Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Umaszczenie ma fajowskie. Ten krawacik i końcówki łapek :) Już sobie wyobrażam jak będzie wyglądał jako dorosły psiak.
Cudny maleńtas. Aż się gęba sama śmieje jak się na niego patrzy :)

Posted

Kluch zapełnia cały dzień , począwszy od 7 rano , bo teraz tak wstajemy póki mam L4 :). Jak nie ja popierniczam w dresie na psacerek a potem dopiero psia micha i moja kawa ( kiedyś kawa była nr 1 ) no ale cóż są inne priorytety ;) ).

Pomaga w domu , pracuje w pocie czoła , odkrył też , ze można schodzić po schodach w dół , bo do dziś lazł tylko w górę sam , a tak dźwigałam słodki ciężar .

Je surowe mięsko , uwielbia je , dziś też dopchał jajeczkiem , twarożek też lubi , bo wsiowy :)

Odżyłam :)

• Upvote 2
Posted

MALUSZEK cuuudny !!!!:-)

Odzylas,bo masz zajecie/szczenie Cie absorbuje i nie masz czasu myslec o przykrych rzeczach ....

a OZZY- ON zawsze bedzie w sercu ,wspomnieniach,w pamieci,na zdjeciach....

Posted
O 3.03.2016o20:35, Alicja napisał:

Kluch zapełnia cały dzień , począwszy od 7 rano , bo teraz tak wstajemy póki mam L4 :). Jak nie ja popierniczam w dresie na psacerek a potem dopiero psia micha i moja kawa ( kiedyś kawa była nr 1 ) no ale cóż są inne priorytety ;) ).

Pomaga w domu , pracuje w pocie czoła , odkrył też , ze można schodzić po schodach w dół , bo do dziś lazł tylko w górę sam , a tak dźwigałam słodki ciężar .

Je surowe mięsko , uwielbia je , dziś też dopchał jajeczkiem , twarożek też lubi , bo wsiowy :)

Odżyłam :)

a Cezar skrzydeł dostał :)

Posted
20 godzin temu, majoka napisał:

jak nie będziesz wstawiała fot, to chyba przejadę się do tego Rybnika....aparat w domu, komórka przy du...i brak zdjęć :(

podam adres na PW :D

13 godzin temu, maciaszek napisał:

Wspaniale to czytać!!!! Cieszę się ogromnie :)

też się cieszę :)

Posted
O 13.03.2016o20:34, Gioco napisał:

A gdzie foty?

nie ma kto cykać , w pojedynkę się nie da

22 godzin temu, majoka napisał:

chyba będziesz musiała.....

wysyłam :)

8 godzin temu, Gucci13 napisał:

Rozbrajający "maluszek"  :D

dziękuję :)

Serio nie ma jak gamoniowi fot cyknąć , bo aparat nie może być w jego zasięgu , a jak się po aparat ruszę to mały już siedzi w obiektywie . Ogólnie pomocny on jest bardzo :) dzis wymienialiśmy drzwi , więc TZ co chwilkę szukał śrubokrętów , bo podkradał , potem zajumał wiertło , darł się jak opetany jak w końcu wylądował w klatce za złodziejstwo :) . Biedulek też siedział zamknięty jak byłam na rezonansie , ale radocha była jak wróciliśmy .

Posted

no wiesz wyrodna matko.. zamykac psa w klatceza złodziejstwo :p 

przez dłuższy moment była taka Nora... w sumie żeby drzemkę w ciągu dnia zrobiła to muszę nadal zamykac bo latałaby jak nakręcony zając mimo 2 godzin spaceru.. stwierdzam że jednak młode ttb to niezniszczalne diabły wcielone :p

Posted
O 14.03.2016o21:01, Alicja napisał:

nie ma kto cykać , w pojedynkę się nie da

wysyłam :)

dziękuję :)

Serio nie ma jak gamoniowi fot cyknąć , bo aparat nie może być w jego zasięgu , a jak się po aparat ruszę to mały już siedzi w obiektywie . Ogólnie pomocny on jest bardzo :) dzis wymienialiśmy drzwi , więc TZ co chwilkę szukał śrubokrętów , bo podkradał , potem zajumał wiertło , darł się jak opetany jak w końcu wylądował w klatce za złodziejstwo :) . Biedulek też siedział zamknięty jak byłam na rezonansie , ale radocha była jak wróciliśmy .

pamiętaj iż pies wdaje się do właściciela !!!!!

• Upvote 1
Posted

praktyka czyni mistrza.... bierz aparat do reki wtedy gdy pies jest czymś zajety. Ja na początku robiłam Hiro zdjecia jak sie czymś bawił... zabawką czy znaleźnym patykiem w ogrodzie...

Posted
O 14.03.2016o22:28, agutka napisał:

no wiesz wyrodna matko.. zamykac psa w klatceza złodziejstwo :p 

przez dłuższy moment była taka Nora... w sumie żeby drzemkę w ciągu dnia zrobiła to muszę nadal zamykac bo latałaby jak nakręcony zając mimo 2 godzin spaceru.. stwierdzam że jednak młode ttb to niezniszczalne diabły wcielone :p

O 18.03.2016o15:47, majoka napisał:

pamiętaj iż pies wdaje się do właściciela !!!!!

O 19.03.2016o06:26, jolkablaszczyk napisał:

praktyka czyni mistrza.... bierz aparat do reki wtedy gdy pies jest czymś zajety. Ja na początku robiłam Hiro zdjecia jak sie czymś bawił... zabawką czy znaleźnym patykiem w ogrodzie...

taaaaa , jak jest zajęty to chcę cyknąć foto , ale on ma oczy dookoła głowy i wszystko wypatrzy

O 19.03.2016o20:20, majoka napisał:

Hej Alu i co je te puchy czy też ma w czwórce...

do dziś rana jadł , dziś mamy strajk , ale to pewnie z powodu zębów trzonowych bo ,,wylatają ,, ;) kły juz mamy wypadnięte ;)

O 20.03.2016o15:33, maciaszek napisał:

Co tam u Was?

żyjemy , rośniemy , szalejemy , troszkę się uczymy

w poniedziałek na mnie się obraził , bo został od 6 do 11 sam w domu , o 11 przyszedł Kuba , ja o 13 . Dobrze , ze Kuba mieszka tak blisko , bo jak się wyspi po nocce przychodzi do małego i zabiera go na spacer

• Upvote 1