madzia20sosnowiec Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 oooo a ozzz co robi zawija sie w chinskie s :eviltong: czesc ala:hand: Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='beria']Witaj Alu, dzisiaj niedziela :p Nie sprzątamy :eviltong: Trzeba się zrelaksować :multi::pnie nie sprzątam , tylko po 1 był rano długi spacerek , potem chwilka dogo ,ale Kuba wywalił mnie od biurka :placz:potem Ala dzwoniła z wiadomością o Mini i zaczęłam szukać po ksiazkach o zatruciach :shake:, potem Ozzy się chciał bawić ;)no i obiadek zjedliśmy i teraz trzeba gdzies na spacerek się udać :p mój buziaczek:loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] dzien dobry Alu :) co za przypadlosc dotknela Twego psa? ;) Quote
Paula Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Hahaha, moj tez sie tak "wstydzi"; a do tego chrumka jak prosiaczek :D Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę ,ze ta jedna fotka przypadła wszystkim do serca , Ozzy akurat układał się do snu i wyczynia przy tym zawsze takie dziwne figury :razz: straszna piłka oswojona piłka przed meczem nie patrze nie podchodź :mad: Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 szukam lizak:evil_lol: :evil_lol:poopal niosę przerwa w meczu Quote
beria Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:złapię ją Nie chciałabym znaleźć się na drodze rozpędzonego Ozzulca :razz: Quote
Cola Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 buhahaha ta poza spankowa jest boska....mój czasami też tak robi i strasznie podchrumkuje przy tym :lol: Fotorelacja z meczu ekstra :multi: Jaki Ozzinek jest wielki..potfór ;) Ta fota jest bombowa beria wiesz co mówisz :cool3: Ja swojemu rozpędzonemu schodzę z drogi jak najszybciej jak biega za piłką lub talerkiem :diabloti: Raz już na mnie wylądowały oba psy łapiąc piłkę, ale BOBO był cały ufffff :p Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='beria']Nie chciałabym znaleźć się na drodze rozpędzonego Ozzulca :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kilka siniaków i upadek z pewnej wysokości:razz: Quote
asiunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Hej!! Fiu fiu fiu..Alus jaki macie przerob pilek tygodniowo?:eviltong: Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Fiu fiu fiu..Alus jaki macie przerob pilek tygodniowo?:eviltong::evil_lol:przeciętnie 1 piłka na 2 tygodnie / ale był juz przypadek ,ze piłka przezyła tydzień ..zaś jedna 2 miesiące :cool3:/ Quote
beria Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ale masz przerób piłek :razz: Przy takim zawodniku nie powinno mnie to w sumie dziwić :evil_lol: Quote
asiunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:przeciętnie 1 piłka na 2 tygodnie / ale był juz przypadek ,ze piłka przezyła tydzień ..zaś jedna 2 miesiące :cool3:/ Hej!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ło matko to u mnie pilka do nogi jest na 2 godziny zabawy,a do kosza gora na pol dnia:oops: Quote
bigos Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']dobranoc :p Tutaj chyba uprawia jogę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śliczne fotki Quote
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ło matko to u mnie pilka do nogi jest na 2 godziny zabawy,a do kosza gora na pol dnia:oops: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nieźle Quote
Pysia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Tak sie przyglądam i nie potrafie tego przetrawic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mozesz szczegołowo wyjaśnic co to za poza ? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu: rewelka :loveu: Quote
e.v.a Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] to sie nazywa szczesliwy pies :D Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='evaxon']to sie nazywa szczesliwy pies :D:pi taki jest :multi: czy wam też ktoś wiecznie przestawia emotki :mad: Quote
e.v.a Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pi taki jest :multi: czy wam też ktoś wiecznie przestawia emotki :mad: ojj tak Alu dzis znowu jakos inaczej sa poukladane :angryy: Quote
Recommended Posts