Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj tam znowu nie expresem uczony , ale urlopu mam tydzień , potem pokombinuję z L4 ale to już nie wiadomo , najważniejsze wypatrzeć kiedy chce siq , wiadomo wpadki będą , ale musi się nauczyć .

Jolu , on leży na łóżku , skacze po kanapie , ale musi się do klatki przyzwyczaić ( znaczy u Ewy miał swoją klateczkę , by nie przeżywał stresu teraz ) bo jak pójdę do pracy to chcialabym spokojna w niej być , więc spanko w klatce w nocy wskazane , zresztą w ciągu dnia też tam wchodzi , ma otwartą , zanosi tam skarby , np moje niebieskie kapcie pluszowe :)

Gioco , nie wytrzymałam :)

Posted
4 godziny temu, Alicja napisał:

ma otwartą , zanosi tam skarby , np moje niebieskie kapcie pluszowe :)

hehe największy skarb Minionka- pluszowe śmierdziuszkowe kapcie :P  Czy to ręce Kuby go na pierwszych fotach trzymały???? Jak Cezary i właśnie Kuba ???

Posted

Na fotach są i ręce Cezarego i Kuby :)

Chłopaki są w małym zakochani , zresztą znajomi również bo już miał dziś odwiedzinki naszych starych dobrych psiolubnych znajomych , od Dulki bullki :)

Co do klatki , no niestety ,bezpieczniej w klatusi jak pańcia w pracy ;)

Posted

gdzies mi uciekł Wasz temat ..  byłam na milion % pewna że będzie to boxer :p a jest staffi ... w życiu bym się nie spodziwała!!!  ;)

niech się zdrowo chowa i nie rozrabia ;) myślę że  nie będzie teraz czasu na smutne dni niech młody o to zadba :)

Posted

No jest Tytus i na nic nie mam czasu :) .

Teraz by ugotować spokojnie obiad dziecko zamknięte w klatce śpi , bo wczoraj ścierwojadek zaniósł do łóżka pod poduszkę kawałek kurczakowego surowego mięsa , potem znalazłam ale znow gdzieś zaniósłi czekam aż mięsko zacznie pachnieć :P

W 90 % siq i qpa na podwórku , wczoraj nam się tylko grubsza sprawa w domu dokonala, ale to przez zamieszanie remontowe u Kuby bo musieliśmy do suszarni iść po wannę no i piesio nie wytrzymało . Ostatni raz wychodzimy ok 23 , potem po 7 rano , jutro mam w planie lekarza i jakieś wolne na tydzień jeszcze , bo żal go zostawiać samego w domu .

Posted
6 godzin temu, agutka napisał:

gdzies mi uciekł Wasz temat ..  byłam na milion % pewna że będzie to boxer :p a jest staffi ... w życiu bym się nie spodziwała!!!  ;)

niech się zdrowo chowa i nie rozrabia ;) myślę że  nie będzie teraz czasu na smutne dni niech młody o to zadba :)

boksio nie mógł być , bo duży i ciężki i wspomnienia , ast , nie przeszedł by porównania z Ozzym ,

mały jest fajny , pocieszny , rozumny , mam nadzieje że mnie nie sprzeda ;)

Posted
Godzinę temu, jolkablaszczyk napisał:

miesko zacznie pachnieć albo samo zacznie wychodzić :)  super, że maluch już się tak ładnie ogarnia z wypróżnianiem na zewnątrz :) zdjecia!!!!

chodzimy i wąchamy ;)

mam nadzieje , ze się szybko ogarnie , bo musze do pracy wrócić

• Upvote 1
Posted

Klatka bardzo dobry pomysl ,skoro byl w niej zanim do Was trafil,bedziesz spokojniejsza w pracy ,ze nic nie zmalowal jak nikogo w domu nie bylo....necace sa kontakty,wtyczki  i wszelkie kable/i niebezpieczne/,uchwyty mebli ,dywany ,wykladziny,neca drzwi i generalnie wszystko co wystaje/smarowalam olejkiem gozdzikowym ,zeby przestaly sie nimi interesowac /....ja mam w mieszkaniu kafle na podlodze ,wiec jak adoptowalismy bulwy odebrane z pseudo /mieszkajace w kojcach /i zdarzaly sie wpadki, dopoki nie nauczyly sie czystosci,przejechalam mopem i finito ;sunie nie umieja wskoczyc na kanape,lozko  wiec spia w kojcach/kazda ma swoj  w sypialni i jeszcze 2 dodatkowe w korytarzu i kuchni /,jesli chca do lozka bierzemy je ;-)

Posted

O 24.02.2016o17:57, Paulina94 napisał:

Daj jeszcze jakieś zdjęcia maluszka :)

będą :)

O 24.02.2016o19:27, lula2010 napisał:

Klatka bardzo dobry pomysl ,skoro byl w niej zanim do Was trafil,bedziesz spokojniejsza w pracy ,ze nic nie zmalowal jak nikogo w domu nie bylo....necace sa kontakty,wtyczki  i wszelkie kable/i niebezpieczne/,uchwyty mebli ,dywany ,wykladziny,neca drzwi i generalnie wszystko co wystaje/smarowalam olejkiem gozdzikowym ,zeby przestaly sie nimi interesowac /....ja mam w mieszkaniu kafle na podlodze ,wiec jak adoptowalismy bulwy odebrane z pseudo /mieszkajace w kojcach /i zdarzaly sie wpadki, dopoki nie nauczyly sie czystosci,przejechalam mopem i finito ;sunie nie umieja wskoczyc na kanape,lozko  wiec spia w kojcach/kazda ma swoj  w sypialni i jeszcze 2 dodatkowe w korytarzu i kuchni /,jesli chca do lozka bierzemy je ;-)

z tym goździkiem to dobry pomysł , bo absorber zapachów mi sie skończył więc spróbuję tam gdzie zdarzyło się siknąć

czasem siusia jak na luziku biega , w klatce przesypia całą noc ok 7-8 godzin bez zmoczenia

O 25.02.2016o14:50, majoka napisał:

tak jest ...domagamy się Cypiska....!!!!

ups :) nie mam .... mam Tytusa

O 26.02.2016o18:32, maciaszek napisał:

I co, mięsko znalezione? Czy młody wchłonął? :)

Czystość pięknie zachowuje!

nie znalezione więc pewnie wchłonął ;)

z czystościa różnie , zależy kto go pilnuje ;)

O 26.02.2016o20:28, Koma napisał:

Super wiadomość :) niech wniesie dużo radości do waszego życia, widzę że już wniósł ;) taki czar szczeniaków ;) no i więcej zdjęć!

jest radocha i mimo zmęczenia ( bo jeszcze się adaptujemy w nowym mieszkaniu i pomagamy Kubie w remoncie ) jest wesoło :)

18 godzin temu, majoka napisał:

Ala!!!! fooooooooooooty, bo od poniedziałku praca, to już w ogóle nas olejesz.............................................Byłaś u tego lekarza???

byłam , byłam :) mam 2 tygodnie wolnego ;)

Posted

ALU,olejek gozdzikowy do nabycia w aptece ,w Bydgoszczy na zamowienie  ale musisz uwazac ,bo niektore rzeczy z plastiku /mnie np uchwyty/ popali,tzn taki jakby kozuch sie na nich plynny zrobil ,ale zastygl....no i farbe troszke zezarl...

mozna tez zrobic mieszanke z tabasco ,chili ,pieprzu,no ale skoro bedziesz jeszcze troche w domu to moze starczy zwykle FE ;no ale kogo jak kogo/Ciebie nie trzeba uczyc /co robic ze szczeniorem ;pozdrawiamy z Bydgoszczy :-)