Patka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Alu błagam nie królika prosze bądź madra dziewczynką ;) i spraw sobie szczura !! to sa fantastyczne miśki :loveu: Quote
BeaC Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Nie ma to jak fajnie rozszarpana pileczka :diabloti::diabloti::diabloti: .... a na jak dlugo starcza Ozulkowi pilka ?????? Quote
KaRa_ Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Widzisz Ala ile tu osob Ciebie namawia na szczura:eviltong:. Wszyscy wiedza jakie to kochane i inteligetne zwierze:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Cześć Aluś, zaległości nie nadrabiam bo jak zwykle nie wyrobiłabym się z nimi do końca wakacji :eviltong: ale wpadłam się przywitać i przesłać głaski i buziaczki dla Ozzulka :loveu: Quote
Ivan8888 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 KaRa_TC napisał(a):Widzisz Ala ile tu osob Ciebie namawia na szczura:eviltong:. Wszyscy wiedza jakie to kochane i inteligetne zwierze:evil_lol: zamiast szczura moze kolejnego psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Dzien dobry Alu :) Jestem tu pewnie ostatni raz przed dłuższą przerwą, więc mówię DO WIDZENIA :bye: Quote
Cola Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Witaj :multi: Tak sobie przeglądałam galerię...podchodzi TZ i pyta: To Ozzy? Rany! Ja już rozpoznaje psy z dgm! Coś chyba ze mną nie tak!.... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Cola napisał(a):Witaj :multi: Tak sobie przeglądałam galerię...podchodzi TZ i pyta: To Ozzy? Rany! Ja już rozpoznaje psy z dgm! Coś chyba ze mną nie tak!.... :evil_lol: :evil_lol: powinnaś się cieszyć że masz zdolnego chłopa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Cola napisał(a):Witaj :multi: Tak sobie przeglądałam galerię...podchodzi TZ i pyta: To Ozzy? Rany! Ja już rozpoznaje psy z dgm! Coś chyba ze mną nie tak!.... :evil_lol: :evil_lol:hahaha :D U nas jest dokładnie tak samo!!! I najlepiej rozpoznaje właśnie Ozziego :D Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Witajcie wszyscy , już jestem z pracki :cool1:zdążyłam przed oberwaniem chmury..... Haniu , Maga , Patuś ,Bea,KaRa,Dagus,Ivan,Kasieńko,Aga, Gosia,Córcia,Ewcia,Cola,pinczerka i Gizmo....dzień doberek i dziękówam za odwiedzinki:multi::multi::multi: Haniu ...czuwam siem zaszczycona ;) Maga..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Patka ...myśmy już mieli królciowa , świetna była , ale kolejnego kólcia nie bedzie jeśli już to szczurcio:razz: Bea...w sprawie piłeczek to można by książki pisać ...ich zywot jest zazwyczaj krótki , a ta która wykańcza jest jakaś wyjatkowa , przetrwała 2i pół miesiąca :razz:/ 4 warstwowa za pare groszy w Auchanie/ KaRa ..pomyślimy nad szczuraskiem Daguś ..:multi:dziękujemy za odwiedzinki , korzystaj z wakacji;) Ivan .....na drugiego piesa nie ma warunków:shake: Kasieńko Tenusiowa-baw sie dobrze ;)cieszkam też ze Ozzy jest taki rozpoznawalny:p Cola ....ale TZta wciągnęło;)/ mam nadzieje że tylko foty ogląda a nie czyta :oops:/ Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='paula_z']Witaj Alu :lol: Jak w pracy? :razz::razz:przeżyłam , ale cóś mi nerwy szwankują ;) Quote
Vectra Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 O mamciu jak ładnie jak niebiesko :loveu::loveu::loveu: jak w pracy :razz::razz: jak małe wredne ,piranie - grzeczne czy trzeba było lać :mad::mad::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ala na nerwy dobra jest dogomania :razz: No i of course dodanie jakiś nowych fotek Ozzulka ;) Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 pogoda do bani i musze poszperać w zaległych fotkach:cool1: A piranie są ok tylko nerwy już nie takie ;) Quote
Ivan8888 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']pogoda do bani i musze poszperać w zaległych fotkach:cool1: A piranie są ok tylko nerwy już nie takie ;) fakt mogą ugryść, może lepiej już kupić szczura są nawet mądre, tylko w razie czego może posłużyć Ozziemu za pokarm:lol: Quote
Pysia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Witaj Alu :loveu: Widzę że czasem masz ochote na rękoczyny i unicestwienie pokemonów :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Widzę że czasem masz ochote na rękoczyny i unicestwienie pokemonów :evil_lol::razz:wychodzę wtedy za drzwi i liczę do 10 ...pomaga;) Quote
Recommended Posts