Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']
Acha, Alu, musze cię zmartwić, kiedy byłam w wieku twojego Kuby, to też strrrrasznie, ale to strrrasznie nie znosiłam piwa, że o czymś mcniejszym nie wspomnę! Na każdej imprezie rodzinnej siedziałam grzecznie przy coli, albo soczku. Co oczywiście nie przeszkadzało mi żłopać piwska w knajpach ze znajomymi :diabloti:

Ja oficjalnie zaczęłam lubić piwo, gdy skończyłam 17 lat :diabloti:

Ale prawda jest też taka, że gdy byłam młodym dziecięciem, to dziwiłam się jak można pić coś tak gorzkiego :stupid:

Posted

[quote name='Maga100']Ja oficjalnie zaczęłam lubić piwo, gdy skończyłam 17 lat :diabloti:

Ale prawda jest też taka, że gdy byłam młodym dziecięciem, to dziwiłam się jak można pić coś tak gorzkiego :stupid:
:pa ja lubiłam od zawsze :evil_lol: może to z tego powodu , że jadąc do Żywca można było dostać w takim malutkim kufeleczku piffko ;)
:pKubie do 17 brakuje 5 miesięcy :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Alu, ale foteczek! :-o Fajnie, wreszcie sobie czlowiek porzadkei Ozzulka obejrzy :) Dzis na spacerze spotkalismy 3 asty, ale zaden nie byl taki miesniak jak Ozzy :lol::oops:Kasiu , .....ale to jeszcze nie wszystkie , tylko Kuba zajął kompa i ja z doskoku tutaj jestem :razz:

Posted

Witaj Alu :)
Ozulec akrobata jest niesamowity!! Normalnie oczy mi wyszły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pod Zmorką albo Szelmą te oparcia by sie zarwały....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
ło boze a tu jak zwykle nagadane:shake: gaduly :eviltong:
Witaj Alu :D
Ozzulek fotelowy poprostu miodzio :loveu:
:razz:oj nie marudź , popatrz lepiej ile foteczek :cool3:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:oj nie marudź , popatrz lepiej ile foteczek :cool3:

no widze widze:D jestemz was dumna ;) :lol:
achhh wszyscy wlepiaja tony fotek tylko nie ja:lol: :oops:

Posted