Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Nie ma to jak fajnie rozszarpana pileczka :diabloti::diabloti::diabloti:
.... a na jak dlugo starcza Ozulkowi pilka ??????

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Widzisz Ala ile tu osob Ciebie namawia na szczura:eviltong:. Wszyscy wiedza jakie to kochane i inteligetne zwierze:evil_lol:

zamiast szczura moze kolejnego psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witaj :multi:
Tak sobie przeglądałam galerię...podchodzi TZ i pyta: To Ozzy? Rany! Ja już rozpoznaje psy z dgm! Coś chyba ze mną nie tak!.... :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
Tak sobie przeglądałam galerię...podchodzi TZ i pyta: To Ozzy? Rany! Ja już rozpoznaje psy z dgm! Coś chyba ze mną nie tak!.... :evil_lol: :evil_lol:

powinnaś się cieszyć że masz zdolnego chłopa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
hahaha :D U nas jest dokładnie tak samo!!!
I najlepiej rozpoznaje właśnie Ozziego :D

Posted

Witajcie wszyscy , już jestem z pracki :cool1:zdążyłam przed oberwaniem chmury.....
Haniu , Maga , Patuś ,Bea,KaRa,Dagus,Ivan,Kasieńko,Aga, Gosia,Córcia,Ewcia,Cola,pinczerka i Gizmo....dzień doberek i dziękówam za odwiedzinki:multi::multi::multi:

Haniu ...czuwam siem zaszczycona ;)
Maga..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Patka ...myśmy już mieli królciowa , świetna była , ale kolejnego kólcia nie bedzie jeśli już to szczurcio:razz:
Bea...w sprawie piłeczek to można by książki pisać ...ich zywot jest zazwyczaj krótki , a ta która wykańcza jest jakaś wyjatkowa , przetrwała 2i pół miesiąca :razz:/ 4 warstwowa za pare groszy w Auchanie/
KaRa ..pomyślimy nad szczuraskiem
Daguś ..:multi:dziękujemy za odwiedzinki , korzystaj z wakacji;)
Ivan .....na drugiego piesa nie ma warunków:shake:
Kasieńko Tenusiowa-baw sie dobrze ;)cieszkam też ze Ozzy jest taki rozpoznawalny:p
Cola ....ale TZta wciągnęło;)/ mam nadzieje że tylko foty ogląda a nie czyta :oops:/

Posted

O mamciu jak ładnie jak niebiesko :loveu::loveu::loveu:

jak w pracy :razz::razz: jak małe wredne ,piranie - grzeczne czy trzeba było lać :mad::mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']pogoda do bani i musze poszperać w zaległych fotkach:cool1:

A piranie są ok tylko nerwy już nie takie ;)

fakt mogą ugryść, może lepiej już kupić szczura są nawet mądre, tylko w razie czego może posłużyć Ozziemu za pokarm:lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu:
Widzę że czasem masz ochote na rękoczyny i unicestwienie pokemonów :evil_lol::razz:wychodzę wtedy za drzwi i liczę do 10 ...pomaga;)