Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']A mnie się strona z chatem nie chcała załadować :shake: Tylko reklamy mi się wyświetlały :angryy:

mnie też żaden chat się nie pokazuje :shake: :placz:

[quote name='paula_z']Wtedy sie mowi do psa: "zejdz", na co on nie reaguje, ponownie mowisz "zejdz", on patrzy na Ciebie ze zdziwieniem, po raz kolejny, tym razem stanowczo, mowisz "zejdz", pies zaczyna sie powolusienienku zwlekac z lozka, w polowie zamiera, bo moze zmienisz jednak zdanie i nie bedzie musial, mowisz w koncu "q**** zejdziesz czy nie", wtedy laskawie zwlecze sie z wyra i stanie po zlosci na Twojej drodze do lozka, zanim sie polozysz i zdazysz przykryc to juz jest na Twojej poduszce :roll: :evil_lol:

hahaha, Paula, dlaczego ty opisujesz Leona? :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']o co chodzi????? :oops::cool3:a o to Waszeczko ,że Ozzy biegł z górki i nie zauważył druta czy linki czort wie co to jest i wypierdzielił się na boisko:oops: ...no i krew się lała z odartej brody .....a w miejscu gdzie zarył to aż dołek się zrobił :evil_lol:Ale ile strachu było ...bo dałam mu zaraz pić a woda zrobiła się czerwona ...na szczęście zęby całe ;)

Witajcie wszystkie gadułki :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a o to Waszeczko ,że Ozzy biegł z górki i nie zauważył druta czy linki czort wie co to jest i wypierdzielił się na boisko:oops: ...no i krew się lała z odartej brody .....a w miejscu gdzie zarył to aż dołek się zrobił :evil_lol:Ale ile strachu było ...bo dałam mu zaraz pić a woda zrobiła się czerwona ...na szczęście zęby całe ;)

Witajcie wszystkie gadułki :loveu:

Biedny Ozzy - kiedy to się stało?

Alu - wysłałam Ci pw

Posted

[quote name='aga1215']Biedny Ozzy - kiedy to się stało?

Alu - wysłałam Ci pw;)odpisałam
Ozzy wczoraj na wieczornym spacerku zarył .....było już szarawo więc my też nie widzieliśmy tego drutka :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)odpisałam
Ozzy wczoraj na wieczornym spacerku zarył .....było już szarawo więc my też nie widzieliśmy tego drutka :razz:
o cholera - współczuje nerwow... biedny Ozzulek :-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)odpisałam

Mam nadzieję ,że ranka na brodzie szybko się goi.Mizianko dla Ozzulka :loveu:Podajcie namiary na feralny drut ...:evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']Mam nadzieję ,że ranka na brodzie szybko się goi.Mizianko dla Ozzulka :loveu:Podajcie namiary na feralny drut ...:evil_lol::evil_lol:Tuffi przejdzie pod nim :evil_lol::evil_lol:chyba ze Ty się podczepisz .
Kurcze ale by było jakbym ja szła zaraz za Ozzym :razz:;)

Posted

Tuffcio ma ostatnio pecha...:-( mając swobodę w ogródku szalał do woli i skaleczył sobie pazur, krewka się lała :-(
kiedy schowałam piłeczki to zadowolił się jabłkami , podrzucał i tarzał się na nich...:evil_lol:

Posted

Oj, Alu, biedna ozulkowa ciamajda :shake: :lol:

[quote name='Maga100']mnie też żaden chat się nie pokazuje :shake: :placz:A mnie już się wyświetla :multi: Trzeba sobie Javę zainstalować, ale dopiero Firefox mi o tym powiedział, IE milczał jak zaklęty :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a o to Waszeczko ,że Ozzy biegł z górki i nie zauważył druta czy linki czort wie co to jest i wypierdzielił się na boisko:oops: ...no i krew się lała z odartej brody .....a w miejscu gdzie zarył to aż dołek się zrobił :evil_lol:Ale ile strachu było ...bo dałam mu zaraz pić a woda zrobiła się czerwona ...na szczęście zęby całe ;)

ojej dopiero teraz przeczytałam :crazyeye: :crazyeye: mój biedny mały Ozzy :placz: :placz: :placz:

Posted

Witaj Alu, jak Ozzulkowa broda? Maksiu kiedys przyskakiwal przez plotek i zaczepil przednimi lapkami, no i wyrznal broda w lód, wygladalo tragicznie, ale tylko sobie obtarl, krewka sie nie lała :shake: Pokraczki małe :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Witaj Alu, jak Ozzulkowa broda? Maksiu kiedys przyskakiwal przez plotek i zaczepil przednimi lapkami, no i wyrznal broda w lód, wygladalo tragicznie, ale tylko sobie obtarl, krewka sie nie lała :shake: Pokraczki małe :evil_lol::razz:ja to się wystraszyłam ,że coś w nogę zrobił ale było ok le to że sie lala krew to też mnie dziwi bo tylko skorę zdarł :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ja to się wystraszyłam ,że coś w nogę zrobił ale było ok le to że sie lala krew to też mnie dziwi bo tylko skorę zdarł :razz:
Moze sobie dziąsło skaleczyl? Ogladalas dokladnie paszcze? :cool3:

Posted

[quote name='leemonca']biedny Ozzulek, mam nadzieję że go nie boli?, Baster kiedyś też nie zauważył drutu i zdepilował sobie włosy na klacie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:może nie chciał być owłosiony;)
Jedziemy na Bezludzie ...może jaką fotkę cyknę :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może nie chciał być owłosiony;)
Jedziemy na Bezludzie ...może jaką fotkę cyknę :p

cykaj, cykaj a my sobie poczekamy :evil_lol: , pewnie do rana , bo dopiero będziemy mieć koputer wolny :cool1: