malawaszka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 ceść Alu - małe dzieciaczki są taaakie fajne - wiem co mówię :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Chyba wszędzie do bani. A to wszystko przez Vectre :cool1: Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='Patka']Alus u nas pogoda tez do bani :)ech u nas szkoda gadać , jak szłam z pracy to tyle co zdążyłam przed ulewa dojsc do domu .Wczoraj poszłam z Ozzym o 20 na spacer ...było już całkiem ciemno a latarnie sa ustawione na włączanie czasowe :mad:wróciliśmy w srodku nocy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o 21 Quote
e.v.a Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Alu ty pewnie nie wiesz ale ten deszcz to twoja koffana córcia zeslala go na wszytskich:placz: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Alu - mam pytanie do eksperta :razz: czy czytasz dzieciakom bajki? o Czerwonym Kapturku na przykład? mam dylemat językowy - dlaczego w bajce jest że "Czerwony Kapturek szedł"??? przecież to dziewczynka i nie powinno być, "Czerwony Kapturek szła"??? :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='malawaszka']ceść Alu - małe dzieciaczki są taaakie fajne - wiem co mówię :evil_lol:noooo oczywiście ,że się z Tobą zgadzam ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie wrócił Ozzy ze psacerku ....mokry aż okapkiwał :shake: Quote
Pysia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wychodzę wtedy za drzwi i liczę do 10 ...pomaga;) I ile razy zaczynasz od początku liczyć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Weszka nie wie co mówi bo pojedyńczo dzieci są przesłodkie na dodatek jak nie potrafią jeszcze pyskować :loveu: Ale jak jest ih więcej...Ratuj się kto może!! Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='malawaszka']Alu - mam pytanie do eksperta :razz: czy czytasz dzieciakom bajki? o Czerwonym Kapturku na przykład? mam dylemat językowy - dlaczego w bajce jest że "Czerwony Kapturek szedł"??? przecież to dziewczynka i nie powinno być, "Czerwony Kapturek szła"??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:można zacząc w taki sposób ze ...dziewczynka o IMIENIU ,,czerwony kapturek'' szła , a potem to już wychodzi różnie ....tyle ,że dzieciarnia nie przywiazuje do tego wagi:shake:;) Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='Pysia']I ile razy zaczynasz od początku liczyć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Weszka nie wie co mówi bo pojedyńczo dzieci są przesłodkie na dodatek jak nie potrafią jeszcze pyskować :loveu: Ale jak jest ih więcej...Ratuj się kto może!!:pja Waszeczkę zaproszę do siebie do przedszkola w odwiedzinki;) Quote
Patka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Lilith jest zdruzgotana tym ze musi wychodzić w ten deszcz ...:evil_lol: ja jakos sobie radze :razz: Quote
e.v.a Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Patka napisał(a):Lilith jest zdruzgotana tym ze musi wychodzić w ten deszcz ...:evil_lol: ja jakos sobie radze :razz: :evil_lol: Tigra tez sobiejakos radzi za to ja jestem zdruzgotana ze musze wychodzic w ten deszcz:evil_lol: dlatego Tigra ma nakaz spana :evil_lol: i spi sobie na podusi w przedpokoju :p :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 "evaxon" napisał(a):i spi sobie na podusi w przedpokoju :p :evil_lol: To ja aby odsunąć Gizmo od wizji spacerów nawet zostawiłam mu rozłożone łóżko :evil_lol: Ale i tak godzina 19:00 zbliża się nieubłaganie i trzeba będzie wyjść na ten okropny deszcz :( Quote
e.v.a Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To ja aby odsunąć Gizmo od wizji spacerów nawet zostawiłam mu rozłożone łóżko :evil_lol: Ale i tak godzina 19:00 zbliża się nieubłaganie i trzeba będzie wyjść na ten okropny deszcz :( :evil_lol: biedna ja mam nadzieje ze Tigrze sie nie zachce :roll: bo u nas sie rozpadalo :placz: Quote
Pysia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 A ja jestem podła bo powiem Wam że nie dość że u mnie nie leje to jeszcze Zmoroszelmy były do południa z Karolem na długim spacerku a teraz....zostawiłam je na dworze po zabawie z nimi :eviltong: Quote
e.v.a Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Pysia napisał(a):A ja jestem podła bo powiem Wam że nie dość że u mnie nie leje to jeszcze Zmoroszelmy były do południa z Karolem na długim spacerku a teraz....zostawiłam je na dworze po zabawie z nimi :eviltong: :roll: i co i co myslisz ze teraz bedzie nam przykro i smutno takk?? takk??? nie mylisz sie:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 :crazyeye:Pysia :mad:i znowu zostawisz zmoroszelmy w mioch apartamentach:razz: Quote
ewelinabuck Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 witaj alu zaniedbujesz sie bo na 4 ostatnich stronach nie kma ani jesdnej fotki mojego ulubienca:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
aga1215 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Pysia napisał(a):A ja jestem podła bo powiem Wam że nie dość że u mnie nie leje to jeszcze Zmoroszelmy były do południa z Karolem na długim spacerku a teraz....zostawiłam je na dworze po zabawie z nimi :eviltong: Biedna, łudzisz się że one nie chcą być na dworze? :loveu: Zostaw otwarte drzwi do mieszkania i zobacz, co zrobią ;) :evil_lol: Quote
Cerber Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 POomyślałam, ze wpadnę na Twoją galerię, bo Ty robisz to cały czas,a ja właściwie do nikogo nie wpadam. Myslałam też, ze zobaczę jakieś nowe fotki, ale nic nie widzę. Wpadnę jutro i mam cichą nadzieję, że jakieś fotki new będą. Pozdrawiam :) Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 :oops:ale mnie zawstydziłyscie Ewelinka i Luiza :razz: Już się poprawię ;) Wrzucam przez Image bo na fotosiku mi wyskakuje komunikat ze nae mam uprawnień do tej strony :mad:pomimo zalogowania:angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ala mi też tak się dzieje z fotosikiem więc pewnie mają jakieś problemy. Co do fotek to istny morderca piłeg z tego Ozziego :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 mamusiu ,a coś nie chciało mnie wpuścić do Twojej galerii :placz::placz::placz::placz: i jak tam negocjacje szczurkowe :razz::razz: Tatusiek zmiękł :mad::mad: Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='Vectra']mamusiu ,a coś nie chciało mnie wpuścić do Twojej galerii :placz::placz::placz::placz: i jak tam negocjacje szczurkowe :razz::razz: Tatusiek zmiękł :mad::mad:Negocjacje narazie wstrzymane ;)mamy trochę pilnych spraw:cool3:Dogo muli , fotosik mnie nie toffa ....nikt mnie nie toffa:placz::placz::placz:ide spać ...będę jutro ok 14 :angryy:idę na 6:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts