anetta Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 http://images3.fotosik.pl/68/b11ccfed75dc060d.jpg jaka ma minke przy tym :lol: MI Piotrus od razu wydal sie malym diabelkiem :diabloti: Quote
Teklunia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='evaxon']Alu to cos nazywasz piłką :roflt: a tak wogole to Ozzy jakis taki ni epodobny do siebie:lol:moze teraz jest bardziej podobny? ;) Quote
e.v.a Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Teklunia']moze teraz jest bardziej podobny? ;) haha odrazu lepiej :lol: Quote
aśka-od-dagona Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ojaaaa...świat stanął na głowie;) Ala ale masz wszechstronnego psa! Nie dość że kosiarka;) to jeszcze lewituje:D:D Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 :pOzzy to jest pies wszechstronny : udeptywacz śniegu , uleżacz trawowy , kosiarka i przycinarka .....wiele w jednym :razz: Ta padnięta namiastka piłki to juz 2 tygodnie temu odeszła w niebyt :cool3: teraz Ozzy ma siatkową 2 warstwowa której daję jeszcze góra 1 sesję zabawową , no i do nogi 4 warstwowa która mam nadzieję wytrzyma dłużej / bo jak nie to zbankrutuję :angryy:/ Quote
e.v.a Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 hehe Alu a moze drewniana pilke kup :evil_lol: a najlepiej sama wystrugaj:lol: :evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Taka samodzielnie wystruganą az szkoda psu dawać;) a co do drewnianych piłek to bulle niszcza je szybciej niz normalne:D wiem na przykładzie tego pana: robi z zabawkami dokładnie to samo co Ozzul-pełna demolka;) ale nie lewituje...i nie nadaje się na kosiarke;) Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :roflt::roflt::roflt::roflt: Ozzy balonik :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
mmbbaj Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pOzzy to jest pies wszechstronny : udeptywacz śniegu , uleżacz trawowy , kosiarka i przycinarka .....wiele w jednym :razz: Ta padnięta namiastka piłki to juz 2 tygodnie temu odeszła w niebyt :cool3: teraz Ozzy ma siatkową 2 warstwowa której daję jeszcze góra 1 sesję zabawową , no i do nogi 4 warstwowa która mam nadzieję wytrzyma dłużej / bo jak nie to zbankrutuję :angryy:/ Szkoda, że nie wiedziałam ;) U nas w Reducie wczoraj była promocja takich piłeczek...zdaje się, że najtańsza 40 zł :evil_lol: Mogłam ci zrobić zapasik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Hahahahahahahhahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To nie Ozzulek lewituje tylko go Pan ciągle przekręca Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='mmbbaj']Szkoda, że nie wiedziałam ;) U nas w Reducie wczoraj była promocja takich piłeczek...zdaje się, że najtańsza 40 zł :evil_lol: Mogłam ci zrobić zapasik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye:do ruiny mój budżet domowy chciałaś doprowadzić :placz: Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Gabryjella']A na wynajem też jest:hmmmm: jak będe robić trawnik to potrzebuje wałek do ugniecenia ziemi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale żywisz sama wałówki nie daję :razz: Quote
aśka-od-dagona Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 No, prosze. Jak tak da;lej pójdzie to Ozzy będzie mógł sam na swoje piłki zarobic;) Quote
PIKA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Piotrus agregat :razz: Ja lubiam takich :evil_lol: Biedny Ozzy poniewietają nim :shake: Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='PIKA']Piotrus agregat :razz: Ja lubiam takich :evil_lol: Biedny Ozzy poniewietają nim :shake:PIKA to wpadnij do mnie do przedszkola ,zajmiesz się trochę Piotrusiem on się bardzo by ucieszył :p Tam zaraz poniewierają , Ozzy po prostu został psem użytkowym ;) Quote
PIKA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']PIKA to wpadnij do mnie do przedszkola ,zajmiesz się trochę Piotrusiem on się bardzo by ucieszył :p to nikt się nim ne zajmuje? :shake: Quote
beria Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] O ja mam taką rybkę w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ozzy pies wszechstronnie użytkowy :multi: Quote
e.v.a Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Fotki z niedzieli sprzed 2 tygodni :p aaaa kto obciol Ozzulkowa antenke :placz: Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='PIKA']to nikt się nim ne zajmuje? :shake::cool1:teraz juz tak ale bywało wcześniej różnie :shake: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 no wiesz Ala? takie stare zdjęcia wstawiać? ;) Ozzulek taczkowaty bardzo mi się spodobał :evil_lol: i niech ktoś powie że ASTmany są groźnymi psami to zaraz pokażę te fotki :razz: Quote
beria Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']taczka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu wybierasz się w niedzielę do Bytomia :cool3: Ozzulca nie chcesz zaprezentować, ale może sama się pojawisz :roll: Quote
Recommended Posts