Alicja Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='Agga']No można i tak, ale zeby odrazu tak sie z tym afiszować.:shake: :evil_lol::cool3:no wiesz czymś musi nadrabiać jak rozumu mu brak:mad: Quote
PIKA Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no wiesz czymś musi nadrabiać jak rozumu mu brak:mad: a czy on wie jakie Ty masz o nim zdanie? :mad: Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='PIKA']a czy on wie jakie Ty masz o nim zdanie? :mad::pwie , bo ja mu tak ładnie mówie ,,ty mój astmanie o bardzo małym rozumku:razz:'' A dziś nie zabrałam ze sobą na spacer aparata, a spotkalismy piesy Kronosika Boxa , ASTkę Yukę i Goldena Bukiego.Banda biegała jak oszalała . Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']W kuchni jest gorąco ,a że biegam w stroju ....niedbałym:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie mogę okien na ościerz pootwierać :angryy: Ala lata w staniku, Ala lata w staniku ;) Quote
Hanna R. Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Teklunia napisał(a):Ala lata w staniku, Ala lata w staniku ;) Czy aby napewno w ??? :cool3: Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy aby napewno w ??? :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale domysły...................... Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Czy aby napewno w ??? :cool3:o kurcze! a o tym to nawet nie pomyslalam, w swojej niewinnosci ;) Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 :cool3:no dobra powiem ..................biegam w opalaczkach:oops: 2 częściowych /żółtych w kwiatuszki turkusowe :cool3:/ Quote
PIKA Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A dziś nie zabrałam ze sobą na spacer aparata, a spotkalismy piesy Kronosika Boxa , ASTkę Yukę i Goldena Bukiego.Banda biegała jak oszalała . a to dlatego, ze aparata nie wzięłas :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:no dobra powiem ..................biegam w opalaczkach:oops: 2 częściowych /żółtych w kwiatuszki turkusowe :cool3:/ a ja będe szczera,:evil_lol: latam tylko w gaciach :evil_lol: okna pozaslanialam i mam w nosie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 PIKA napisał(a):a ja będe szczera,:evil_lol: latam tylko w gaciach :evil_lol: okna pozaslanialam i mam w nosie :evil_lol: :placz: jak ja Wam tego zazdraszczam - uwielbiam tak jak PIKA chodzić po domu, ale szwagier ... :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='PIKA']a to dlatego, ze aparata nie wzięłas :evil_lol: a ja będe szczera,:evil_lol: latam tylko w gaciach :evil_lol: okna pozaslanialam i mam w nosie :evil_lol::placz::placz::placz:własnie zawsze tak mam jak biorę Debeta na spacer to NUDA i foty monotematyczne i nudne:cool3:jak zostawię to mamy bal na polance;) PIKA ja to bym też najchętniej w gaciach biegała ale nie mam zasłonek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w kuchni a naprzeciwko inne okna :razz:i o dziwo potem wszyscy wszystko widzą :angryy: Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 :pa my już udajemy się na spoczynek Dogobranoc odwiedzającym:p Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']PIKA ja to bym też najchętniej w gaciach biegała ale nie mam zasłonek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w kuchni a naprzeciwko inne okna :razz:i o dziwo potem wszyscy wszystko widzą :angryy: no dokladnie! chociaz ja czaem o tym zapominam, bo wydaje mi sie ze skoro ja ludziom w okna nie zagladam to i na nas nikt nie bedzie patrzyl... ale to chyba jednak tak nie dziala ;) i dlatego TS mi nie pozwala w neglizu biegac przy zapalonym swietle... a czasem lubie tak sobie...jak Pika ;) :oops: Quote
malawaszka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Teklunia']TS mi nie pozwala w neglizu biegac przy zapalonym swietle... to do sex???? :oops: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='malawaszka']to do sex???? :oops: :evil_lol::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: TZ mialo byc, ale wyszlo jak wyszlo :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 hahaha wyszło bardzo przyjemnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha wyszło bardzo przyjemnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Alu :) Patrzcie :crazyeye: A ta znowu o sexie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha wyszło bardzo przyjemnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:w rzeczy samej ;) Quote
Patka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 e tam ja mam w poszanowaniu biegam w stringach i koszulce podnosząc dziadkom i babka z bloku obok cisnienie niech coś mają z zycia :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 a ja latam w samych stringach :p :p niech się wstydzi ten kto widzi :evil_lol: :evil_lol: od ulicy mam okna bez zasłon i w sumie chyba mnie może ktoś dostrzec.;) ;) Quote
aga1215 Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 :multi: :multi: czas na kawusię wstawac proszę :multi: :multi: :multi: :buzi: Quote
Cola Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Witajcie ozzulkowa rodzinko :multi: :multi: Przybyłam na poranną kawusię :p (co będę ją tak sama piła :cool3: ). Przejrzałam zaległości i stwierdzam, że wszystko u Ozzulka jest na swoim miejscu :evil_lol: ...mojemu jakoś się nic nie odparza :roll: a jest co :evil_lol: :evil_lol: Co do biegania w gaciach w mieszkaniu, a i owszem czasem się biega w gaciach a nawet bez :evil_lol: ....i tak mam pozasłaniane okna :eviltong: Tylko czasami trzeba się odziać, jak ktoś przychodzi do mieszkania, albo brat wraca :diabloti: (bo tak jakoś przy nim nie wypada :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
Alicja Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 :crazyeye:o rany do Ozzulka mają wąty że jajeczka eksponuje a one tu sex topik zrobiły z galerii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale fajnie ze jest dogo mam przynajmniej z kim kawę wypić :p Quote
Alicja Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi:dogo wróciło :multi::multi::multi::multi: ciekawe na jak długo:cool3: mam fotki z dzisiejszego spacerku , wrzucę 3 /mam więcej ale boję się ze znów nie zdążę:placz: Quote
Recommended Posts