Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cola napisał(a):
:-o mordują Ozzulka :evil_lol: :evil_lol: i to kobita go tłucze :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Bo to zła kobieta jest:lol:

Posted

[quote name='Patka']hje hej alu u nas piękna pogda a ja umieram z przepracowania ....Patuś to podajmy sobie ręce :razz:

Cześć Marudy ...:multi:...jestem na chwilkę :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Cześć Marudy ...:multi:...jestem na chwilkę :p

Cześć Nie-marudo :evil_lol: A co masz konkurencję do komputerka? ;) Aluś, co się dzieje z twoją kochaną sąsiadeczką Alą? Czemu jej na dogo nie ma? :roll:

Posted

[quote name='mmbbaj']Cześć Nie-marudo :evil_lol: A co masz konkurencję do komputerka? ;) Aluś, co się dzieje z twoją kochaną sąsiadeczką Alą? Czemu jej na dogo nie ma? :roll:Konkurencję mam ale pod postacią Protokolarza Rady Pedagogicznej....pisze na kompie taką kolubrynę i mam już dosć ...więc wyłączam dogo , gg i się realizuję :angryy:no i Kubą musi jeszcze zadania poodrabiać , a teraz wygnałam go do łazienki.:p

Co do Ali to nie wiem :shake:wiem ,że zyje bo Cezary ją spotkał i mamy pozdrowienia , a ja zalatana jestem i z Ozzym wychodzę tylko wieczorkiem .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Konkurencję mam ale pod postacią Protokolarza Rady Pedagogicznej....pisze na kompie taką kolubrynę i mam już dosć ...więc wyłączam dogo , gg i się realizuję

Nie zapomnij wstawić do swojego dzieła kilku fotek Ozzulca :p Będzie na pewno znacznie ciekawsze :cool3:

Posted

beria napisał(a):
Nie zapomnij wstawić do swojego dzieła kilku fotek Ozzulca :p Będzie na pewno znacznie ciekawsze :cool3:
:mad:nie żartuj tak okrutnie
Kurcze tylko po co ja te brednie pisze i zas marnuje:shake:

Posted

Mamuśka ,a Ty jeszcze się męczysz z tym papiurkiem dla dyrekcji :razz::razz:
a one same nie łaskawe napisać :mad::mad: tylko mi matke wykorzystywać :mad:
chyba się wybiore do tej Twojej pracy , pogadać sobie z dyrekcją :cool1::cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:Agabassek się objawił

No mam fotki :p

agabasek już będzię częściej komp żyje więc czas na nas koniec bezinternetowej męki witam moje doginki kofane :biggrina: :cool3: :grins: :megagrin: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
jejuniuuu jak Kuba ma dobrze że sama to piszesz - mojej Mamy protokoły i inne bzdety zawsze ja z siostrą musimy pisać :angryy:

A ja mojej Klaudii :evilbat:
Nie ukrywam, że bardziej podoba mi się model rodziny Waszki :p

Posted

beria napisał(a):
A ja mojej Klaudii :evilbat:
Nie ukrywam, że bardziej podoba mi się model rodziny Waszki :p

a moja Mam dostala w spadku kompika który nadaje się tylko do netu i do pisania i miała się uczyć bo do tej pory miała wymówkę, że nie może się DOPCHAĆ do kompa :evil_lol: kompik już chyba padł ze starości i nieużywania a my dalej przepisujemy i szukamy w necie co tam trzeba :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć dogo i banitki:p
wróciłam z pracy , jestem padnięta , cieszkam ,ze jutro sobota.

Cześć Ala ja tez juz po pracy miłego weekendu :)

Jadę po Tekiego bo dziś miał zabieg usunięcia guzków z mordki.

Posted

constancja napisał(a):

Nie mam aparatu, nie mam zdjęć, nie mam co robić:angryy: .

To może w ramach luzu i nam sprawisz taki prezencik??:modla: :modla:

Posted

[quote name='constancja']Prezent dla cioci Ali i Ozzulka;) . Już z odsyłaczem do Waszej galerii.

Nie mam aparatu, nie mam zdjęć, nie mam co robić:angryy: .
:multi::multi::multi:wow dzięki , zaraz zamontuję ;)

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
To może w ramach luzu i nam sprawisz taki prezencik??:modla: :modla:

Chętnie:cool3: . Proszę tylko o namiar na fotki i miejsce gdzie wkleić gotowy baner ( panel użytkownika mi szwankuje, nawet avatarka nie chce dodać).

Posted

Constancjo droga zara Alicja nas stąd pogoni:evil_lol: ,ale nic to jakoś przeżyjemy;) .Po fotki możesz się udać do naszej galerii pt.'Kama,Hugo i Dulcynea"Najpierw ją trzeba odkopać z czeluści dogo.:lol:

Z góry dziekuję i ide śledzić Twoją galerię w oczekiwaniu dalszych zapytań:lol: