PIKA Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Cześc Alus :multi: za czym kolejka ta stoi? :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 :multi:Agabassek się objawił No mam fotki :p Quote
e.v.a Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] No mam fotki :p wow ile fot:evil_lol: Quote
PIKA Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Agabassek się objawił No mam fotki :p Rydzewska w zyciu narz taaakiej ilości fot nie wstawilas :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 :cool3:aleście się uczepiły ja napisałam ,ze sa fotki a nie że wstawiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a fotek mam jeszcze 19:p Quote
BoJa2 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 dbsst napisał(a):jak mi się podobaja bułeczki :loveu: Mnie też:lol: Jedna właśnie chrapie na łóżku Quote
MoniŚ Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Dobranoc Alu i buziaki dla pięknotka Ozzyego :loveu: :multi: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Mnie też:lol: Jedna właśnie chrapie na łóżku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w czyim ;)/ sprawdzaliście dziś pocztę :p/ Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='dbsst']jak mi się podobaja bułeczki :loveu::pprzyjedź to ci załatwie mizianko po znajomości ;) Quote
BoJa2 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Wybebeszyłaś mi piłkę,za to pokażę ci język:razz: Quote
beria Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Też się cieszę, że cię widzę Ozzy :loveu: Quote
Paula Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Wybebeszyłaś mi piłkę,za to pokażę ci język:razz: A ja chcialam dac taki sam opis :-( nie zdazylam :eviltong: :lol: Dobry Wieczor Alu :lol: Quote
Vectra Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Mamusiu już jestem wróciłam :multi::multi::multi: Nie słuchaj tych wrednych babiszonów które się tu śmieją z Ciebie :mad::mad: Jak będziecie niegrzeczne to nie będzie fot wcale :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Vectra napisał(a):Mamusiu już jestem wróciłam :multi::multi::multi: Nie słuchaj tych wrednych babiszonów które się tu śmieją z Ciebie :mad::mad: Jak będziecie niegrzeczne to nie będzie fot wcale :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no właśnie, gdzie są foty?????????????????? Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Vectra napisał(a):Mamusiu już jestem wróciłam :multi::multi::multi: Nie słuchaj tych wrednych babiszonów które się tu śmieją z Ciebie :mad::mad: Jak będziecie niegrzeczne to nie będzie fot wcale :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::pdobrze dziecko prawisz ;)moja szkoła Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 aga1215 napisał(a):no właśnie, gdzie są foty??????????????????:ptrzeba iść wstecz;)albo poczekać dojutra:p Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 boska radosna fotka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:ptrzeba iść wstecz;)albo poczekać dojutra:p nigdy:mad: co ja rak??????????:mad: zawsze do przodu:multi: :multi: :multi: Quote
Vectra Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 aga1215 napisał(a):nigdy:mad: co ja rak??????????:mad: zawsze do przodu:multi: :multi: :multi: oooooo :mad::mad::mad::mad: na mamusie z kijem mi tu wyskakujesz :razz::razz: :mad::mad: fotków nie będzie :p:p :cool1: :eviltong: mamusia regeneruje siły - rano będzie walczyć znowu z małymi ,wrednymi bachorami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts