Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
i bardzo Ci tak dobrze :eviltong: bo wczoraj zes się śmiała ,że u mnie byle jaka pogoda to dziś też masz deszcz :diabloti:

Witam mamcia ,a gdzie się podziweasz powinnaś już dawno być :razz: :placz: :cool1:

:obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:

a twoja mamcia bawi sie pewnie z gromadka dzieciaczkow i nawet nie chce wracac do ciebie bo tam ma 100 razy fajniejsze dzieciaczki ...o! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :lol!:

Posted

evaxon napisał(a):
a twoja mamcia bawi sie pewnie z gromadka dzieciaczkow i nawet nie chce wracac do ciebie bo tam ma 100 razy fajniejsze dzieciaczki ...o! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :lol!:

ta i postanowiła zostać dłużej w pracy :evil_lol::evil_lol: bo żal jej opuścić to stadko cukiereczków :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']i bardzo Ci tak dobrze :eviltong: bo wczoraj zes się śmiała ,że u mnie byle jaka pogoda to dziś też masz deszcz :diabloti:

Witam mamcia ,a gdzie się podziweasz powinnaś już dawno być :razz: :placz: :cool1::multi::multi::multi:witajcie dziatwa :p

Vectra , mamcia prawie dotarła do domciu ;)i jem na obiad biszkopty i Danio:mad:bo chłopaki wtranżolili cały obiad i mi nic nie zostawili / bo mysleli ,ze zjem w pracy:angryy:/
Musiałam zostać dłużej , bo po 1 . była narada
po 2. robiłam przygotowania w sali
A tak wogóle to mi buty welury zamokły:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witajcie dziatwa :p

Vectra , mamcia prawie dotarła do domciu ;)i jem na obiad biszkopty i Danio:mad:bo chłopaki wtranżolili cały obiad i mi nic nie zostawili / bo mysleli ,ze zjem w pracy:angryy:/
Musiałam zostać dłużej , bo po 1 . była narada
po 2. robiłam przygotowania w sali
A tak wogóle to mi buty welury zamokły:placz::placz::placz:

biedna Ala:shake: nie płakaj buciki wyschna:razz:
a danio jest pycha szczegolnie waniliowy z rodzynkami :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']biedna Ala:shake: nie płakaj buciki wyschna:razz:
a danio jest pycha szczegolnie waniliowy z rodzynkami :loveu::razz:ten też był waniliowy ale bez wkładki rodzynkowej...a buciki biedniutkie ...a u nas leje jak szlag:mad:

Posted

O to jakie nodobre chłopy :mad::mad::mad: zjedli mamusi wszystko i się nie podzielili :mad::mad::mad: ale to tak samce mają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Butki wyschną :p:p
serka danio ne lubie :angryy: a już z biedronkami najbardziej :shake: :shake:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']No i przyszła gospodyni! :multi: :multi: :multi:

Ciesz się, że chociaż danio Ci zostało :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam jeszcze pączka i herbatę :p

Posted

[quote name='sylwiaskalska']A czy Ozzy ma nowe szelki czy mi sie wydaje ? Bo szelki są wypasione :)
;)nie Sylwiu , szeleczki jeszcze stare .Nowe powinne być gdzieś na poczatku września :p.A w tych Ozzy jeździ w samochodzie.

Posted

[quote name='Vectra']dla Twojej spokojności nie będe Cię wtajemniczać dlaczego nie lubie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakby ci sie szykować nie chciało to i Danio byś polubiła a mi tak warczakowało w brzuniu że myslałam ze mnie stado wilców sciga :angryy:

Posted

Vectra napisał(a):
dla Twojej spokojności nie będe Cię wtajemniczać dlaczego nie lubie :evil_lol::evil_lol:

A ja bym jednak wniknęła :cool3: :diabloti:

Witaj Alu :multi:

Posted

[quote name='Patka']Alu ale Ty sie poświęcasz dla rodziny :cool3:
ja tez mąż mój drogi jest chory :shake: bidaczek ma bardzo wysoką temperaturę ...pewno podziębionko z powodu tych zmian pogodowych ...a na temperaturkę najlepsze zimne okłady .
Patuś ty sie ze mnie niesmiej :razz:chłopaki zjeść muszą ;)a ja sobie poradzę ...ale 1 raz byłam taka głodna ze zjadłam taki zestaw:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:witaj
No właśnie córcia co lubisz jesć ;)

napewno nie jadam wytworów firmy Danone i Bakoma :diabloti::diabloti: skład mi nie odpowiada i sposób produkowania ;)

lubie
1 Pizze
2 śledzika w occie
3 goloneczke z chrzanikiem
4 płatki cheerios 4 zboża :p

Posted

mhyy ja sporej grupy produktów nie mogę, bo choruję na celiakię nietolerancja glutenu ... dziś moj maz mimo ze lubi jeśc nie zjadł smażonego indyczka (pierś marynowana 3 h w ziolach) z warzywami ... :shake: naprawde jest chory :-(
ja lubie strasznie nabiał kocham jogobelle :cool3: wogole serowa jestem ...

Posted

Patka napisał(a):

:multi: to tak jak ja:multi:
ja ogolnie to jadam same sery :evil_lol: wedlin nie tykam miesa czerwonego i kielbachy tez nie:razz:
tylko sery warzywka owoce i ptaki :p

Posted

Patka napisał(a):
mhyy ja sporej grupy produktów nie mogę, bo choruję na celiakię nietolerancja glutenu ... dziś moj maz mimo ze lubi jeśc nie zjadł smażonego indyczka (pierś marynowana 3 h w ziolach) z warzywami ... :shake: naprawde jest chory :-(
:pnio jogurciki Jogobella pyszunia..., serki też bardzo lubię konsumować , nawet pleśniowe:oops:pychotka:eviltong:
I lubię szaszłyczki z mięska z zalewy ziołowej i dużo czosnku w niej:evil_lol:

Posted

och,ja tu za wami nie nadążam :cool3:ale przecież wpadłam tylko zobaczyć co słychać u Ozziego :multi: widziałam ze był na ognisku,super ale dać mu patyka zamiast kiełbaski :shake::shake::shake: biedny Ozzy

;););)

Posted

o tak dużo czosnku tam w miesku było ...
teraz juz jestesmy po deskerku chalwa i czekoladka :cool3:
evaxon teraz niemal non stop jem leczo, pomodory, arbuzy i kukurydze :lol:
uwielbiam tą pore roku :)