Alicja Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 4 godziny temu, maciaszek napisał: A jak objawiało się obrażenie? :) jak wróciłam nie przywitał się ze mną , dopiero po spacerze , zabawie i slomce ptysiowej udało mi się go przekonać , zenie warto się obrażać :) 2 Quote
Alicja Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 22 godzin temu, majoka napisał: mądra bestia heheh cwaniak , TZ mówi , ze to krawaciarz ;) 1 Quote
Alicja Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 6 godzin temu, maciaszek napisał: Długo wytrzymał :) Twarda bestyjka :) ogólnie jest super ,mega pozytywny ,w niedzielę byliśmy w lesie nieopodal strzelnicy LOKu , za 1szym razem wystraszył się strzału , był troszkę niepewny , ale potem się wyciszył , zajął patykami i tropoieniem zwierzątek , bo tego jeszcze troszkę jest u nas , na szczęście . Spotkaliśmy też 3 letniego ASTa , przecudnej urody , troszkę poszaleli ....najśmieszniejsze , to jest to , ze mały woli towarzystwo dużych psów tak na szybko 1 Quote
Ania :) Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Dzielny chłopak :) jest przepiękny , Rozplywam się nad jego piękna głowa :D Quote
maciaszek Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 A jaki ma cudny krawacik biały. Aaaa, choć to już raczej prawie koszula :D Przepiękny jest. A jego zachowanie spacerowe, przez Ciebie opisane, bardzo dobrze wróży. Fajne psisko Wam się trafiło! Dawaj więcej zdjęć. Tych nigdy mało!!! 1 Quote
Alicja Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Mamy troszeczke fotek tylko muszę zmniejszyć , a czasu mamy maleńko , bo praca :( , dziś jak wyszłam o 7.40 to wróciłam 17.40 :( , dobrze , że TZ do pracy jechał o 13.30 , bo nie wiem co bym zrobiła :( 1 Quote
mar....ka Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 ale mały urósł i nabrał ciałka jest prześliczny, dobrze że ma czerwona obróżkę :) rozumiem , że na klateczce obczaja sąsiadki z okna :P i oczywiście wypatruje mamy Ali wracającej z pracy :) Quote
Alicja Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 Na klateczce monitoruje przechodzące pieski :) Od dzieci to ja się nie opędzę , ostatnio chodzą z nami dzieci na spacery ,1 i 4 klasistka , wyprowadzają ze mną psa , bywa męczące :) Quote
mar....ka Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 12 minut temu, Alicja napisał: Na klateczce monitoruje przechodzące pieski :) Od dzieci to ja się nie opędzę , ostatnio chodzą z nami dzieci na spacery ,1 i 4 klasistka , wyprowadzają ze mną psa , bywa męczące :) przyzwyczajaj się hehe, jak Kuba z Mariolką poczują chęć powiększania rodziny, to będziesz miała wprawę na każdym etapie- przedszkolnym, szkolnym (z tego co pamiętam Tytulek kocha dzieci) Quote
Alicja Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 28 minut temu, majoka napisał: przyzwyczajaj się hehe, jak Kuba z Mariolką poczują chęć powiększania rodziny, to będziesz miała wprawę na każdym etapie- przedszkolnym, szkolnym (z tego co pamiętam Tytulek kocha dzieci) kochana , przedszkolnych to ja mam przesyt i po pracy chłonę spokój :) Quote
mar....ka Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 10 godzin temu, Alicja napisał: kochana , przedszkolnych to ja mam przesyt i po pracy chłonę spokój :) one czują, że lubisz dzieci heheheh Quote
Gioco Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Przyszłam się zachwycić :-) i przy okazji pochwalić: będziemy mieć bimbasy. Teraz mamy już pewność i za góra 2 tygodnie się wyklują. Quote
Alicja Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 O 1.04.2016o08:20, majoka napisał: one czują, że lubisz dzieci heheheh żartowałaś , praffda ;) O 2.04.2016o22:28, Paulina94 napisał: Ślicznie rośnie :) dzięki :) O 5.04.2016o18:37, Gioco napisał: Przyszłam się zachwycić :-) i przy okazji pochwalić: będziemy mieć bimbasy. Teraz mamy już pewność i za góra 2 tygodnie się wyklują. wow , to super , zaciskam kciukaski :) Quote
Alicja Posted April 16, 2016 Author Posted April 16, 2016 serio nie mam , a i wstawianie na dogo jak trzeba pomniejszać to katorga :/ Quote
jolkablaszczyk Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 to ustaw w aparacie mniejszą rozdzielczość. tak naprawdę to dużo formatowe foty robi się tylko gdy chce sie je drukować... a tak do internetów spokojnie można w aparacie zmniejszyć rozdzielczość i wtedy jest mniej roboty po zapisaniu na dysk :) Quote
mar....ka Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 To ròb chociaż komòrką, zaraz mały będzie duży :( Quote
mar....ka Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 O 16.04.2016o23:25, Alicja napisał: on tak szybko nie rośnie :) rośnie, rośnie....nie robisz zdjęć, to nie widzisz różnicy :P Quote
agutka Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 każdy widzę że ciśnie o te foty :p z drugiej strony Aluś pies jest młody ikazdy chce widziec jak rośnie :p nie oszczędzaj ;) Quote
Recommended Posts