Maga100 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='asher']A mnie się strona z chatem nie chcała załadować :shake: Tylko reklamy mi się wyświetlały :angryy: mnie też żaden chat się nie pokazuje :shake: :placz: [quote name='paula_z']Wtedy sie mowi do psa: "zejdz", na co on nie reaguje, ponownie mowisz "zejdz", on patrzy na Ciebie ze zdziwieniem, po raz kolejny, tym razem stanowczo, mowisz "zejdz", pies zaczyna sie powolusienienku zwlekac z lozka, w polowie zamiera, bo moze zmienisz jednak zdanie i nie bedzie musial, mowisz w koncu "q**** zejdziesz czy nie", wtedy laskawie zwlecze sie z wyra i stanie po zlosci na Twojej drodze do lozka, zanim sie polozysz i zdazysz przykryc to juz jest na Twojej poduszce :roll: :evil_lol: hahaha, Paula, dlaczego ty opisujesz Leona? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, Paula, dlaczego ty opisujesz Leona? :crazyeye: :evil_lol: Ja opisalam pit bulla, przeciez Leon to pit :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 :lol: Paula:lol: Alu karimata i na podlodze spanko dzis:evil_lol: dobrze na kregoslup ci zrobi Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='malawaszka']o co chodzi????? :oops::cool3:a o to Waszeczko ,że Ozzy biegł z górki i nie zauważył druta czy linki czort wie co to jest i wypierdzielił się na boisko:oops: ...no i krew się lała z odartej brody .....a w miejscu gdzie zarył to aż dołek się zrobił :evil_lol:Ale ile strachu było ...bo dałam mu zaraz pić a woda zrobiła się czerwona ...na szczęście zęby całe ;) Witajcie wszystkie gadułki :loveu: Quote
Vectra Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 dzieńdoberek mamuśka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Biedny Ozz, biedna broda Ozza.:placz::placz::placz: ( a co za *olera druta tam dała? WRRRRR) Quote
aga1215 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a o to Waszeczko ,że Ozzy biegł z górki i nie zauważył druta czy linki czort wie co to jest i wypierdzielił się na boisko:oops: ...no i krew się lała z odartej brody .....a w miejscu gdzie zarył to aż dołek się zrobił :evil_lol:Ale ile strachu było ...bo dałam mu zaraz pić a woda zrobiła się czerwona ...na szczęście zęby całe ;) Witajcie wszystkie gadułki :loveu: Biedny Ozzy - kiedy to się stało? Alu - wysłałam Ci pw Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='aga1215']Biedny Ozzy - kiedy to się stało? Alu - wysłałam Ci pw;)odpisałam Ozzy wczoraj na wieczornym spacerku zarył .....było już szarawo więc my też nie widzieliśmy tego drutka :razz: Quote
Gosiek Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)odpisałam Ozzy wczoraj na wieczornym spacerku zarył .....było już szarawo więc my też nie widzieliśmy tego drutka :razz: o cholera - współczuje nerwow... biedny Ozzulek :-( Quote
Alka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)odpisałam Ozzy wczoraj na wieczornym spacerku zarył .....było już szarawo więc my też nie widzieliśmy tego drutka :razz: Mam nadzieję ,że ranka na brodzie szybko się goi.Mizianko dla Ozzulka :loveu:Podajcie namiary na feralny drut ...:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='Alka']Mam nadzieję ,że ranka na brodzie szybko się goi.Mizianko dla Ozzulka :loveu:Podajcie namiary na feralny drut ...:evil_lol::evil_lol:Tuffi przejdzie pod nim :evil_lol::evil_lol:chyba ze Ty się podczepisz . Kurcze ale by było jakbym ja szła zaraz za Ozzym :razz:;) Quote
Alka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Tuffcio ma ostatnio pecha...:-( mając swobodę w ogródku szalał do woli i skaleczył sobie pazur, krewka się lała :-( kiedy schowałam piłeczki to zadowolił się jabłkami , podrzucał i tarzał się na nich...:evil_lol: Quote
asher Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Oj, Alu, biedna ozulkowa ciamajda :shake: :lol: [quote name='Maga100']mnie też żaden chat się nie pokazuje :shake: :placz:A mnie już się wyświetla :multi: Trzeba sobie Javę zainstalować, ale dopiero Firefox mi o tym powiedział, IE milczał jak zaklęty :mad: Quote
Vectra Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a o to Waszeczko ,że Ozzy biegł z górki i nie zauważył druta czy linki czort wie co to jest i wypierdzielił się na boisko:oops: ...no i krew się lała z odartej brody .....a w miejscu gdzie zarył to aż dołek się zrobił :evil_lol:Ale ile strachu było ...bo dałam mu zaraz pić a woda zrobiła się czerwona ...na szczęście zęby całe ;) ojej dopiero teraz przeczytałam :crazyeye: :crazyeye: mój biedny mały Ozzy :placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 a ja myślałam, że tylko ja nie wiem o co chodzi :lol: biedaczek - ale do wesela się zagoi ;) Quote
Paula Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Witaj Alu, jak Ozzulkowa broda? Maksiu kiedys przyskakiwal przez plotek i zaczepil przednimi lapkami, no i wyrznal broda w lód, wygladalo tragicznie, ale tylko sobie obtarl, krewka sie nie lała :shake: Pokraczki małe :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='paula_z']Witaj Alu, jak Ozzulkowa broda? Maksiu kiedys przyskakiwal przez plotek i zaczepil przednimi lapkami, no i wyrznal broda w lód, wygladalo tragicznie, ale tylko sobie obtarl, krewka sie nie lała :shake: Pokraczki małe :evil_lol::razz:ja to się wystraszyłam ,że coś w nogę zrobił ale było ok le to że sie lala krew to też mnie dziwi bo tylko skorę zdarł :razz: Quote
jo-jo Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Cześć Alu :multi: Wydrap Ozzulca, biedaczka ode mnie :loveu: Quote
Paula Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ja to się wystraszyłam ,że coś w nogę zrobił ale było ok le to że sie lala krew to też mnie dziwi bo tylko skorę zdarł :razz: Moze sobie dziąsło skaleczyl? Ogladalas dokladnie paszcze? :cool3: Quote
leemonca Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 biedny Ozzulek, mam nadzieję że go nie boli?, Baster kiedyś też nie zauważył drutu i zdepilował sobie włosy na klacie :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='leemonca']biedny Ozzulek, mam nadzieję że go nie boli?, Baster kiedyś też nie zauważył drutu i zdepilował sobie włosy na klacie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:może nie chciał być owłosiony;) Jedziemy na Bezludzie ...może jaką fotkę cyknę :p Quote
leemonca Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może nie chciał być owłosiony;) Jedziemy na Bezludzie ...może jaką fotkę cyknę :p cykaj, cykaj a my sobie poczekamy :evil_lol: , pewnie do rana , bo dopiero będziemy mieć koputer wolny :cool1: Quote
Recommended Posts