leemonca Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 a jednak ci dobrze idzie z PS-em :klacz: Quote
Alka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 no, no, ładne te ostatnie foty:loveu:, a jarzębina cudo :loveu: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='evaxon']to jest slicznre i to niebo takie blekitne:loveu::razz:tak zza zaciemnionej szyby samochodu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Alka']no, no, ładne te ostatnie foty:loveu:, a jarzębina cudo :loveu::mad:wszystkie ładne:eviltong: Witaj wśród żywych;) Quote
aga1215 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 ALA to na pewno Ty? Sama Ty robiłaś te foty??? :loveu: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='aga1215']ALA to na pewno Ty? Sama Ty robiłaś te foty??? :loveu::ptak serdeńko , tylko potem mi efekty dorobił PS;) Quote
jo-jo Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Dzień Doberek Alu, Tak sobie siedze u Ciebie i foteczki oglądam i zaczynam się zastanawiać czy to Twoje dzieła? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 jo-jo napisał(a):Dzień Doberek Alu, Tak sobie siedze u Ciebie i foteczki oglądam i zaczynam się zastanawiać czy to Twoje dzieła? :loveu: :loveu: :loveu::mad::mad::mad:no coście się uparły przecie moje ...tylko tam gdzieniegdzie Kubkowe ale wtedy zaznaczone na początku ze jego / bo nie umię pisać po fotach:oops:/ A Wy już w domu czy jeszcze podglądacie Prezydenta ;) Quote
jo-jo Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:no coście się uparły przecie moje ...tylko tam gdzieniegdzie Kubkowe ale wtedy zaznaczone na początku ze jego / bo nie umię pisać po fotach:oops:/ A Wy już w domu czy jeszcze podglądacie Prezydenta ;) no wiesz, ja wierze że to Twoje, cudne są :loveu: Ale wiesz my nie podglądamy bo raczej nie mamy co podglądać:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 łoooo jarzebina cód miód :klacz: zaczynam podejrzewać czy aby nie zakupiłaś i ty aparatu nowego :razz: Quote
KaRa_ Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ale fajna przerubeczka a czy mi się zdaje tam jest Ozzy i ktoś jeszcze?:cool3: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='malawaszka']łoooo jarzebina cód miód :klacz: zaczynam podejrzewać czy aby nie zakupiłaś i ty aparatu nowego :razz::shake:nie Waszeczko ....zaczęłam czytać ....jak się robi fotki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 a widzisz , nie tylko mnie spodobały się ostatnie foty:eviltong: bez mydełka i wogóle... śliczne :loveu: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale fajna przerubeczka a czy mi się zdaje tam jest Ozzy i ktoś jeszcze?:cool3::ptam jest Ozzy i Kuba Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Alka']a widzisz , nie tylko mnie spodobały się ostatnie foty:eviltong: bez mydełka i wogóle... śliczne :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i już teraz wiem co to Mydełko:evil_lol: Quote
Cola Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Przybyłam, zdjęcia nadrobiłam i stwierdzam, że jajka są na swoim miejscu, więc wszystko w normie :evil_lol: ...a tak przy okazji witajcie :multi: Quote
beria Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Super :loveu: Jak górski widoczek :multi: Piękne to bezludzie :loveu: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='evaxon']Alu zrob foteczke gapy Ozzulka :razz::cool3:Ozzy ucieka ode mnie bo mu musiałam tą brodę umyć a potem Alumsprayem zapsikać / woda utleniona , rivanol ...wszystko wyszło/więc nawet nie mam szans z aparatem podglądać obdartusa:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 :lol: biedaczysko :lol: moge tylko sobie wyobrazac jego minke:lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='evaxon']:lol: biedaczysko :lol: moge tylko sobie wyobrazac jego minke:lol: :evil_lol::razz:to wyobraź sobie teraz moją :cool3:bo Ozzy znów śpi w moim wyrku:placz:i nie mam gdzie spać :shake: Quote
PIKA Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ala co ja widze :crazyeye: Urlop Ci się kończy a Ty dopiro się za Ps-a wzięłas :evil_lol: ale ze świetnym efektem :klacz: Quote
malawaszka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Ozzy ucieka ode mnie bo mu musiałam tą brodę umyć a potem Alumsprayem zapsikać / woda utleniona , rivanol ...wszystko wyszło/więc nawet nie mam szans z aparatem podglądać obdartusa:evil_lol: o co chodzi????? :oops: Quote
Vectra Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to wyobraź sobie teraz moją :cool3:bo Ozzy znów śpi w moim wyrku:placz:i nie mam gdzie spać :shake: mamuś wywal TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko zostaw Ozziego nie wolno znęcać się nad psem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to wyobraź sobie teraz moją :cool3:bo Ozzy znów śpi w moim wyrku:placz:i nie mam gdzie spać :shake: Wtedy sie mowi do psa: "zejdz", na co on nie reaguje, ponownie mowisz "zejdz", on patrzy na Ciebie ze zdziwieniem, po raz kolejny, tym razem stanowczo, mowisz "zejdz", pies zaczyna sie powolusienienku zwlekac z lozka, w polowie zamiera, bo moze zmienisz jednak zdanie i nie bedzie musial, mowisz w koncu "q**** zejdziesz czy nie", wtedy laskawie zwlecze sie z wyra i stanie po zlosci na Twojej drodze do lozka, zanim sie polozysz i zdazysz przykryc to juz jest na Twojej poduszce :roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts