Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KUMPELka']Przepraszam, że nie na temat ale już dawno miałam to napisać :p
Bigos - masz najbardziej apetyczny nick na dogomanii i ilekroć coś napiszesz, mi cieknie ślinka i mam ochotę gotować bigos :evil_lol: A, że zdaża się to codziennie :placz: :placz: :placz: :placz::lol::lol::lol:Magdziu jesteś niesamowita :razz:no ale nie dziwię się ;)masz wybaczone:p

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Bo Alicja to :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o kurcze Sylwia chyba muszę się poddać operacji plastycznej bo cholender nijak niepodobnam :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o kurcze Sylwia chyba muszę się poddać operacji plastycznej bo cholender nijak niepodobnam :placz:

Nie rycz :) Wonder Woman nie płacze ;) :cool3: :cool3: tylko działa :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Nie rycz :) Wonder Woman nie płacze ;) :cool3: :cool3: tylko działa :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaczynam działać ....szykuję się do wyjścia do pracy :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaczynam działać ....szykuję się do wyjścia do pracy :angryy:

No znam ten ból ja siedzę juz w pracy od 08:00 a do 16:00 daleko :placz: :placz: :placz:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Przepraszam, że nie na temat ale już dawno miałam to napisać :p
Bigos - masz najbardziej apetyczny nick na dogomanii i ilekroć coś napiszesz, mi cieknie ślinka i mam ochotę gotować bigos :evil_lol: A, że zdaża się to codziennie :placz: :placz: :placz: :placz:

Cieszę się, że Bigosik wywołuje u Ciebie apetyczne i sympatyczne skojarzenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zapraszam do galerii Bigoska! Tam dopiero się można" najeść do syta"

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No znam ten ból ja siedzę juz w pracy od 08:00 a do 16:00 daleko :placz: :placz: :placz:

A ja od 7.00 do 15.00, ale jakoś dzisiaj mi czas szybciutko upływa... na dogomani :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (ale cicho szaaaaaaaa, szef czuwa:evil_lol:)

Posted

bigos napisał(a):
A ja od 7.00 do 15.00, ale jakoś dzisiaj mi czas szybciutko upływa... na dogomani :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (ale cicho szaaaaaaaa, szef czuwa:evil_lol:)

No proszę to tak jak u mnie ;) :diabloti: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No proszę to tak jak u mnie ;) :diabloti: :lol: :lol: :lol: :lol:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A czym się zajmujesz???

Posted

bigos napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A czym się zajmujesz???

Jestem asystenką prezesa w branży turystycznej więc mogę czasami się obijać :)

Posted

czesc Alu :)
spoznilam sie na 1400 strone, ale w tej galerii to normalka ze zawsze sie jest spoznionym/opoznionym ;)
[quote name='Alicjarydzewska']

ale łopata :-o swietne!

Posted

Witaj Alu :) Ty to sumienia nie masz wcale....Ja wczoraj do poźna siedziałam na DGM i jakoś ani jednej strony do tyłu nie zostawiłam a tu....:placz: Poddaje sie - nie oglądam wszystkiego....

Posted

Czołem leniuszki :p
Wróciłam z pracy , przywitałam Ozzulka i do kompa :evil_lol:/ TZ w pracy , Kuba jeszcze w szkole , spacer z Ozzym dopiero ok 17 :razz:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Czołem leniuszki :p
Wróciłam z pracy , przywitałam Ozzulka i do kompa :evil_lol:/ TZ w pracy , Kuba jeszcze w szkole , spacer z Ozzym dopiero ok 17 :razz:/

No nie - później wyszłaś z pracy i wcześniej wracasz ode mnie - listości :placz: :placz: :lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No nie - później wyszłaś z pracy i wcześniej wracasz ode mnie - listości :placz: :placz: :lol:;)czasami tak mam / ale w środy i czwartki mam na 6 rano:angryy:i wracam o 13 i 15/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)czasami tak mam / ale w środy i czwartki mam na 6 rano:angryy:i wracam o 13 i 15/
I znowu jestes okropna :angryy: My jesteśmy kobiety pracujace po 8 i wiecej godzin zawsze!!:mad: :mad: :mad: Urlopu mam 26 dni w roku :placz: Na dodatek dzieki panu M. musimy odrabiac drugi dzień wolny w tygodniu ( np. drugi dzien Bozego Narodzenia :angryy: ). A Ty sie skarzysz na ...:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Pogoda piekna - zmykaj na spacer bo znowu bede miała 100 stron do nadrobienia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']I znowu jestes okropna :angryy: My jesteśmy kobiety pracujace po 8 i wiecej godzin zawsze!!:mad: :mad: :mad: Urlopu mam 26 dni w roku :placz: Na dodatek dzieki panu M. musimy odrabiac drugi dzień wolny w tygodniu ( np. drugi dzien Bozego Narodzenia :angryy: ). A Ty sie skarzysz na ...:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Pogoda piekna - zmykaj na spacer bo znowu bede miała 100 stron do nadrobienia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::pna spacerek po 17 bo Ozzulek nie lubi na słoneczko:razz:
A teraz kawa , lody i ..dogo ;)bo potem mam jeszcze prasowanko/ cholewcia zimą tyle tego nie było :angryy:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pna spacerek po 17 bo Ozzulek nie lubi na słoneczko:razz:
A teraz kawa , lody i ..dogo ;)bo potem mam jeszcze prasowanko/ cholewcia zimą tyle tego nie było :angryy:/

Witaj Ala
to dziś masz same przyjemnie zajęcia ;) ;) ;)