Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jo-jo napisał(a):
Dzień Doberek Alu,

Tak sobie siedze u Ciebie i foteczki oglądam i zaczynam się zastanawiać czy to Twoje dzieła? :loveu: :loveu: :loveu:
:mad::mad::mad:no coście się uparły przecie moje ...tylko tam gdzieniegdzie Kubkowe ale wtedy zaznaczone na początku ze jego / bo nie umię pisać po fotach:oops:/
A Wy już w domu czy jeszcze podglądacie Prezydenta ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad::mad::mad:no coście się uparły przecie moje ...tylko tam gdzieniegdzie Kubkowe ale wtedy zaznaczone na początku ze jego / bo nie umię pisać po fotach:oops:/
A Wy już w domu czy jeszcze podglądacie Prezydenta ;)

no wiesz, ja wierze że to Twoje, cudne są :loveu:

Ale wiesz my nie podglądamy bo raczej nie mamy co podglądać:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']łoooo jarzebina cód miód :klacz: zaczynam podejrzewać czy aby nie zakupiłaś i ty aparatu nowego :razz::shake:nie Waszeczko ....zaczęłam czytać ....jak się robi fotki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']a widzisz , nie tylko mnie spodobały się ostatnie foty:eviltong: bez mydełka i wogóle... śliczne :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i już teraz wiem co to Mydełko:evil_lol:

Posted

Przybyłam, zdjęcia nadrobiłam i stwierdzam, że jajka są na swoim miejscu, więc wszystko w normie :evil_lol: ...a tak przy okazji witajcie :multi:

Posted

[quote name='evaxon']Alu zrob foteczke gapy Ozzulka :razz::cool3:Ozzy ucieka ode mnie bo mu musiałam tą brodę umyć a potem Alumsprayem zapsikać / woda utleniona , rivanol ...wszystko wyszło/więc nawet nie mam szans z aparatem podglądać obdartusa:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:lol: biedaczysko :lol: moge tylko sobie wyobrazac jego minke:lol: :evil_lol::razz:to wyobraź sobie teraz moją :cool3:bo Ozzy znów śpi w moim wyrku:placz:i nie mam gdzie spać :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Ozzy ucieka ode mnie bo mu musiałam tą brodę umyć a potem Alumsprayem zapsikać / woda utleniona , rivanol ...wszystko wyszło/więc nawet nie mam szans z aparatem podglądać obdartusa:evil_lol:

o co chodzi????? :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:to wyobraź sobie teraz moją :cool3:bo Ozzy znów śpi w moim wyrku:placz:i nie mam gdzie spać :shake:
mamuś wywal TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko zostaw Ozziego nie wolno znęcać się nad psem :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:to wyobraź sobie teraz moją :cool3:bo Ozzy znów śpi w moim wyrku:placz:i nie mam gdzie spać :shake:
Wtedy sie mowi do psa: "zejdz", na co on nie reaguje, ponownie mowisz "zejdz", on patrzy na Ciebie ze zdziwieniem, po raz kolejny, tym razem stanowczo, mowisz "zejdz", pies zaczyna sie powolusienienku zwlekac z lozka, w polowie zamiera, bo moze zmienisz jednak zdanie i nie bedzie musial, mowisz w koncu "q**** zejdziesz czy nie", wtedy laskawie zwlecze sie z wyra i stanie po zlosci na Twojej drodze do lozka, zanim sie polozysz i zdazysz przykryc to juz jest na Twojej poduszce :roll: :evil_lol: