Alka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 olcha napisał(a)::shake: :shake: :shake: Dwa dni mnie nie było i 5 stron do nadrabiania :shake: :shake: :shake: powiedziałabym tylko 5 stron :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:ja wcale nie mam skośnych oków :placz::placz::placz:chociaż ryż lubię :razz:i żółta tysz nie jezdem :placz::placz::placz: No i dlatego Ciebie przywiozlam, bo zęś tam absolutnie nie pasowała :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alka napisał(a):powiedziałabym tylko 5 stron :evil_lol:no właśnie - dokładnie tak :eviltong: :loveu: aaaaaa Ozzulec ciągnięty na sznurku :crazyeye: Quote
Alicja Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 PIKA napisał(a):No i dlatego Ciebie przywiozlam, bo zęś tam absolutnie nie pasowała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o... to dziękuję droga PIKO :razz: Quote
Alicja Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Alka napisał(a):powiedziałabym tylko 5 stron :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie , bo to dzięki temu że się w pracy wyeksploatowałam a potem spacerkowa pora i pogoda ;) Quote
Alicja Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 :cool3:skocze :cool1:patrze :pmy piłka mnie kopnęła:placz: Quote
e.v.a Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): hyhyhy ostatnio tak Tigre ciagnelam przez caly pokoj i przedpokoj bo nie chciala isc na spacer:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 evaxon napisał(a):hyhyhy ostatnio tak Tigre ciagnelam przez caly pokoj i przedpokoj bo nie chciala isc na spacer:evil_lol::evil_lol:Ozzy tak lubi Quote
e.v.a Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:Ozzy tak lubi Tigrze chyba sie nie podobalo :evil_lol: ale co tam :evil_lol: Quote
aga1215 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):DOBRANOC ODWIEDZAJĄCYM :p Dobranoc Gospodyni! Quote
Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 hahahaha Ozzulek ma mordulkę roześmianą więc chyba lubi jak go popiłka zaczepia :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Gosiek napisał(a): hahahaha Ozzulek ma mordulkę roześmianą więc chyba lubi jak go popiłka zaczepia :evil_lol: On naprawdę sieśmieje i to całą gębą :lol: A pomysł z piłką rewelacyjny :multi: Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Dzień dobry :) Sałatke zrobiłam i zjadłam :) Jutro zrobie tez czosnkowa ale inną :) Z sałatą, serem feta, pomidorami, ogorkiem i papryką a do tego czosnek :) Nastepna pychotka :) Ozulec uśmiechniety aż miło popatrzec :loveu: :loveu: :loveu: No i u mnie juz drugi dzien nie ma wody :angryy: :angryy: :angryy: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 czesc ala :buzi: jak tam wiosna w rybniku :eviltong: Quote
KUMPELka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): jak tam wiosna w rybniku :eviltong: W Żorach jest tak pięknie, że żal w pracy siedzieć :placz: Słoneczko grzeje i wieje lekki wiosenny wiaterek - pogoda wymarzona na odpoczynek gdzieś nad rzeczką :roll: Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Alu, czy Ty nie za duzo ostatnio pracujesz? Kosztem Dogomanii :mad: ;) Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):Alu, czy Ty nie za duzo ostatnio pracujesz? Kosztem Dogomanii :mad: ;) Alu rzuć te pracę! Dogomania Cie ptrzebuje:lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 :multi::multi::multi:WITAJCIE WITAJCIE nareszcie weekend :multi:rany jak ja się cieszę ....jeszcze 2 miesiące i troszkę i urlopik :multi::multi::multi: Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ja za to za tydzień mam egzaminy więc lepiej niedobijaj :angryy: i lepiej jakieś Ozzulcowe foteczki zapodaj :razz: Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 jo-jo napisał(a):ja za to za tydzień mam egzaminy więc lepiej niedobijaj :angryy: i lepiej jakieś Ozzulcowe foteczki zapodaj :razz:;)to potrzymam kciuki :p a fotki ....to najpierw muszę sprawdzić czy mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)to potrzymam kciuki :p a fotki ....to najpierw muszę sprawdzić czy mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty nie sprawdzaj tylko rób :razz: a kciuki by się przydały..nie stety ciemno ten egzamin widze bo z tej komisji jakieś dziwne przysyłają :roll: Quote
malawaszka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 na pewno masz jakieś piłeczkowe zaskórniaki :p Quote
Recommended Posts