malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 zazdraszcam Alu - ja tak nie potrafię :shake: Quote
beria Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='beria']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja po prostu dziś się dobrze zorganizowałam ;) Chylę czoła, Alu od dziś zostajesz moim idolem :modla: :modla: :modla: Quote
e.v.a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Alu jestes mega babka :evil_lol: ja bym nie dala rady :roll: dzis tylko kurze scieralam :D z odkurzaczem jezdzil moj brat :cool3: jutro musze posprzatac u papugi i żółwia :roll: jakos dzis mi sie nie chcialo :oops: Ozzy jaka ty masz wspaniala piłe :D:D no bajer jednym slowem :D :crazyeye: tylko tyle moge rzec:crazyeye: Quote
aga1215 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :crazyeye: jak on ją łapie??? Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='aga1215']:crazyeye: jak on ją łapie???:evil_lol:wbija kły Dziewczyny , jak się ustali front robót to moożna wszystko zrobić tylko kolejność musi być dobra żeby jedno nie psuło drugiego :razz:acha jeszcze myłam korytarz ale to na końcu :cool3: Quote
e.v.a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 hehe ja zawsze jak mam zamiar albo posprzatac porzadnie albo cos ugotowac to moj komputer mowi "chodz do mnie chodz.... wlacz mnie ...wejdz na dogo ..... wiem ze tego chcesz.... nie oszukuj sie ..... chodz... chodz nie pozalujesz..... " Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='evaxon']hehe ja zawsze jak mam zamiar albo posprzatac porzadnie albo cos ugotowac to moj komputer mowi "chodz do mnie chodz.... wlacz mnie ...wejdz na dogo ..... wiem ze tego chcesz.... nie oszukuj sie ..... chodz... chodz nie pozalujesz..... ":evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie dziś komp był przez Kubę zajęty ;) Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie dziś komp był przez Kubę zajęty ;) NO!!! I TRZEBA BYŁO OD TEGO ZACZĄĆ!!!! :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='malawaszka']NO!!! I TRZEBA BYŁO OD TEGO ZACZĄĆ!!!! :evil_lol:;)a ja myślałam ,że się któraś sama domyśli :razz: Quote
beria Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 malawaszka napisał(a):NO!!! I TRZEBA BYŁO OD TEGO ZACZĄĆ!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 ja to chyba za tydzien bede sprzatac...prac( mino ze nie umie pralki wlaczyc:roll: ) piec ciasta robic obiad lazic z psem ..a to wszystko dlatego ze najprawdopodbniej moj brat bedzie robic poprawki pracy MGR ( o ile promotor ja sprawdzi):roll: aaa no i oczywiscie zalicze 2 imprezy jak bedzie ladnie:evil_lol: Quote
Vectra Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='evaxon']hehe ja zawsze jak mam zamiar albo posprzatac porzadnie albo cos ugotowac to moj komputer mowi "chodz do mnie chodz.... wlacz mnie ...wejdz na dogo ..... wiem ze tego chcesz.... nie oszukuj sie ..... chodz... chodz nie pozalujesz..... " mam dokładnie to samo :evil_lol: :evil_lol: tylko że mój komp śmiga non stop To monitor się wydziera CHODZ DO MNIE CHODZ :diabloti: zobacz ile subskrycji przyleciało z DGM Quote
e.v.a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 moi rodzice mowia ze jestem uzalezniona od internetu :roll: moge siedziec caly dzien bez wlaczonego kompa i bedzie oki ale jak wiem ze nie mam internetu(mimo ze komp wylaczony) to chodze poddenerwowana i sie na wszytskich wyzywam :lol: Quote
e.v.a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] hahahaha dobranoc :) Quote
Hanna R. Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']dobranoc :p Sierotek Maryś :loveu: Dobranoc ! Quote
Magda Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']dobranoc :p Nie wierze....... toz to Ozzy nie spi w lozku?:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Ale ma wielkie wyro..... kupie takie Mikiemu:evil_lol: Quote
PIKA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Aluś Ty mi powiedz, czego nie zrobilas :evil_lol: a temu co ? na fikolki mu się zebralo? :lol: Quote
Basia&Safi Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 oo OzzuleK ma sliczne poslanko :):):) a w nocy gdzie spi :):):) Quote
anetta Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ale swietna ta pilka! Tylko sie zastanawiam, Ozzy wbija w nia kly a ona i tak cala?! :-o Niesamowite :cool1: http://images1.fotosik.pl/69/bffe5701a7920ccb.jpg ooooo misioooooo :loveu: Nie wiem co to jest za nim-to wystajace, ale mi sie skojarzylo z koscia :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Hej, hej, dzien dobry! :multi: A cóż On wyprawia? :evil_lol: Jaki ma różowy pychacz :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 dziendoberek :cool3: Alu czy dzis tez sprzatasz??:lol: Quote
beria Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Witaj Alu, dzisiaj niedziela :p Nie sprzątamy :eviltong: Trzeba się zrelaksować :multi: Quote
Recommended Posts