Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beria']Witaj Alu, dzisiaj niedziela :p Nie sprzątamy :eviltong: Trzeba się zrelaksować :multi::pnie nie sprzątam , tylko po 1 był rano długi spacerek , potem chwilka dogo ,ale Kuba wywalił mnie od biurka :placz:potem Ala dzwoniła z wiadomością o Mini i zaczęłam szukać po ksiazkach o zatruciach :shake:, potem Ozzy się chciał bawić ;)no i obiadek zjedliśmy i teraz trzeba gdzies na spacerek się udać :p

mój buziaczek:loveu::loveu::loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę ,ze ta jedna fotka przypadła wszystkim do serca , Ozzy akurat układał się do snu i wyczynia przy tym zawsze takie dziwne figury :razz:

straszna piłka

oswojona piłka

przed meczem

nie patrze

nie podchodź :mad:

Posted

buhahaha ta poza spankowa jest boska....mój czasami też tak robi i strasznie podchrumkuje przy tym :lol:

Fotorelacja z meczu ekstra :multi: Jaki Ozzinek jest wielki..potfór ;)
Ta fota jest bombowa

beria wiesz co mówisz :cool3: Ja swojemu rozpędzonemu schodzę z drogi jak najszybciej jak biega za piłką lub talerkiem :diabloti: Raz już na mnie wylądowały oba psy łapiąc piłkę, ale BOBO był cały ufffff :p

Posted

[quote name='beria']Nie chciałabym znaleźć się na drodze rozpędzonego Ozzulca :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kilka siniaków i upadek z pewnej wysokości:razz:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Fiu fiu fiu..Alus jaki macie przerob pilek tygodniowo?:eviltong:
:evil_lol:przeciętnie 1 piłka na 2 tygodnie / ale był juz przypadek ,ze piłka przezyła tydzień ..zaś jedna 2 miesiące :cool3:/

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol:przeciętnie 1 piłka na 2 tygodnie / ale był juz przypadek ,ze piłka przezyła tydzień ..zaś jedna 2 miesiące :cool3:/

Hej!!

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ło matko to u mnie pilka do nogi jest na 2 godziny zabawy,a do kosza gora na pol dnia:oops:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ło matko to u mnie pilka do nogi jest na 2 godziny zabawy,a do kosza gora na pol dnia:oops:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nieźle

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pi taki jest :multi:

czy wam też ktoś wiecznie przestawia emotki :mad:

ojj tak Alu dzis znowu jakos inaczej sa poukladane :angryy: