Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

daga10011 napisał(a):
to je wyslij na wagary :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: sama bym poszła
Jutro siedzoe w pracy od 6 do 15 :evil: za to w piątek od 13 do 15 :lol: :lol: porąbany plan jak Waszki dach :wink:

Posted

daga10011 napisał(a):
od 6?? :o :o :o dzieki bogu nie jestem nauczycielka :lol: a ja jutro coore do przedszkola prowadze na 8 i juz mi sie wydaje ze to kosmiczna godzina :lol:
no u nas na tą kosmiczną godz 6 dzieci już są :evil: ale ja mam do przedszkola 7 - 10 min drogi więc spoko dopełzam :-? , gorzej jak zdzierżę do 15 :evilbat:

Posted

o 6 to ja wstaje do szkoly, ale wracam o 16...tak bylo w tamntym roku szkolnym zobacze jak bedzie w tym :wink: Mam nadzieje,że nie bede miala lekcji o 7, bo wtedy bede musiala wstac o 5 :roll: :roll: :roll:

Posted

daga10011 napisał(a):
sota,dziekuje bogu ze juz sie nie ucze :lol:
hihihi ona tylko tak straszy :lol: a ja ją znam :wink: i straszyć to se może :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='sota36']Loj Pika, Pika - wez Ty sie roboty "chyc" , a nie tu spacji sie czepiaj - juz poprawilam - hihihi :):):);)
No własnie widze :lol:

[quote name='sota36']
P.S. o kurde- "gopia" spacja - zapomniala mi sie - a Ty sie ne przezywaj!!!!

[quote name='KaRa_TC'][quote name='sota36']A ja jutro poznaje swoja nowa klase - dam im popalic a co!!! No dzieciaki - bojta sie!!!!

A czego uczysz? i w jakiej szkole? :lol:
Czeskiego, :lol: nie widać :lol:

Posted

O boziu, jak się cieszę, że wszystkie szkółki, studia mam za sobą MIMO WSZYSTKO. Fakt, teraz problemów więcej, ale mimo wszystko... :roll:
Alicja, musisz pogodzić się z tym, że na twoim topicu nam się najfajniej gada, takie swojskie psychiczne tematy :lol:
Watiatów podobno ciągnie do siebie 8)

Posted

Maga100 napisał(a):
O boziu, jak się cieszę, że wszystkie szkółki, studia mam za sobą MIMO WSZYSTKO. Fakt, teraz problemów więcej, ale mimo wszystko... :roll:
Alicja, musisz pogodzić się z tym, że na twoim topicu nam się najfajniej gada, takie swojskie psychiczne tematy :lol:
Watiatów podobno ciągnie do siebie 8)
mnie to bardzo cieszy /bo i mnie daleko do normalności po dzisiejszej naradzie w pracy :lol: :lol: / tylko kto wytłumaczy Evelinie :( /ale ja myślę że ona ma dobre serduszko i zrozumie że nie zawsze ma się fotki :wink: /.Najwyżej podeslecie mi paczki do pierdla :-?

Posted

A propo watiatów :o
Kumpel mi przysłal zdjęcia psiego watiata, który zaatakował jezozwierza :o
To wstawie te fotki tutaj, żeby nie było, ze u Ali zdjęć nie ma, a pies grupowo tutaj pasuje :lol:

Napisane było, że to pitbul a mnie się wydaje, ze to bullterier :o

Posted

[quote name='PIKA']A propo watiatów :o
Kumpel mi przysłal zdjęcia psiego watiata, który zaatakował jezozwierza :o
To wstawie te fotki tutaj, żeby nie było, ze u Ali zdjęć nie ma, a pies grupowo tutaj pasuje :lol:

Napisane było, że to pitbul a mnie się wydaje, ze to bullterier :oo PIKA dzięki za fotki :wink:
bidny ten psiur , no i bezsprecznie to bullterier 8)
oj rośnie nam grono wariatów :wink:

Posted

Czego staram sie nauczac??? Histerii!!!! W gimn. i lo. Ciezka robota. A swoja droga, ja tez Bogu dziekuje, ze juz nie musze siedziec po drugiej stronie biurka.