Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']No można i tak, ale zeby odrazu tak sie z tym afiszować.:shake: :evil_lol::cool3:no wiesz czymś musi nadrabiać jak rozumu mu brak:mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no wiesz czymś musi nadrabiać jak rozumu mu brak:mad:
a czy on wie jakie Ty masz o nim zdanie? :mad:

Posted

[quote name='PIKA']a czy on wie jakie Ty masz o nim zdanie? :mad::pwie , bo ja mu tak ładnie mówie ,,ty mój astmanie o bardzo małym rozumku:razz:''

A dziś nie zabrałam ze sobą na spacer aparata, a spotkalismy piesy Kronosika Boxa , ASTkę Yukę i Goldena Bukiego.Banda biegała jak oszalała .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']W kuchni jest gorąco ,a że biegam w stroju ....niedbałym:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie mogę okien na ościerz pootwierać :angryy:
Ala lata w staniku, Ala lata w staniku ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

A dziś nie zabrałam ze sobą na spacer aparata, a spotkalismy piesy Kronosika Boxa , ASTkę Yukę i Goldena Bukiego.Banda biegała jak oszalała .

a to dlatego, ze aparata nie wzięłas :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no dobra powiem ..................biegam w opalaczkach:oops: 2 częściowych /żółtych w kwiatuszki turkusowe :cool3:/

a ja będe szczera,:evil_lol: latam tylko w gaciach :evil_lol: okna pozaslanialam i mam w nosie :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
a ja będe szczera,:evil_lol: latam tylko w gaciach :evil_lol: okna pozaslanialam i mam w nosie :evil_lol:

:placz: jak ja Wam tego zazdraszczam - uwielbiam tak jak PIKA chodzić po domu, ale szwagier ... :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='PIKA']a to dlatego, ze aparata nie wzięłas :evil_lol:

a ja będe szczera,:evil_lol: latam tylko w gaciach :evil_lol: okna pozaslanialam i mam w nosie :evil_lol::placz::placz::placz:własnie zawsze tak mam jak biorę Debeta na spacer to NUDA i foty monotematyczne i nudne:cool3:jak zostawię to mamy bal na polance;)

PIKA ja to bym też najchętniej w gaciach biegała ale nie mam zasłonek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w kuchni a naprzeciwko inne okna :razz:i o dziwo potem wszyscy wszystko widzą :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']PIKA ja to bym też najchętniej w gaciach biegała ale nie mam zasłonek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w kuchni a naprzeciwko inne okna :razz:i o dziwo potem wszyscy wszystko widzą :angryy:
no dokladnie! chociaz ja czaem o tym zapominam, bo wydaje mi sie ze skoro ja ludziom w okna nie zagladam to i na nas nikt nie bedzie patrzyl... ale to chyba jednak tak nie dziala ;) i dlatego TS mi nie pozwala w neglizu biegac przy zapalonym swietle... a czasem lubie tak sobie...jak Pika ;) :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha wyszło bardzo przyjemnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witaj Alu :)
Patrzcie :crazyeye: A ta znowu o sexie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

a ja latam w samych stringach :p :p niech się wstydzi ten kto widzi :evil_lol: :evil_lol:
od ulicy mam okna bez zasłon i w sumie chyba mnie może ktoś dostrzec.;) ;)

Posted

Witajcie ozzulkowa rodzinko :multi: :multi:

Przybyłam na poranną kawusię :p (co będę ją tak sama piła :cool3: ).

Przejrzałam zaległości i stwierdzam, że wszystko u Ozzulka jest na swoim miejscu :evil_lol: ...mojemu jakoś się nic nie odparza :roll: a jest co :evil_lol: :evil_lol:

Co do biegania w gaciach w mieszkaniu, a i owszem czasem się biega w gaciach a nawet bez :evil_lol: ....i tak mam pozasłaniane okna :eviltong: Tylko czasami trzeba się odziać, jak ktoś przychodzi do mieszkania, albo brat wraca :diabloti: (bo tak jakoś przy nim nie wypada :evil_lol: :evil_lol: )

Posted

:crazyeye:o rany do Ozzulka mają wąty że jajeczka eksponuje a one tu sex topik zrobiły z galerii:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale fajnie ze jest dogo mam przynajmniej z kim kawę wypić :p

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi:dogo wróciło :multi::multi::multi::multi:
ciekawe na jak długo:cool3:

mam fotki z dzisiejszego spacerku , wrzucę 3 /mam więcej ale boję się ze znów nie zdążę:placz: