Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='beria']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja po prostu dziś się dobrze zorganizowałam ;)

Chylę czoła, Alu od dziś zostajesz moim idolem :modla: :modla: :modla:

Posted

Alu jestes mega babka :evil_lol: ja bym nie dala rady :roll: dzis tylko kurze scieralam :D z odkurzaczem jezdzil moj brat :cool3: jutro musze posprzatac u papugi i żółwia :roll: jakos dzis mi sie nie chcialo :oops:

Ozzy jaka ty masz wspaniala piłe :D:D no bajer jednym slowem :D

:crazyeye: tylko tyle moge rzec:crazyeye:

Posted

[quote name='aga1215']:crazyeye: jak on ją łapie???:evil_lol:wbija kły

Dziewczyny , jak się ustali front robót to moożna wszystko zrobić tylko kolejność musi być dobra żeby jedno nie psuło drugiego :razz:acha jeszcze myłam korytarz ale to na końcu :cool3:

Posted

hehe ja zawsze jak mam zamiar albo posprzatac porzadnie albo cos ugotowac to moj komputer mowi "chodz do mnie chodz.... wlacz mnie ...wejdz na dogo ..... wiem ze tego chcesz.... nie oszukuj sie ..... chodz... chodz nie pozalujesz..... "

Posted

[quote name='evaxon']hehe ja zawsze jak mam zamiar albo posprzatac porzadnie albo cos ugotowac to moj komputer mowi "chodz do mnie chodz.... wlacz mnie ...wejdz na dogo ..... wiem ze tego chcesz.... nie oszukuj sie ..... chodz... chodz nie pozalujesz..... ":evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie dziś komp był przez Kubę zajęty ;)

Posted

ja to chyba za tydzien bede sprzatac...prac( mino ze nie umie pralki wlaczyc:roll: ) piec ciasta robic obiad lazic z psem ..a to wszystko dlatego ze najprawdopodbniej moj brat bedzie robic poprawki pracy MGR ( o ile promotor ja sprawdzi):roll: aaa no i oczywiscie zalicze 2 imprezy jak bedzie ladnie:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']hehe ja zawsze jak mam zamiar albo posprzatac porzadnie albo cos ugotowac to moj komputer mowi "chodz do mnie chodz.... wlacz mnie ...wejdz na dogo ..... wiem ze tego chcesz.... nie oszukuj sie ..... chodz... chodz nie pozalujesz..... "
mam dokładnie to samo :evil_lol: :evil_lol: tylko że mój komp śmiga non stop To monitor się wydziera CHODZ DO MNIE CHODZ :diabloti: zobacz ile subskrycji przyleciało z DGM

Posted

moi rodzice mowia ze jestem uzalezniona od internetu :roll: moge siedziec caly dzien bez wlaczonego kompa i bedzie oki ale jak wiem ze nie mam internetu(mimo ze komp wylaczony) to chodze poddenerwowana i sie na wszytskich wyzywam :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']dobranoc :p

Nie wierze....... toz to Ozzy nie spi w lozku?:crazyeye::evil_lol::evil_lol:
Ale ma wielkie wyro..... kupie takie Mikiemu:evil_lol: