e.v.a Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 witaj Alu :D ja tez sie ciesze z weekendu :multi: zapowiada sie cieplutki sloneczny i juz zielony weekend :D Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 A My z Ozzulkiem byliśmy na spacerku :p Ozzulek coraz więcej chodzi bez smyczy:multi: , oczywiście nie na ulicy bo tam to trup kładłby się gęsto / zawały serca człowieków/i przychodzi na zawołanie .Jeśli ma mnie w nosie odchodzę ale kontroluję co mój smyk robi , po kilku krokach mam już za plecami dyszącego Mordulca ;)Ostatnio dał się odwołać od ulubionej koleżanki ASTki:p Oby tak dalej .Mus nam się jednak zaopatrzyć w nową kolczatę / stara za ciasna / bo chłoptaś jeszcze pozwala sobie na ciągowe zrywy:cool3:, więc troszkę przypomnienia że nie wolno trzeba wprowadzić . Fotki mamy ale mało ciekawe :cool1: PLECKI:p Patrzę czy nie idzie jakiś kolega Muszę troszkę poniufać wrrrr ale coś zaleciało , trzeba się otrząsnac:razz: Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Alka napisał(a):Ala, no co z fotakmi ? Będą jakieś :mad::pno są już Quote
e.v.a Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Fotki mamy ale mało ciekawe :cool1: :D ee tam jak to malo ciekawe fotki nie prawda:lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 hihihih ta mi się bardzo spodobała :cool1: cóż za pośladeczki :razz: Quote
anetta Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Prawda, Gosiu? :cool1: Takie umiesnione...:cool1: Za postepy w nauce :drinking::drinking::drinking: Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): PLECKI:p Ale on ma plecy! Atleta jeden:cool3: Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Atleta ostatnio dba o linie:mad:,odmawia jedzenia psich chrupek i wogóle na nic nie ma ochoty ....chyba mu panienki w łepetynce:cool3: Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Ozzy obserwujący :p spadam.....:cool1: Dość fot na dzisiaj .....Dogobranoc Państwu :razz: :p:p:p:p:p Quote
Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 aaaahahahahaha właśnie przed chwila oglądałam te fotki na Fotosiku :eviltong: Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Gosiek napisał(a):aaaahahahahaha właśnie przed chwila oglądałam te fotki na Fotosiku :eviltong::mad:no tak to już na galeryjkę nie przyjdziesz :cool1: Quote
Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:no tak to już na galeryjkę nie przyjdziesz :cool1:no jak to - przeca przyszłam.. ale moze zacznę oceniać fotki na Fotosiku :eviltong: Quote
PIKA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 O Wielkanoc u Rydzewskich trwa nadal :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 On tu pewnie chciał zaśpiewać ale kazałaś mu " nie wyć" :mad: Zapomniałam się w święta zapytać czy Ozzy był swięcic jajka i kiełbaskę ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ala jak ja spojrzałam na to zdjecie to pierwsze co mi sie na myśl nasunęło, to ze ozzy tu wygląda jak macho co z siłowni wyszedł, łancuch na klacie :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dość fot na dzisiaj .....Dogobranoc Państwu :razz: :p:p:p:p:p Haha on jest boski w tego typu pozach!:lol: Quote
Mi. Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 hihihihihi długo on tak spał?:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: słodziak:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: więcej, więcej :cool3: Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 *luthien* napisał(a): hihihihihi długo on tak spał?:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: słodziak:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: więcej, więcej :cool3: Wiecej czego? Jajec ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Pysia napisał(a):Wiecej czego? Jajec ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts