Patka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 hje hej alu u nas piękna pogda a ja umieram z przepracowania .... Quote
dbsst Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 jak ja lubi etakie waleczne kobitki biedny Ozzy :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Cola napisał(a)::-o mordują Ozzulka :evil_lol: :evil_lol: i to kobita go tłucze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo to zła kobieta jest:lol: Quote
MoniŚ Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Cześć Alu i z góry mówię dobranoc :multi: . Quote
Alicja Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='Patka']hje hej alu u nas piękna pogda a ja umieram z przepracowania ....Patuś to podajmy sobie ręce :razz: Cześć Marudy ...:multi:...jestem na chwilkę :p Quote
Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='madzia i medor']Widzę, że tu się jakis romansik szykuje:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: NO chyba romansik juz jest w Toku. Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Cześć Marudy ...:multi:...jestem na chwilkę :p Cześć Nie-marudo :evil_lol: A co masz konkurencję do komputerka? ;) Aluś, co się dzieje z twoją kochaną sąsiadeczką Alą? Czemu jej na dogo nie ma? :roll: Quote
Alicja Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='mmbbaj']Cześć Nie-marudo :evil_lol: A co masz konkurencję do komputerka? ;) Aluś, co się dzieje z twoją kochaną sąsiadeczką Alą? Czemu jej na dogo nie ma? :roll:Konkurencję mam ale pod postacią Protokolarza Rady Pedagogicznej....pisze na kompie taką kolubrynę i mam już dosć ...więc wyłączam dogo , gg i się realizuję :angryy:no i Kubą musi jeszcze zadania poodrabiać , a teraz wygnałam go do łazienki.:p Co do Ali to nie wiem :shake:wiem ,że zyje bo Cezary ją spotkał i mamy pozdrowienia , a ja zalatana jestem i z Ozzym wychodzę tylko wieczorkiem . Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Konkurencję mam ale pod postacią Protokolarza Rady Pedagogicznej....pisze na kompie taką kolubrynę i mam już dosć ...więc wyłączam dogo , gg i się realizuję Nie zapomnij wstawić do swojego dzieła kilku fotek Ozzulca :p Będzie na pewno znacznie ciekawsze :cool3: Quote
Alicja Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 beria napisał(a):Nie zapomnij wstawić do swojego dzieła kilku fotek Ozzulca :p Będzie na pewno znacznie ciekawsze :cool3::mad:nie żartuj tak okrutnie Kurcze tylko po co ja te brednie pisze i zas marnuje:shake: Quote
Vectra Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Mamuśka ,a Ty jeszcze się męczysz z tym papiurkiem dla dyrekcji :razz::razz: a one same nie łaskawe napisać :mad::mad: tylko mi matke wykorzystywać :mad: chyba się wybiore do tej Twojej pracy , pogadać sobie z dyrekcją :cool1::cool1: Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 jejuniuuu jak Kuba ma dobrze że sama to piszesz - mojej Mamy protokoły i inne bzdety zawsze ja z siostrą musimy pisać :angryy: Quote
agabass Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Agabassek się objawił No mam fotki :p agabasek już będzię częściej komp żyje więc czas na nas koniec bezinternetowej męki witam moje doginki kofane :biggrina: :cool3: :grins: :megagrin: :loveu: Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 malawaszka napisał(a):jejuniuuu jak Kuba ma dobrze że sama to piszesz - mojej Mamy protokoły i inne bzdety zawsze ja z siostrą musimy pisać :angryy: A ja mojej Klaudii :evilbat: Nie ukrywam, że bardziej podoba mi się model rodziny Waszki :p Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 beria napisał(a):A ja mojej Klaudii :evilbat: Nie ukrywam, że bardziej podoba mi się model rodziny Waszki :p a moja Mam dostala w spadku kompika który nadaje się tylko do netu i do pisania i miała się uczyć bo do tej pory miała wymówkę, że nie może się DOPCHAĆ do kompa :evil_lol: kompik już chyba padł ze starości i nieużywania a my dalej przepisujemy i szukamy w necie co tam trzeba :diabloti: Quote
Paula Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Dzien Dobry :lol: Tutaj tez mi sie udalo :multi: W szoku jestem :-o :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Dzieńdoberek :loveu::loveu: [SIZE=3]ojej jakie pustki dzisiaj na dogo :crazyeye::crazyeye: u mamuśki nikt nie nastukał kilkuset postów :roll::roll: Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Cześć dogo i banitki:p wróciłam z pracy , jestem padnięta , cieszkam ,ze jutro sobota. Quote
sylwiaskalska Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć dogo i banitki:p wróciłam z pracy , jestem padnięta , cieszkam ,ze jutro sobota. Cześć Ala ja tez juz po pracy miłego weekendu :) Jadę po Tekiego bo dziś miał zabieg usunięcia guzków z mordki. Quote
constancja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Prezent dla cioci Ali i Ozzulka;) . Już z odsyłaczem do Waszej galerii. Nie mam aparatu, nie mam zdjęć, nie mam co robić:angryy: . Quote
BoJa2 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 constancja napisał(a): Nie mam aparatu, nie mam zdjęć, nie mam co robić:angryy: . To może w ramach luzu i nam sprawisz taki prezencik??:modla: :modla: Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='constancja']Prezent dla cioci Ali i Ozzulka;) . Już z odsyłaczem do Waszej galerii. Nie mam aparatu, nie mam zdjęć, nie mam co robić:angryy: . :multi::multi::multi:wow dzięki , zaraz zamontuję ;) Quote
constancja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):To może w ramach luzu i nam sprawisz taki prezencik??:modla: :modla: Chętnie:cool3: . Proszę tylko o namiar na fotki i miejsce gdzie wkleić gotowy baner ( panel użytkownika mi szwankuje, nawet avatarka nie chce dodać). Quote
BoJa2 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Constancjo droga zara Alicja nas stąd pogoni:evil_lol: ,ale nic to jakoś przeżyjemy;) .Po fotki możesz się udać do naszej galerii pt.'Kama,Hugo i Dulcynea"Najpierw ją trzeba odkopać z czeluści dogo.:lol: Z góry dziekuję i ide śledzić Twoją galerię w oczekiwaniu dalszych zapytań:lol: Quote
Recommended Posts