Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze i co mnie zastanawia ...jak daję zwykłe fotki ....takie przyzwoite :cool3:to wpadają do nas ale na moment a jak wrzucę jajeczne to tłok się robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziś fotki z serii Ozzy Akrobata / on tak robi bardzo często tylko nigdy nie zrobiłam mu zdjęcia /:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Kurcze i co mnie zastanawia ...jak daję zwykłe fotki ....takie przyzwoite :cool3:to wpadają do nas ale na moment a jak wrzucę jajeczne to tłok się robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziś fotki z serii Ozzy Akrobata / on tak robi bardzo często tylko nigdy nie zrobiłam mu zdjęcia /:razz:

Hahahahahaha!!! Ala! No rewelacja!!!! Boski jest!:lol:

Posted

Za takie akrobacje...

To mu kawałeczek kotlecika nie dali :evil_lol:

Ozzy akrobata :multi: :loveu: Czy Ozzulec ma jeszcze jakieś talenty, których nie widzieliśmy? :cool3:

Posted

A Ozzulca męczy upał i teraz śpi :razz:

a niebawem ja zmecze Tigre i tez bedzie spac:evil_lol: :eviltong:
pogoda si etaka sliczna zrobila ze az grzech siedziec w domu :cool3: czas na lesne spacery :razz:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Dobrze, ze fotele nie sa na kolkach:evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:są i na dodatek rozkładają się bo mają wysuwane podnóżki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:są i na dodatek rozkładają się bo mają wysuwane podnóżki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ojj....to juz gorzej:shake: Ale widac, ze mordulec sie nie boja takich rzeczy:cool3:
Ciagnal dzisiaj pancie na dworq po ziemi?:evil_lol::evil_lol: