Alicja Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='beria']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu wybierasz się w niedzielę do Bytomia :cool3: Ozzulca nie chcesz zaprezentować, ale może sama się pojawisz :roll::shake:chciałam pojechać ale nie dam rady , mam trochę zaległej papierkowej roboty którą musze oddać do końca miesiąca a jeszcze na dobrą sprawę nie zaczęłam:angryy:i chyba trzeba będzie się zmobilizować :cool1: Quote
PIKA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:teraz juz tak ale bywało wcześniej różnie :shake: :shake: biedne dziecko :shake: jak się cieszy, ze mu tylne lapki wyrywają :evil_lol: Quote
beria Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Jak wstanę, to pojadę :razz: Ale pociągiem, bo TZ MUSI w niedzielę pojechać zagrać w piłkę nożną :diabloti: Alu, pożycz Ozzulca, załatwi mu piłkę i meczu nie będzie :knuje: Quote
aśka-od-dagona Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 No, nie PIES OGRODNIKA;) i taczka, i kosiarka i ugniatacz do trawy... ja wiem już czemu AST-y sa niebezpieczne! Bo wygryzają wszelkie urzadzenia z rynku i groża naszej gospodarce rynkowej;) Quote
Vectra Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ozzulec odlatuje :evil_lol: :evil_lol: a co do dzieci to teraz taka chyba moda by się nimi nie zajmować :angryy: :angryy: nic dziwnego że Piotruś stwarza problemy wychowawcze - próbuje zwrócić na siebie uwage :shake: :shake: Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Teklunia']moze teraz jest bardziej podobny? ;) hahahaha Teklunia :klacz: Quote
Pysia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 KUMPELka napisał(a):Alu, mówisz o tym leśnym Zoo w Ustroniu ?? Do Bukowa właśnie mięliśmy jechać jutro ale ...wszystko przed nami ;) Dziękuję, Alu Do lesnego Zoo w Ustroniu mozna nawet wchodzic z psami :multi: Wiem bo ze Zmorka byłam :multi: Jedyne wymaganie to spokojny niewzruszony pies no i oni nie biorą wtedy odpowiedzialnosci jak jelonek sie zdenerwuje na namolnego psa ;) Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Pysia']Do lesnego Zoo w Ustroniu mozna nawet wchodzic z psami :multi: Wiem bo ze Zmorka byłam :multi: Jedyne wymaganie to spokojny niewzruszony pies no i oni nie biorą wtedy odpowiedzialnosci jak jelonek sie zdenerwuje na namolnego psa ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:i co mieliście na obiad muflona :razz: WITAM WSZYSTKICH :multi:.......................sprzątam :cool3: Quote
Nugatowa Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i co mieliście na obiad muflona :razz: WITAM WSZYSTKICH :multi:.......................sprzątam :cool3: czesc Alu :buzi: Ozzulasek jest przecudny.... Ja tez jezdze z odkurzaczem od rana :lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Nugatowa']czesc Alu :buzi: Ozzulasek jest przecudny.... Ja tez jezdze z odkurzaczem od rana :lol::multi:okno umyte , chałupa odkurzona , podłogi umyte, firanka wisi, pranie wyprane i część wyprasowana a teraz kończę gotować obiadek :razz: Fotki wrzucę potem ;) Quote
aśka-od-dagona Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 No, widzę Ala żes się napracowała;) a Ozzul pomógł? czy on tylko ogrodowe prace odwala?:D Quote
beria Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Sprzątanie :shake: Nie chcem, ale muszem :angryy: Quote
Alka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:okno umyte , chałupa odkurzona , podłogi umyte, firanka wisi, pranie wyprane i część wyprasowana a teraz kończę gotować obiadek :razz: Fotki wrzucę potem ;) Ala, Ty chyba dzisiaj na akord pracowałas :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Cześć Alunia! :multi: Swoją drogą to ja nie wiedziałam, ze Ozzy lubi takie ćwiczona... :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 O masz ta tez sprzatała :shake: ale ja okien nie mylam i foranek nie pralam :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 a kto posprząta u mnie ??? :placz: :placz: :placz: Ala podziwiam cię za zapał , ja niecierpie sprzątać za to lubie prasować :cool3: Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Vectra']a kto posprząta u mnie ??? :placz: :placz: :placz: Ala podziwiam cię za zapał , ja niecierpie sprzątać za to lubie prasować :cool3::angryy:ja też nie cierpię prac domowych , ale mieszkanko nie było sprzatane od tygodnia , okno było paskudne , a TZ juz nie miał w czym iść do pracy :evil_lol: Byliśmy też jeszcze na bezludziu , upiekłam babkę , zrobiłam roladki na jutrzejszy obiadek i kapustkę młodziutką :eviltong: Mam nową piłeczkę :multi::multi::multi: no daj tę piłkę :razz: o rany ale jestem wypluty:cool3: ciepło ..... zabrałem mu piłkę :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 zjem ją zjem...... Pudzian :razz: szlifuję formę ;) :evil_lol:jestem szybszy od migawki:razz: Quote
Nugatowa Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:ja też nie cierpię prac domowych , ale mieszkanko nie było sprzatane od tygodnia , okno było paskudne , a TZ juz nie miał w czym iść do pracy :evil_lol: Byliśmy też jeszcze na bezludziu , upiekłam babkę , zrobiłam roladki na jutrzejszy obiadek i kapustkę młodziutką :eviltong: Mam nową piłeczkę :multi::multi::multi: no daj tę piłkę :razz: o rany ale jestem wypluty:cool3: ciepło ..... zabrałem mu piłkę :evil_lol: Jaka piękna "miedzynarodowa" piłeczka :lol: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Piekne piekne :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :crazyeye: ale udo Quote
beria Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:[B][I]ja też nie cierpię prac domowych , ale mieszkanko nie było sprzatane od tygodnia , okno było paskudne , a TZ juz nie miał w czym iść do pracy :evil_lol: Byliśmy też jeszcze na bezludziu , upiekłam babkę , zrobiłam roladki na jutrzejszy obiadek i kapustkę młodziutką :eviltong: [/QUOTE=Alicjarydzewska] Ło matko, Alu, Ty jesteś jak robocop :crazyeye: Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='beria'][quote name='Alicjarydzewska']:angryy:[b]ja też nie cierpię prac domowych , ale mieszkanko nie było sprzatane od tygodnia , okno było paskudne , a TZ juz nie miał w czym iść do pracy :evil_lol: Byliśmy też jeszcze na bezludziu , upiekłam babkę , zrobiłam roladki na jutrzejszy obiadek i kapustkę młodziutką :eviltong: [/QUOTE=Alicjarydzewska] Ło matko, Alu, Ty jesteś jak robocop :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]ja po prostu dziś się dobrze zorganizowałam ;) Quote
Recommended Posts