy o naszych psiakach Quote
Viris Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Ok dodalam zdjecia ze swojego aparatu ze zlotu. Zapraszam wiec na moja strone www.viris.prv.pl. Dla osob odwiedzajacych te strone po raz pierwszy wskazowka - w menu klikamy w galerie i mamy do wyboru trzy okienka wiec klikamy na okno "Zdjecia odbiegajace tematem od poprzednich galerii" Pozdrawiam serdecznie. Quote
Draczyn Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Viris']Ok dodalam zdjecia ze swojego aparatu ze zlotu. Zapraszam wiec na moja strone www.viris.prv.pl. Dla osob odwiedzajacych te strone po raz pierwszy wskazowka - w menu klikamy w galerie i mamy do wyboru trzy okienka wiec klikamy na okno "Zdjecia odbiegajace tematem od poprzednich galerii" Pozdrawiam serdecznie.Zaraz idę zobaczyć. A nie mogłabyś tutaj też umieścić te zdjęcia. Tutaj byłyby jak najbardziej w temacie Quote
Viris Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Ale to nie dzisiaj. Niestety poswiecilam na to dosyc sporo czasu. To ponad setka zdjec. Kazde zmniejszylam, zeby mozna bylo wkleic pozniej na dogo, kazde z osobna musialam opatrzec sygnaturka, zeby ulatwic dostep do strony, jesli ktos zobaczy zdjecie i bedzie chcial zobaczyc strone z ktorej pochadza itp. Zeszlo mi z tym ponad 4 godziny, a moje kciuki znow odmawiaja powili posluszenstwa. Pozatym Anutka chyba wybierze jakies zdjecia i umiesci je na oglolnej stronce ze zdjeciami ze zlotu. Quote
Draczyn Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Viris napisał(a):Ale to nie dzisiaj. Niestety poswiecilam na to dosyc sporo czasu. To ponad setka zdjec. Kazde zmniejszylam, zeby mozna bylo wkleic pozniej na dogo, kazde z osobna musialam opatrzec sygnaturka, zeby ulatwic dostep do strony, jesli ktos zobaczy zdjecie i bedzie chcial zobaczyc strone z ktorej pochadza itp. Zeszlo mi z tym ponad 4 godziny, a moje kciuki znow odmawiaja powili posluszenstwa. Pozatym Anutka chyba wybierze jakies zdjecia i umiesci je na oglolnej stronce ze zdjeciami ze zlotu.Bardzo Ladne fotki. Naliczyłam równo 40. Faktycznie nieżle się napracowałaś. Czy to już wszystkie? Quote
Viris Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Draczyn jak otworzysz juz galerie z miniaturami zlotowych zdjec nad napisem ZLOT BULDOZKOW masz takie cyferki .:1:. .:2:. .:3:. tam sprobuj kliknac i bedzie ciag dalszy. Podejrzewam ze widzialas tylko te z jedynki. Bo jak pisalam bylo wiecej zdjec. :) Wiec milego ogladania. Quote
Draczyn Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Faktycznie nie zauważyłam tych cyferek.Straszna masa zdjęć. Jest ich około 100. Bardzo ładne fotki, no i tyla buldożków. Swietne Quote
Recommended Posts