aga1215 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 :multi: ale Bruncia :-o :multi: :multi: :multi: Quote
Pancio Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Pozdrawiamy swojaków w stolicy i nie tylko!!! Rudolf i Bruno już chrapią i tylko parę fotek zostało do pełnego uruchomienia galeryjki. Jeszcze kilkanaście minut:comp26:. Quote
aga1215 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Pancio']Pozdrawiamy swojaków w stolicy i nie tylko!!! Rudolf i Bruno już chrapią i tylko parę fotek zostało do pełnego uruchomienia galeryjki. Jeszcze kilkanaście minut:comp26:. Quote
anielica Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Bruncio! Obejrzałam galeryjkę! Ale z Was przystojne chłopaki!!! :lol!: Quote
Ulka18 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Brunonku, widać, ze Panciowa swietnie gotuje! Zmieniles sie, nabrales cialka, a Panciowe dziegciowe szampony tez robia swoje. Swiecisz sie jak wypomadowany :klacz: :ylsuper: Spacerki ci slużą :laugh2_2: , spisz sobie z Rudolfem bliziutko. Najbardziej mi sie podobaja zdjecia "dziadujace" na granicy kuchni. Pewnie Panciowa cos pichcila :sabber: Quote
Pancio Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Hau! Hau! Pancio po wielkich walkach ze sprzętem:comp26:, zamieścił wreszcie w galerii brakujące zdjęcia sylwestrowe, które rzekomo mnie kompromitują.:???: A ja wcale nie czuję się skompromitowany- jak balanga, to balanga!!!:BIG: P.S. Link do galerii znajdziecie na stronie 20-tej mojego tematu. Łapa dla wszystkich i słodki, wyżli buziaczek! Bruno z Wejherowa. Quote
Ania-Sonia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Witam Drogi Brunonku :bye: ! Na zdjęcia zaraz będę pilnie patrzeć (zwłaszcza te kompomitujące :razz: ) ale muszę najpierw muszę podziękować Twojemu Panciowi za wszystko co robi dla Ciebie, Rudolfa i teraz - dla Twojego przyszłego kumpla - wyżełka z Kobyłki :iloveyou: , o którym dowiedziałam się przed chwila z PWP. Pancio = :cool2: :saint1: :lilangel: Pozdrowienia ode mnie i łapa od Sońki Quote
anielica Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Ania-Sonia napisał(a):... ale muszę najpierw muszę podziękować Twojemu Panciowi za wszystko co robi dla Ciebie, Rudolfa i teraz - dla Twojego przyszłego kumpla - wyżełka z Kobyłki :iloveyou: , o którym dowiedziałam się przed chwila z PWP. Pancio = :cool2: :saint1: :lilangel: Pozdrowienia ode mnie i łapa od Sońki :cool2: :cool2: :cool2: Quote
Ulka18 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Pańcia, Pańcio, Anusia są Wspaniali. Co tu wiecej pisac. Takich ludzi powinno być więcej. :cool2: :ylsuper: :kciuki: :klacz: Quote
tanitka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Pańciu skoro Bruno znalazł dom w Wejherowie, wyżełek z Ząbek tez tam się dzięki Tobie wybiera, to może inne wyżełki bezdomne miałayby jeszcze szansę:evil_lol: ?? Quote
Pancio Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Nie traćmy nadziei Tanitko! Gdybym tylko mógł, to zmieniłbym Wejherowo w wyżełkowe miasto. Choć dwa wyżły, to już jakiś początek jest. Teraz biorę się za następne wyżełki i zobaczymy, co los przyniesie. Quote
aga1215 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Pancio']Nie traćmy nadziei Tanitko! Gdybym tylko mógł, to zmieniłbym Wejherowo w wyżełkowe miasto. Choć dwa wyżły, to już jakiś początek jest. Teraz biorę się za następne wyżełki i zobaczymy, co los przyniesie. :oops: to może pomogę losowi - jakby Pańciowi przypadkiem nie wskazał Doriana: (pies wprawdzie czystym wyżłem nie jest ;) , czystym sznaucerem też nie ale jest CUDNY !!!!) sprawa pilna, bo pies trafił do hotelu - jako miejsca przejściowego, skąd miał iść dzisiaj do adopcji. Adopcja nie udała się - szczegóły w linku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19085&page=13 A w schronisku był już baaaaaardzo długo :-( może w Wejherowie ktoś chce takie CUDO????? Quote
Pancio Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Piękny psiak!!! Przeczytałem cały temat i załamałem się postawą tych "ludzi". Będę rozpytywał się wśród moich pacjentów, bo to jest najszersze forum potencjalnych psiarzy. Ludzie patrzą na psa- duży, mały, a nie widzą najważniejszego- jak wielkie jest jego serce. Pies, to nie pluszowa zabawka, którą odstawia się do "konta", jak się znudzi. Quote
aga1215 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Pancio napisał(a):Piękny psiak!!! Przeczytałem cały temat i załamałem się postawą tych "ludzi". Będę rozpytywał się wśród moich pacjentów, bo to jest najszersze forum potencjalnych psiarzy. Ludzie patrzą na psa- duży, mały, a nie widzą najważniejszego- jak wielkie jest jego serce. Pies, to nie pluszowa zabawka, którą odstawia się do "konta", jak się znudzi. oj, gdyby się udało, ehhhhhh.... i psa szkoda i dziewczyn, które tyle zabiegów zrobiły aby go wyciągnąć ze schroniska... i faceta, który dał na hotel.... Quote
Pancio Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Hau! Hau! Drogie Ciocie!!! Kumpel z Kobyłki już jest w drodze, przez szybę samochodu zwiedza Pruszków:roll::eek2:. Jest dużo młodszy ode mnie, ale postaram się mu dorównać, przecież doświadczenie też jest ważne. Szkoda, że nie poznamy się dzisiaj, hm... Rudolf też żałuje , a tak na marginesie - przydałoby się jeszcze kilka wyżełków w okolicy no i parę kaszubów z Kąpina czyli Rudolfików ... Oj!!! Byłoby wesoło ... :laola::crazyeye:Tylko co wtedy z Panciami ??? Wolę nie myśleć - zdrzemnę się. Hrrrrrrrrrr.........:sleep2: Quote
tanitka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 gdzie ten kumpel- nie zamarzł po drodze??:-o Quote
Ulka18 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Pancio na pewno w pracy teraz jest. Napisze jak wroci, a my bedziemy czekac na wiesci o wyzelku z Kobylki. Brunonek i Rudolf spia pewnie smacznie teraz w domku. Quote
Pancio Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Wszystko w porządku, podróż była bardzo długa, wieści będą ok 19.00, po powrocie Pancia z pracy. Quote
Pancio Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Prosimy jeszcze o odrobinę cierpliwości. Relacja jest bardzo długa - jak z Wejherowa do Warszawy. Panciowa Quote
Pancio Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Aby nie było żadnych wątpliwości - relacja ukaże się na stronce - RANNEGO WYŻEŁKA Z KOBYŁKI - (MAKSIA). Quote
Ulka18 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Tak, tak , relacja na watku wyzelka z Kobylki. Czekamy :lol: Quote
aga1215 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Ulka18']Tak, tak , relacja na watku wyzelka z Kobylki. Czekamy :lol: Nie mogę znaleźć relacji :niewiem: Pańcio- czy coś się stało???? Quote
Pancio Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Wszystko jest na stronie 10 tematu Maksia, lecz moderator nieco zmienił tytuł: Wyżełek z Kobyłki- nareszcie kochany. Quote
Pancio Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hau! Hau! Witam wszystkich! Właśnie wróciłem ze spacerku i zapoznania z nowym wyżełkiem w mieście. Po powitaniu Panciów i nas- Rudolfa, Maksia i mnie- po trzech minutach Rudolf zaatakował znienacka Maksia i była wielka zadyma! Panciowie zastosowali chwyty obezwładniające i rozdzielili ich. Mój Pancio wygonił Rudolfa z łaki i Rudi pobiegł do domu. Ja nie angażowałem się w to zajście, bo Rudolf nie miał sensownego powodu, by atakować Maksia. Potem już spokojnie z Maksiem zrobiliśmy pół łączki, wąchając tu i tam i tropiąc ramię w ramię, aż tu nagle Maksio zaatakował mnie! Złapał mnie za ucho, powalił na ziemię (jest młodszy, większy i silniejszy). Panciowie znowu zastosowali błotno-śnieżne zapasy i rozdzielili nas- całe szczęście- bo nie mam kondycji już do takich walk i to z wyżłem dziesięć lat młodszym odemnie. Uff! Spacerek skończył się na krótkich smyczach i w bezpiecznej odległości, ale do końca razem. Rudolf jest skruszony swoim zachowaniem, pełza w domu po podłodze, widać, że wie, że żle zrobił. Ja myślę też, że to wszystko przez niego. Po bliznach Maksia widać, że stoczył zaciętą walkę z kilkoma psami, a Rudolf tylko wywołał, swoim atakiem, złe wspomnienia u Maksia i mi też się przy okazji oberwało. Na szcęście nikt nie jest ranny i mam nadzieję, że jednak się zaprzyjażnimy, tylko trzeba na to troszkę czasu. Z przyczyn oczywistych Pancio fotorelacji nie zrobił. Łapa dla wszystkich! Bruno z Wejherowa. Quote
Recommended Posts