an3czka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']popatrzcie jaki mam patyczek :evil_lol: Czy on ma, przepraszam, jakieś azjatyckie korzenie?:lol: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 evaxon napisał(a):haha no prosze prosze :D moze zalozymy klub chorych kolanek :evil_lol: ;) Alicjarydzewska napisał(a):to jeszcze zapiszę mojego TZta on ma naderwane wiązadła :cool3:w lewym kolanku chce zglosic nowych czlonkow!!! moja mama - zerwane wiezadlo, kolano lewe, moj TZ - uszkodzone obie łąkotki, kolano lewe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 haha no nie kaleki z was ludziska:eviltong: :evil_lol: Quote
Alka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):oj przewidująca to ja jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo już idac na spacer myslałam ze pewnie jak aparatu nie wezmę to bedzie extra :p a wystarczyło zadzwonić po sąsiadkę, która bardzo chętnie wybrała by się z Wami na spacerek .:cool1:W razie potrzeby potrzymała by aparacik...:evil_lol: Quote
dbsst Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']popatrzcie jaki mam patyczek :evil_lol: wiewiór a co ten wiewior robi pod tym drzewkiem :cool3: Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 dbsst napisał(a):a co ten wiewior robi pod tym drzewkiem :cool3: haha on robi siusiu jak kotek ale ciiii;) Quote
dbsst Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 evaxon napisał(a):haha on robi siusiu jak kotek ale ciiii;) Ozzy to baba Ozzy to baba :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 evaxon napisał(a):ooo to ja widze ze rodzinka państwa R. ktoszke kaleczna jest:lol: :evil_lol: a jak kuba?? cos z kolankie ma? czy si ejeszcze trzyma chłopak ;) ??Pan R. grając w siatkówkę załatwił kolanko , a PaniR. jak się wywaliła z impetem na kolanko w grudniu ubiegłego roku :cool3: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 evaxon napisał(a):haha on robi siusiu jak kotek ale ciiii;):eviltong:nie robił siq tylko zamaszyście wymiatał po siqu nogami a sikał na drzewo podniesiona nóżka :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 dbsst napisał(a):Ozzy to baba Ozzy to baba :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::placz::placz::placz:Ozzy płaka i poszedł spać , :shake:nie koffa cioci Debe :shake: Quote
dbsst Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:nie robił siq tylko zamaszyście wymiatał po siqu nogami a sikał na drzewo podniesiona nóżka :eviltong::eviltong::eviltong: taaaaaa jasne a świstak siedzi i zawija w te sreberka :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='dbsst']taaaaaa jasne a świstak siedzi i zawija w te sreberka :eviltong: :evil_lol:ja chce tego świstaka :p Quote
beria Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ja chce tego świstaka :p A ja sreberka :evil_lol: :eviltong: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 beria napisał(a):A ja sreberka :evil_lol: :eviltong::shake:no nie ja przecież nie napisałam ,że u mnie świstak ma sie obijać , musi mieć jakieś zajęcie , sreberek nie oddam :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 biedny swistak:shake: cale zycie przy sreberkach:shake: dziendoberek ;) Quote
Gosiek Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 dzieńdoberek co tak mało fotek? Wpadłam pooglądać a tu co? mało :mad: miłego dzionka Quote
PiotrekJ Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Cześć Alu :p ... Wszystkiego Najlepszego życzymy Ci z Locersikiem :p ... Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Czesc Alu :multi: Jak Twoje prasowanko? ;) evaxon napisał(a):biedny swistak:shake: cale zycie przy sreberkach:shake: dziendoberek ;) chyba nie jest taki biedny... mozo sobie popodjadac czekoladki...:p Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Teqi serduszko Ty moje :loveu::loveu::loveu:Dziękuję pańcia proszę ode mnie wycałować fafelki :buzi: Quote
Recommended Posts