Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania!']Będziem trzymać ;) :kciuki:[/QUOTE]

[quote name='Alicja']oczywiście , ze jutro trzymanie OBOWIĄZKOWE :kciuki:[/QUOTE]

:loveu::loveu: nie dziękuję na razie ;)

Posted

Alicja - super:)

[quote name='agaciaaa']Widzisz, tyle kciuków musiało pomóc ;) ja też po cichutku proszę o kciuki jutro, w podobnej sprawie ;)[/QUOTE]
Będziemy trzymac:)

pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']mam 10 miesięcy urlopu dla poratowania zdrówka , czyli do 25 maja 2013 ,gdyby moja pani dr napisała 12 msc to też bym dostała , ale i tak się cieszę :)
teraz nóżka do reperacji i rehabilitacja i odpoczynek od zgiełku :)

Ale jak to? To można tak w tył? :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Widzisz, tyle kciuków musiało pomóc ;) ja też po cichutku proszę o kciuki jutro, w podobnej sprawie ;)[/QUOTE]

potrzymamy potrzymamy :cool3:

Alusiaaaa.....a mówiłam ze pomogą ???? hihihi
no supperrrrrrrr ciesze sie razem z Tobą :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='agaciaaa']:loveu::loveu: nie dziękuję na razie ;)[/QUOTE]

jutro podziękujesz :kciuki:

[quote name='Asiaczek']Alicja - super:)

Będziemy trzymac:)

pzdr.[/QUOTE]
oczywiście ze będziemy :)

[quote name='Luzia']Ale jak to? To można tak w tył? :evil_lol:[/QUOTE]

:lol:

[quote name='natija']fajn ie,ze sie udalo:multi:
Luzia pewnie mialo byc do 2014 ;)
Agaciaaa trzymamy :)[/QUOTE]
udało się , ale bałam sie strasznie ...przy czym Asia mi powiedziała ....na piękne oczy nie dają ...papiery miałam legalne

[quote name='maciaszek']Super, że się udało :multi: .[/QUOTE]
Też się cieszę :multi:

[quote name='zuzolandia']potrzymamy potrzymamy :cool3:

Alusiaaaa.....a mówiłam ze pomogą ???? hihihi
no supperrrrrrrr ciesze sie razem z Tobą :multi::multi::multi:[/QUOTE]

[quote name='monia&nero']Cieszę się razem z Tobą! Kuruj się Dziewczyno i odpoczywaj ile się da :)[/QUOTE]

Dzięki dziewczyny :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']To kiedy zaczynasz to błogie lenistwo, czyli remont łazienki? :lol::lol:[/QUOTE]

:lol: kurde no ....trzeba by zacząc zanim pójdę na zabieg bo potem troszkę nie dam rady się poruszać :lol:
poza tym mam bardzo rozległe plany wyjazdowo-objazdowe na ten rok :lol:

Posted

ale wakacje sobie fundnelas:P:P:P:P to teraz na kanary lezec dupa do gory:P my sie remontowalismy w czasie gdy nasza wscibska sasiadka miala same nocki i chciala za dnia pospac hihihihi 3 razy byla u nas jak od strony gdzie ma sypialnie chlopaki przykrecali regipsy i przybijali nowe skertingi:

Posted

[quote name='natija']no tyle wolnego to pewnie duzo objazdow bedzie:)[/QUOTE]

przed i po operacji ;) troszke planów mam ale niech się wszystko poukłada ;)

[quote name='ewelinabuck']ale wakacje sobie fundnelas:P:P:P:P to teraz na kanary lezec dupa do gory:P my sie remontowalismy w czasie gdy nasza wscibska sasiadka miala same nocki i chciala za dnia pospac hihihihi 3 razy byla u nas jak od strony gdzie ma sypialnie chlopaki przykrecali regipsy i przybijali nowe skertingi:[/QUOTE]

:lol: noooo będę lezeć jakiś czas ale do góry ...nogą :lol:

a remont ...dogrywam z TZtem ;)

Posted

Aj,remont łazienki! Lubię remonty,nie żebym miała okazję ciągle je robić,ale podoba mi się budowanie czegoś od podstaw,modernizowanie i tworzenie.No i zakupy!:razz:

Mnie się podoba taki styl:

Tak,wiem.Bloki,przestrzeń ...ale,pomarzyć zwsze można:evil_lol:

Posted

nooo chyba że fototapeta , bo z lewa miałabym sąsiadkę qrewkę menelicę i bym zaglądała co porabia a z prawej pokój :lol:

co do zakupów , lubię szybko i bez wymyślania ...nie nawidzę wybierać przebierać , zresztą taki mało skomplikowany egzemplarz jestem :lol:

Posted

[quote name='Alicja']bo z lewa miałabym sąsiadkę qrewkę menelicę
:lol:[/QUOTE]

Nie wierzę,że Cię ta opcja nie kusi?:cool3::evil_lol:
JA w sumie już na sąsiadów nie narzekam,sami młodzi. Czasem mnie podkurzą bo niestety strasznie niesie hałas.
no i to bardziej takie ekskluziw menele XXI wieku:razz:W sensie,weekendowe chlanie.:cool3:

Posted

[quote name='Obama']Nie wierzę,że Cię ta opcja nie kusi?:cool3::evil_lol:
JA w sumie już na sąsiadów nie narzekam,sami młodzi. Czasem mnie podkurzą bo niestety strasznie niesie hałas.
no i to bardziej takie ekskluziw menele XXI wieku:razz:W sensie,weekendowe chlanie.:cool3:[/QUOTE]

oj , nie ...nigdy .... nie chciałabyś oglądać takiego człowieka ... babka miała wszystko , męża , córkę ... mąz poszedł na emeryturę górniczą , wyjechał do Holandii i chciał ja ściągnąć , ale jej bardziej podobała sie opcja imprezowania za kasę którą przysyłał mężu ... prowadzanie towarzystwa , potem kłamstewka do meża który nadal żył w nieświadomości ...w końcu po kilku interwencjach Policji , sprawie w Spóldzielni mężu przejrzał na oczy , wziął z pania rozwód , córka od niej uciekła , mieszka w Niemczech blisko ojca ...a my się z odpadem męczymy dalej ...

Posted

Takie łazienki - fajna rzecz:) Ale osobiscie wole jednak moja, niedużą, ale za to z duuuuża wanną:)
A w takiej, jak na zdjęciach, to zrobiłabym pokój, hahaha...

pzdr.

Posted

[quote name='Obama']Aj,remont łazienki! Lubię remonty,nie żebym miała okazję ciągle je robić,ale podoba mi się budowanie czegoś od podstaw,modernizowanie i tworzenie.No i zakupy!:razz:

Mnie się podoba taki styl:

Tak,wiem.Bloki,przestrzeń ...ale,pomarzyć zwsze można:evil_lol:

Zarąbisty styl, ale jak nie masz w pobliżu sąsiadów :diabloti:
Mogłabym mieć taki domek na zadupiu i na samej górze taką lazienkę...chyba bym z niej nie wychodziła :loveu:

Dzień Dobry Alu ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Takie łazienki - fajna rzecz:) Ale osobiscie wole jednak moja, niedużą, ale za to z duuuuża wanną:)
A w takiej, jak na zdjęciach, to zrobiłabym pokój, hahaha...

pzdr.

ja robię brodzik , to mi naj opowiada

[quote name='Vectra']las , komary i sypialnia czeka :bigok:

komary proszę wykreślic :lol:

[quote name='Rinuś']Zarąbisty styl, ale jak nie masz w pobliżu sąsiadów :diabloti:
Mogłabym mieć taki domek na zadupiu i na samej górze taką lazienkę...chyba bym z niej nie wychodziła :loveu:

Dzień Dobry Alu ;)
domek na zadupiu to i moje marzenie ...nie do spełnienia

doberek ;)

[quote name='Zahra as-Sahra']Dziewczyny, proszę Was o głosowanie na fundację "Ostatnia Szansa", dzisiaj ostatni dzień!
http://www.pupileo.pl/showthread.php?t=32423&p=1698299#post1698299

ja głosowałam już na samym początku ...