PIKA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Olcia'] [b]zabil poterznymi lapami , bo nie dala mu chleba"[/b] i na wizerunku wielki sterydowy CTR to napewno bede ja , [b]a paczki na bialoleke beda mile widziane[/b] :lol:[/quote] Dla Nadusia? :o Quote
Olcia Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Olcia'] na wizerunku wielki sterydowy CTR to napewno bede ja , [b]a paczki na bialoleke beda mile widziane[/b] :lol:[/quote] Dla Nadusia? :o[/quote] dla nadusia do na paluch, a dla mnie na boaloleke, bo pojde siedziec za to ze jeszcze szczulam nadusia na biedna ofiare :lol: rany przestancie pisac, bo ja juz dawno powinnam w robocie byc przez was mnie wyleja :lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Olcia']dla nadusia do na paluch, a dla mnie na boaloleke[/quote] :niewiem: Quote
Maga100 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Olcia'][Maga ja nie czytam gazet, ale Ty dalas naoczny dowod ze je lubisz :D [/quote] tak, mam zaprenumerowany :-? I będziemy gadać, niech cię wyleją, kara musi być :evil: :wink: Quote
Camara Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Olcia']tak tak dokladnie, a teraz jak bym sie popatrzyla w lewo to widze piekne niebieskie budynki dalej zwane psychiatrykiem :lol:[/quote] Olcia, to ja wiem gdzie ty mieszkasz :lol: Bo ja dziwnym trafem i kierowana ręka przeznaczenia oraz ogólnym...hmmm... przeznaczeniem ??? wylądowałam w okolicy tych pięknych :wink: niebieściutkich budynków tak ze trzy razy. I o mało co a bym poprosiła o o azyl... w tym stanie ducha na pewno by mnie przyjeli 8) Dla wyjaśnienia to powiem, że ja tylko chciałam z W-wy w kierunku Kraka wyjechać... i cały czas trzymałam się drogi nr 7, nigdzie nie skręcałam, nie zawracałam... i znowu jestem w tym miejscu :wallbash: i na dodatek w kierunku na Gdańsk :Help_2: Wniosek z tego taki wysnułam (na pewno prawidłowy :lol: ), że z W-wy nie da się wyjechać i dlatego tak dużo osób pozostaje... szuka mieszkań i pracy i dlatego stolica ma taki duży przyrost mieszkańców. W wolnej chwili napiszę o tym rozprawke socjologiczną albo inne byleco :mdrmed: Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 hahaha ja też miałam tam gdzieś problem - chciałam na Katowice a wyjechałam na Kraków :evil: to było jak wracałam z Bolusiem z Palucha i zamiast 2,5 to jechałam ponad 4 godziny :evil: Quote
Alicja Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 [b]DZIEWCZYNY I CHŁOPAKI I INNE STWORKI JUŻ JESTEM[/b] Koleś od kompa uszkodził kartę sieciową i dopiero mógł dziś mi zainstalować nową 8) CAłuje i ściskam wszystkich i niezmiernie się cieszę że zdązyłam przed 100 STRONKĄ najgorsze to że chwilowo nie mam fotek :-? [b]Ewelinko nie pakuj mnie niewinnej do więzienia[/b] Oby takich awarii było jak najmniej :drinking: Quote
daga10011 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ala welcome back :D .ale masz do nadrabiania na wlasnym topicu :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 / sierotka ja biedna wrzucam 2 fotki / chyba już były /żeby mnie nie na szkota nie przerobili :wink: [img]http://img4.imageshack.us/img4/2752/ukuby8fk.jpg[/img] [img]http://img4.imageshack.us/img4/9450/wsy19mg.jpg[/img] :wink: Czytania to mam dobrze na miesiąc , a tu do pracy trzeba się szykować po mile spędzonym w waszym towarzystwie urlopie .Stęskniłam się bardzo / podglądnęłam raz na dogo jak byłam u Joli w Chorzowie :wink: /, sernik upiekłam i zjedliśmy wespół w zespół w domciu :D , rozmroziłam lodówkę /2 razy w roku chyba się jej należy :wink: / PIKA umyłam moje białe meble :lol: , nawet okna umyłam :lol: ,a teraz postaram się bywać :wink: Quote
PIKA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [b] Ala[/b] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/witamy.gif[/img] [quote name='malawaszka'][quote name='Olcia']a dla mnie na [b]boa[/b]loleke[/quote] :niewiem:[/quote] :hmmmm: Olcia chyba chce se boa sprawic [quote name='Camara'] Dla wyjaśnienia to powiem, że ja tylko chciałam z W-wy w kierunku Kraka wyjechać... i cały czas trzymałam się drogi nr 7, nigdzie nie skręcałam, nie zawracałam... i znowu jestem w tym miejscu :wallbash: [/quote] To chyba nie te niebieściutkie budynki - ty się chyba kręcilas w okolicach Szpitala na Banacha :lol: A tam psychiatryka nie ma :cry: Olciowe niebieściutkie budynki są po drugiej stronie Wisły :lol: Quote
daga10011 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 no widzisz?To odciecie mialo swoje dobre strony :lol: .mi chyba tez by sie przydalo-TZ nie ma,w domu jest ogromna lista rzeczy do zrobienia,a ja od kompa odejsc nie moge-tym bardziej,ze nie ma kto na mnie krzyczec :lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 :lol: :lol: może i ma to swój urok jak nie ma kompa ale ja wolę Dogo :lol: Za 100 stronkę :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
daga10011 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: za wiele kolejnych setnych stronek :lol: Quote
Gosiek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ala - rozumiem doskonale co czułaś jak nie było kompa - wtedy robi sie cokolwiek byle zabic czas.. :lol: a kiedy wraca nasza urlopowiczka Alka? Wiesz coś? Quote
Magda-Amir Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 łaaa Ala juz 100 stronka :D gratuluje :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 [quote name='Gosiek']Ala - rozumiem doskonale co czułaś jak nie było kompa - wtedy robi sie cokolwiek byle zabic czas.. :lol: a kiedy wraca nasza urlopowiczka Alka? Wiesz coś?[/quote] 8) och Gosiek to było [b]straszne[/b]nawet TZ już wolałby żeby net działał , bo spokojnie TV nie mógł oglądac :lol: Wczasowiczka wraca 1 lub2 , dokładnie nie wiem , bo była zestresowana wyjazdem bez Tuffiego :wink: Za 100 stroniczkę :drinking: :drinking: :drinking: Quote
agabass Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: 100 Quote
PIKA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Oj Ala może mnie by ktos neta obciął ? :roll: To seteczkę za seteczke :drinking: :drinking: :drinking: Quote
anetta Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Gosiek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Dzięki [b]Ala[/b] za odpowiedź... coś wczasowiczka na SMSka nie odpisuje... a teskni za Tuffciem strasznie 8) [b]Pika[/b] nie zartuj - przezyłam po ostatniej burzy prawie 5 dni bez prądu - koooszmar, mówię Ci. Nosiło mnei strasznie...ale fakt, prace domowe nadrobiłam :lol: :lol: Quote
sota36 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Jest ! Jest ! NAsza ALA!!! a nazwala nas - tzn. moje stadko , czyli TZa, Gucia i mnie - "babolaki" hihihi Quote
PIKA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='Gosiek'] D ale fakt, prace domowe nadrobiłam :lol: :lol:[/quote] No własnie :roll: Niedługo do mieszkania nie wejdę :roll: Quote
Camara Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='PIKA'] [quote name='Camara'] Dla wyjaśnienia to powiem, że ja tylko chciałam z W-wy w kierunku Kraka wyjechać... i cały czas trzymałam się drogi nr 7, nigdzie nie skręcałam, nie zawracałam... i znowu jestem w tym miejscu :wallbash: [/quote] To chyba nie te niebieściutkie budynki - ty się chyba kręcilas w okolicach Szpitala na Banacha :lol: A tam psychiatryka nie ma :cry: Olciowe niebieściutkie budynki są po drugiej stronie Wisły :lol:[/quote] PIKA, tam był napis "Instytut Psychiatrii" lub cóś podobnego... ale nie pytaj, gdzie to było, bo jak bym chciała specjalnie tam pojechać to na pewno bym nie trafiła :lol: To po prostu rewelacyjnie opisane wszystkie wiadukty + objazdy rozkopów ulicznych :evil: Ale com sie stolicy nazwiedzała to moje ... i starczy na najbliższe parę lat :lol: Quote
Recommended Posts