Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Kilka foteczek mojego przystojniaczka :loveu:

Chłopaczysko się chłodzi... widać nikomu te zmiany pogody nie służą:cool3:, ale jak zawsze piękny i dostojny:multi:
Widzę znajomy programi do foteczek:cool3:

Posted

[quote name='AlKil']Nam też się bardzo Ozzulek podoba w tej obróżce. A glizducha śmieszna...:lol::p dziękujemy za zachwyty;) tylko kurcze obróżka zaczyna się scierać i brudzi futerko :razz:

Posted

No to jesteśmy Alu w tej samej bo u mnie tez 1410 :)
Nareszcie byłam w stanie wszystko przeczytac :multi: Dzieki Wam dobre kobiety ;)
Ozulec kurcze miny robi takie ze musze to zobaczyc na własne oczy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='AlKil']Ja u siebie też widzę tę bitwę, całe stada Krzyżaków latają po tej stronce!!!:eviltong::evil_lol:nawet jeden exhibicjonista zakosił 2 nagie miecze :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:nawet jeden exhibicjonista zakosił 2 nagie miecze :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::roflt::roflt::roflt::roflt:

czesć Ala... jak tam po narzuconej przerwie na DGM? wrrrr ładne kilkanascie minut co?

Posted

[quote name='Gosiek']:roflt::roflt::roflt::roflt:

czesć Ala... jak tam po narzuconej przerwie na DGM? wrrrr ładne kilkanascie minut co?ja szczerze przyznam nawet nie zauważyłam :oops: tej przerwy.Od wczoraj mam problemy z ciśnieniem / mam niskie a atm.też jest niskie / no i mam doła .Wczoraj przespałam od 13 do prawie 17 dziś też od 13.30 do prawie 16 , w pracy dogorewam .......a teraz idę sie dotlenić z Ozzulkiem na psacerek:p

Posted

[quote name='sota36']koleznaka dla Agatka - czarna sunia - briardziczka z swietnej hodowli!!! !
gratulacje Sota widzę,że was briardy wciągły na maksa...:cool3: :cool3:

Ozzy ma prześliczne gardełko...:crazyeye: :crazyeye: jakby uśmiech miał założony za uszy :loveu:

Posted

jejejjj Aluś a kawka nie pomaga??? jak nie jedna to dwie, trzy, pięć :cool1:

Sota ale fajnie czarna briardziczka :loveu: a u mnie w mieście w dzielnicy gdzie są domy widziałam wczoraj ślicznego czarnego briarda na łańcuchu :shake: :angryy: :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
jejejjj a u mnie w mieście w dzielnicy gdzie są domy widziałam wczoraj ślicznego czarnego briarda na łańcuchu :shake: :angryy: :mad:
na lancuchu?!? co za skur... ups...