bonita Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A u nas nie dosć ze leje to jeszcze jest lodowato. Brrr... Lato się kończy! Quote
e.v.a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Vectra napisał(a):i bardzo Ci tak dobrze :eviltong: bo wczoraj zes się śmiała ,że u mnie byle jaka pogoda to dziś też masz deszcz :diabloti: Witam mamcia ,a gdzie się podziweasz powinnaś już dawno być :razz: :placz: :cool1: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: a twoja mamcia bawi sie pewnie z gromadka dzieciaczkow i nawet nie chce wracac do ciebie bo tam ma 100 razy fajniejsze dzieciaczki ...o! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :lol!: Quote
Vectra Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 evaxon napisał(a):a twoja mamcia bawi sie pewnie z gromadka dzieciaczkow i nawet nie chce wracac do ciebie bo tam ma 100 razy fajniejsze dzieciaczki ...o! :eviltong: :eviltong: :eviltong: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :lol!: ta i postanowiła zostać dłużej w pracy :evil_lol::evil_lol: bo żal jej opuścić to stadko cukiereczków :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Vectra']i bardzo Ci tak dobrze :eviltong: bo wczoraj zes się śmiała ,że u mnie byle jaka pogoda to dziś też masz deszcz :diabloti: Witam mamcia ,a gdzie się podziweasz powinnaś już dawno być :razz: :placz: :cool1::multi::multi::multi:witajcie dziatwa :p Vectra , mamcia prawie dotarła do domciu ;)i jem na obiad biszkopty i Danio:mad:bo chłopaki wtranżolili cały obiad i mi nic nie zostawili / bo mysleli ,ze zjem w pracy:angryy:/ Musiałam zostać dłużej , bo po 1 . była narada po 2. robiłam przygotowania w sali A tak wogóle to mi buty welury zamokły:placz::placz::placz: Quote
e.v.a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witajcie dziatwa :p Vectra , mamcia prawie dotarła do domciu ;)i jem na obiad biszkopty i Danio:mad:bo chłopaki wtranżolili cały obiad i mi nic nie zostawili / bo mysleli ,ze zjem w pracy:angryy:/ Musiałam zostać dłużej , bo po 1 . była narada po 2. robiłam przygotowania w sali A tak wogóle to mi buty welury zamokły:placz::placz::placz: biedna Ala:shake: nie płakaj buciki wyschna:razz: a danio jest pycha szczegolnie waniliowy z rodzynkami :loveu: Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='evaxon']biedna Ala:shake: nie płakaj buciki wyschna:razz: a danio jest pycha szczegolnie waniliowy z rodzynkami :loveu::razz:ten też był waniliowy ale bez wkładki rodzynkowej...a buciki biedniutkie ...a u nas leje jak szlag:mad: Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='beria']Ozzy !!! Oni cię oszukują !!! TO nie jest kiełbasa !!!Gosia tu mi nie buntuj chłopaka:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 No i przyszła gospodyni! :multi: :multi: :multi: Ciesz się, że chociaż danio Ci zostało :) Quote
Vectra Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 O to jakie nodobre chłopy :mad::mad::mad: zjedli mamusi wszystko i się nie podzielili :mad::mad::mad: ale to tak samce mają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Butki wyschną :p:p serka danio ne lubie :angryy: a już z biedronkami najbardziej :shake: :shake: Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No i przyszła gospodyni! :multi: :multi: :multi: Ciesz się, że chociaż danio Ci zostało :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam jeszcze pączka i herbatę :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 "Vectra" napisał(a): serka danio ne lubie :angryy: Nie wiesz co dobre :diabloti: Quote
Vectra Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie wiesz co dobre :diabloti: dla Twojej spokojności nie będe Cię wtajemniczać dlaczego nie lubie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A czy Ozzy ma nowe szelki czy mi sie wydaje ? Bo szelki są wypasione :) ;)nie Sylwiu , szeleczki jeszcze stare .Nowe powinne być gdzieś na poczatku września :p.A w tych Ozzy jeździ w samochodzie. Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Vectra']dla Twojej spokojności nie będe Cię wtajemniczać dlaczego nie lubie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakby ci sie szykować nie chciało to i Danio byś polubiła a mi tak warczakowało w brzuniu że myslałam ze mnie stado wilców sciga :angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 "Vectra" napisał(a): dla Twojej spokojności nie będe Cię wtajemniczać dlaczego nie lubie :evil_lol::evil_lol: Wole nie w nikac w szczegóły :evil_lol: Quote
Paula Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Vectra napisał(a):dla Twojej spokojności nie będe Cię wtajemniczać dlaczego nie lubie :evil_lol::evil_lol: A ja bym jednak wniknęła :cool3: :diabloti: Witaj Alu :multi: Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='paula_z']A ja bym jednak wniknęła :cool3: :diabloti: Witaj Alu :multi::multi::multi:witaj No właśnie córcia co lubisz jesć ;) Quote
Patka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Alu ale Ty sie poświęcasz dla rodziny :cool3: ja tez mąż mój drogi jest chory :shake: bidaczek ma bardzo wysoką temperaturę ... Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Patka']Alu ale Ty sie poświęcasz dla rodziny :cool3: ja tez mąż mój drogi jest chory :shake: bidaczek ma bardzo wysoką temperaturę ...pewno podziębionko z powodu tych zmian pogodowych ...a na temperaturkę najlepsze zimne okłady . Patuś ty sie ze mnie niesmiej :razz:chłopaki zjeść muszą ;)a ja sobie poradzę ...ale 1 raz byłam taka głodna ze zjadłam taki zestaw:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:witaj No właśnie córcia co lubisz jesć ;) napewno nie jadam wytworów firmy Danone i Bakoma :diabloti::diabloti: skład mi nie odpowiada i sposób produkowania ;) lubie 1 Pizze 2 śledzika w occie 3 goloneczke z chrzanikiem 4 płatki cheerios 4 zboża :p Quote
Patka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 mhyy ja sporej grupy produktów nie mogę, bo choruję na celiakię nietolerancja glutenu ... dziś moj maz mimo ze lubi jeśc nie zjadł smażonego indyczka (pierś marynowana 3 h w ziolach) z warzywami ... :shake: naprawde jest chory :-( ja lubie strasznie nabiał kocham jogobelle :cool3: wogole serowa jestem ... Quote
e.v.a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Patka napisał(a): ja lubie strasznie nabiał kocham jogobelle :cool3: wogole serowa jestem ... :multi: to tak jak ja:multi: ja ogolnie to jadam same sery :evil_lol: wedlin nie tykam miesa czerwonego i kielbachy tez nie:razz: tylko sery warzywka owoce i ptaki :p Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Patka napisał(a):mhyy ja sporej grupy produktów nie mogę, bo choruję na celiakię nietolerancja glutenu ... dziś moj maz mimo ze lubi jeśc nie zjadł smażonego indyczka (pierś marynowana 3 h w ziolach) z warzywami ... :shake: naprawde jest chory :-( ja lubie strasznie nabiał kocham jogobelle :cool3: wogole serowa jestem ...:pnio jogurciki Jogobella pyszunia..., serki też bardzo lubię konsumować , nawet pleśniowe:oops:pychotka:eviltong: I lubię szaszłyczki z mięska z zalewy ziołowej i dużo czosnku w niej:evil_lol: Quote
barbara.h Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 och,ja tu za wami nie nadążam :cool3:ale przecież wpadłam tylko zobaczyć co słychać u Ozziego :multi: widziałam ze był na ognisku,super ale dać mu patyka zamiast kiełbaski :shake::shake::shake: biedny Ozzy ;););) Quote
Patka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 o tak dużo czosnku tam w miesku było ... teraz juz jestesmy po deskerku chalwa i czekoladka :cool3: evaxon teraz niemal non stop jem leczo, pomodory, arbuzy i kukurydze :lol: uwielbiam tą pore roku :) Quote
Recommended Posts