Alicja Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Kurcze i co mnie zastanawia ...jak daję zwykłe fotki ....takie przyzwoite :cool3:to wpadają do nas ale na moment a jak wrzucę jajeczne to tłok się robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziś fotki z serii Ozzy Akrobata / on tak robi bardzo często tylko nigdy nie zrobiłam mu zdjęcia /:razz: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Kurcze i co mnie zastanawia ...jak daję zwykłe fotki ....takie przyzwoite :cool3:to wpadają do nas ale na moment a jak wrzucę jajeczne to tłok się robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziś fotki z serii Ozzy Akrobata / on tak robi bardzo często tylko nigdy nie zrobiłam mu zdjęcia /:razz: Hahahahahaha!!! Ala! No rewelacja!!!! Boski jest!:lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):A jak on z tego schodzi?:razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz już wiesz :p Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):cd. Świetne!! A co go tak kusi? Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz już wiesz :p Ala jestem pod wrażeniem. Zdolnego masz psa:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Świetne!! A co go tak kusi?kotlet na Kuby talerzu:evil_lol: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Hahahahahaha Ozzy rozwaliłeś mnie! Szczególnie tą miną "jak się wystarczająco skupię na tym kotlecie to sam do mnie przyjdzie" Quote
malawaszka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 hahahaha pięknie Ozzy pięknie - czyżbyś podpatrzył jakiegoś kotka? :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cześc Aluś :multi: Ale miałam zdjęć do nadrobienia, ale obejrzalam większosc :multi: głaski dla mordulca Ozzulca :loveu: Miłej, słonecznej sooboty zyczymy :p Quote
Teklunia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): padlam jak to zobaczylam :lol::lol::lol::lol: do cyrku go!!! ;) Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):kotlet na Kuby talerzu:evil_lol: Hahaha! To nic dziwnego, że wywija takie figury:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cześć Alu :p ... Alicjarydzewska napisał(a):cd. Tia, pozycje jak na Ozzulca przystało :lol: :lol: :lol: ... Quote
g_o_n_i_a Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Za takie akrobacje... To mu kawałeczek kotlecika nie dali :evil_lol: Ozzy akrobata :multi: :loveu: Czy Ozzulec ma jeszcze jakieś talenty, których nie widzieliśmy? :cool3: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 A Ozzulca męczy upał i teraz śpi :razz: Quote
e.v.a Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A Ozzulca męczy upał i teraz śpi :razz: a niebawem ja zmecze Tigre i tez bedzie spac:evil_lol: :eviltong: pogoda si etaka sliczna zrobila ze az grzech siedziec w domu :cool3: czas na lesne spacery :razz: Quote
Basia&Safi Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ozzulek akrobata :cool3: safi tez zrobi wszystko i wlezie wszedzie zeby tylko wejsc do talerza :D:D:D:D Quote
Magda Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Dobrze, ze fotele nie sa na kolkach:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Magda_Miki napisał(a): Dobrze, ze fotele nie sa na kolkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:są i na dodatek rozkładają się bo mają wysuwane podnóżki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:są i na dodatek rozkładają się bo mają wysuwane podnóżki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ojj....to juz gorzej:shake: Ale widac, ze mordulec sie nie boja takich rzeczy:cool3: Ciagnal dzisiaj pancie na dworq po ziemi?:evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 cześć Ala - Ozzulek akrobata jest hahaha przesmieszny - cóż te psiaki wyczyniają byle sie dostać do smakołyków :evil_lol: Quote
Agga Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ozzy miałbyś wzięcie w cyrku.:p KIedyś widziałam w cyrku pieski nie pamietam jakie ale niezle zasuwały z balonikami. Quote
Recommended Posts