Zahra as-Sahra Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Buziaki i głaski dla Ozzulca z okazji Światowego Dnia Psa:calus: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 heyka,co tam u Was,co porabiacie? u nas pieknie swieci slonce:multi: Quote
Alicja Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Zahra as-Sahra napisał(a):Buziaki i głaski dla Ozzulca z okazji Światowego Dnia Psa:calus: Ozzulek dziękuje :calus: natija napisał(a):heyka,co tam u Was,co porabiacie? u nas pieknie swieci slonce:multi: Ozzy opala się na balkonie , on jak Klementyna i Lalka Vectry , a ja śmigam za dokumentami na komisję , zeby było śmieszniej w jednej przychodni musze czekać tydzień w 2 , mam nadzieje , ze czasowo się wymieszczę , poza tym pakuję mój dobytek w pracy i szlag mnie trafia gdzie mam to schować na czas kiedy mnie tam nie będzie :hmmmm: ...kamerlików brak Quote
Alicja Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 natija napisał(a):do pywnicy:roll: w pewnicy :grins: som szczury :) Quote
Alicja Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 natija napisał(a):a strych:roll: nie ma w przedszkolu :) w domu zresztą też :lol: jakbym jednego grata przyniosła z pracy do domu to TZ by mi zrobił exmisję :lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 natija napisał(a):schowaj do Twojej szafy to nie zauwazy;) nie zmieszcze :( Quote
Alicja Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 natija napisał(a):hmmm stracilam juz pomysly:roll: ja miałabym pomysł , ale za daleko mieszkasz :diabloti: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 haha u mnie to tez ciezko cos upchac,szafa fol,mam jobla na punkcie butow,spodni i torebek:roll: Quote
Alicja Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 natija napisał(a):haha u mnie to tez ciezko cos upchac,szafa fol,mam jobla na punkcie butow,spodni i torebek:roll: no wiesz ...buty , spodnie , torebki , jakiś czas można trzymać na zewnętrznym i mówić że się ...wietrzą :lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ta jak TZ o wszystkim wie:evil_lol: jak nie wie to lepiej nie ryzyowac,bo grozi porazeniem:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 [FONT=arial]wspomnienie czerwcowego gradobicia i takie tam [/FONT] Quote
Alicja Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 [FONT=arial]i czerwcowy zaniedbany Ozzy który nie wie co to radość i zabawa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Zahra as-Sahra napisał(a):Cudny, uroczy, przepiękny! :buzi: przekazałam Mu zachwyty ;) Quote
Recommended Posts