Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olcia'] [b]zabil poterznymi lapami , bo nie dala mu chleba"[/b] i na wizerunku wielki sterydowy CTR to napewno bede ja , [b]a paczki na bialoleke beda mile widziane[/b] :lol:[/quote]
Dla Nadusia? :o

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Olcia'] na wizerunku wielki sterydowy CTR to napewno bede ja , [b]a paczki na bialoleke beda mile widziane[/b] :lol:[/quote]
Dla Nadusia? :o[/quote]

dla nadusia do na paluch, a dla mnie na boaloleke, bo pojde siedziec za to ze jeszcze szczulam nadusia na biedna ofiare :lol:

rany przestancie pisac, bo ja juz dawno powinnam w robocie byc przez was mnie wyleja :lol:

Posted

[quote name='Olcia'][Maga ja nie czytam gazet, ale Ty dalas naoczny dowod ze je lubisz :D [/quote]

tak, mam zaprenumerowany :-?
I będziemy gadać, niech cię wyleją, kara musi być :evil: :wink:

Posted

[quote name='Olcia']tak tak dokladnie, a teraz jak bym sie popatrzyla w lewo to widze piekne niebieskie budynki dalej zwane psychiatrykiem :lol:[/quote]
Olcia, to ja wiem gdzie ty mieszkasz :lol: Bo ja dziwnym trafem i kierowana ręka przeznaczenia oraz ogólnym...hmmm... przeznaczeniem ??? wylądowałam w okolicy tych pięknych :wink: niebieściutkich budynków tak ze trzy razy. I o mało co a bym poprosiła o o azyl... w tym stanie ducha na pewno by mnie przyjeli 8)
Dla wyjaśnienia to powiem, że ja tylko chciałam z W-wy w kierunku Kraka wyjechać... i cały czas trzymałam się drogi nr 7, nigdzie nie skręcałam, nie zawracałam... i znowu jestem w tym miejscu :wallbash: i na dodatek w kierunku na Gdańsk :Help_2: Wniosek z tego taki wysnułam (na pewno prawidłowy :lol: ), że z W-wy nie da się wyjechać i dlatego tak dużo osób pozostaje... szuka mieszkań i pracy i dlatego stolica ma taki duży przyrost mieszkańców. W wolnej chwili napiszę o tym rozprawke socjologiczną albo inne byleco :mdrmed:

Posted

[b]DZIEWCZYNY I CHŁOPAKI I INNE STWORKI JUŻ JESTEM[/b]
Koleś od kompa uszkodził kartę sieciową i dopiero mógł dziś mi zainstalować nową 8)
CAłuje i ściskam wszystkich i niezmiernie się cieszę że zdązyłam przed 100 STRONKĄ najgorsze to że chwilowo nie mam fotek :-?
[b]Ewelinko nie pakuj mnie niewinnej do więzienia[/b]
Oby takich awarii było jak najmniej :drinking:

Posted

/ sierotka ja biedna wrzucam 2 fotki / chyba już były /żeby mnie nie na szkota nie przerobili :wink:
[img]http://img4.imageshack.us/img4/2752/ukuby8fk.jpg[/img]
[img]http://img4.imageshack.us/img4/9450/wsy19mg.jpg[/img]
:wink:
Czytania to mam dobrze na miesiąc , a tu do pracy trzeba się szykować po mile spędzonym w waszym towarzystwie urlopie .Stęskniłam się bardzo / podglądnęłam raz na dogo jak byłam u Joli w Chorzowie :wink: /, sernik upiekłam i zjedliśmy wespół w zespół w domciu :D , rozmroziłam lodówkę /2 razy w roku chyba się jej należy :wink: /
PIKA umyłam moje białe meble :lol: , nawet okna umyłam :lol: ,a teraz postaram się bywać :wink:

Posted

[b] Ala[/b] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/witamy.gif[/img]

[quote name='malawaszka'][quote name='Olcia']a dla mnie na [b]boa[/b]loleke[/quote]

:niewiem:[/quote]

:hmmmm: Olcia chyba chce se boa sprawic

[quote name='Camara']
Dla wyjaśnienia to powiem, że ja tylko chciałam z W-wy w kierunku Kraka wyjechać... i cały czas trzymałam się drogi nr 7, nigdzie nie skręcałam, nie zawracałam... i znowu jestem w tym miejscu :wallbash: [/quote]
To chyba nie te niebieściutkie budynki - ty się chyba kręcilas w okolicach Szpitala na Banacha :lol:
A tam psychiatryka nie ma :cry:
Olciowe niebieściutkie budynki są po drugiej stronie Wisły :lol:

Posted

no widzisz?To odciecie mialo swoje dobre strony :lol: .mi chyba tez by sie przydalo-TZ nie ma,w domu jest ogromna lista rzeczy do zrobienia,a ja od kompa odejsc nie moge-tym bardziej,ze nie ma kto na mnie krzyczec :lol:

Posted

:lol: :lol: może i ma to swój urok jak nie ma kompa ale ja wolę Dogo :lol:
Za 100 stronkę :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Gosiek']Ala - rozumiem doskonale co czułaś jak nie było kompa - wtedy robi sie cokolwiek byle zabic czas.. :lol:

a kiedy wraca nasza urlopowiczka Alka? Wiesz coś?[/quote] 8) och Gosiek to było [b]straszne[/b]nawet TZ już wolałby żeby net działał , bo spokojnie TV nie mógł oglądac :lol:
Wczasowiczka wraca 1 lub2 , dokładnie nie wiem , bo była zestresowana wyjazdem bez Tuffiego :wink:
Za 100 stroniczkę :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: 100

Posted

Dzięki [b]Ala[/b] za odpowiedź... coś wczasowiczka na SMSka nie odpisuje... a teskni za Tuffciem strasznie 8)

[b]Pika[/b] nie zartuj - przezyłam po ostatniej burzy prawie 5 dni bez prądu - koooszmar, mówię Ci. Nosiło mnei strasznie...ale fakt, prace domowe nadrobiłam :lol: :lol:

Posted

[quote name='PIKA']
[quote name='Camara']
Dla wyjaśnienia to powiem, że ja tylko chciałam z W-wy w kierunku Kraka wyjechać... i cały czas trzymałam się drogi nr 7, nigdzie nie skręcałam, nie zawracałam... i znowu jestem w tym miejscu :wallbash: [/quote]
To chyba nie te niebieściutkie budynki - ty się chyba kręcilas w okolicach Szpitala na Banacha :lol:
A tam psychiatryka nie ma :cry:
Olciowe niebieściutkie budynki są po drugiej stronie Wisły :lol:[/quote]

PIKA, tam był napis "Instytut Psychiatrii" lub cóś podobnego... ale nie pytaj, gdzie to było, bo jak bym chciała specjalnie tam pojechać to na pewno bym nie trafiła :lol: To po prostu rewelacyjnie opisane wszystkie wiadukty + objazdy rozkopów ulicznych :evil: Ale com sie stolicy nazwiedzała to moje ... i starczy na najbliższe parę lat :lol: