Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
u nas nie pada ale chłodno już jest , wieczorkiem i jak zajdzie słonko bluza niezbędna ale za to Ozzy chętnie wychodzi na podwórko

co u nas , ano Ozzy po badaniach , ja troszkę się udzielam towarzysko , 2 dni spędziłam u Magdy , dla wtajemniczonych Clockwork :) się relaksuję , fot przerabiać mi się nie chce , bo i po co , w sumie odliczam kolejne dni

O tak, widać że jesień zbliża się dużymi krokami...

Jak to po co?????? :( Bo ja chcę popaczeć! :diabloti: i na pewno nie tylko ja!

Posted

Alicja napisał(a):

Asiu , nie wiem , troszkę mi się nagromadziło spraw a zostało tylko 2 miesiące do szpitala i nie wiem czy czasowo dam radę

Nie myslisz pozytywie;)
zostało AŻ DWA MIESIĄCE do szpitala:)

Pzdr.

Posted

agaciaaa napisał(a):
O tak, widać że jesień zbliża się dużymi krokami...

Jak to po co?????? :( Bo ja chcę popaczeć! :diabloti: i na pewno nie tylko ja!

Ania! napisał(a):
O to to to ... to czekamy :grins:

coś tam wrzucę dla Was :)

Asiaczek napisał(a):
Nie myslisz pozytywie;)
zostało AŻ DWA MIESIĄCE do szpitala:)

Pzdr.

Asiu , szpital tutaj nie ważny , po prostu jest masa spraw które są do ogarniecia przez te 2 miesiące , min remont łazienki , malowanie i wysprzątanie mieszkania mojej mamy , bo potem już nie dam rady a to jest 70 m kwadratowych więc jest się przy czym pouwijać a malować będzie mój TZ

Posted

Uznałam, że już się dość naczekałam i sama sobie wstawię :diabloti:

No zobaczcie jakie to było :loveu::loveu:

Szczeniaki są słodkie, uwielbiam je. Tyle ludzi narzeka, że takie kłopotliwe ale ja mogłabym mieć jednego na stanie zawsze :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania!']Uznałam, że już się dość naczekałam i sama sobie wstawię :diabloti:

No zobaczcie jakie to było :loveu::loveu:
http://img40.imageshack.us/img40/6515/nakocyku65bm.jpg

Szczeniaki są słodkie, uwielbiam je. Tyle ludzi narzeka, że takie kłopotliwe ale ja mogłabym mieć jednego na stanie zawsze :evil_lol:

oj ....to było tak dawno i takie piękne :loveu: ja uwielbiam te różowe łapeczki :loveu:
Miałam 2 szczeniaki ,bo Harley miał6 tygodni jak go zabrałam , Ozzy 11 ale nie mogę złego słowa powiedzieć o szczeniorach

Posted

Alicja napisał(a):
coś tam wrzucę dla Was :)
To i dla nas poprosimy :-)
Alicja napisał(a):
Asiu , szpital tutaj nie ważny , po prostu jest masa spraw które są do ogarniecia przez te 2 miesiące , min remont łazienki , malowanie i wysprzątanie mieszkania mojej mamy , bo potem już nie dam rady a to jest 70 m kwadratowych więc jest się przy czym pouwijać a malować będzie mój TZ
Ala, dwa miesiące to masa czasu. Wiele dobrych i złych momentów przez ten czas może się zdarzyć a Warszawa zaprasza :-) ... na te dobre momenty.

Posted

Prawie nówki :evil_lol: Uwielbiam ten róż, szczególnie że u moich zawsze czarne ale jak się wszystko poukłada jak trzeba to będzie i u mnie taki róż, chociaż łapki będą bardziej kudłate :loveu: Nic nie piszę u siebie żeby nie zapeszyć ale proszę trzymać kciuki aż do marca przyszłego roku :evil_lol:

Posted

[quote name='Gioco']To i dla nas poprosimy :-)Ala, dwa miesiące to masa czasu. Wiele dobrych i złych momentów przez ten czas może się zdarzyć a Warszawa zaprasza :-) ... na te dobre momenty.

jak tylko będzie możliwość to będę , ale na razie nic mi sie nie układa
[quote name='agaciaaa']http://img40.imageshack.us/img40/6515/nakocyku65bm.jpg te różowiutkie poduszeczki :loveu: jeszcze czyściutkie :lol:

i cały był taki słodziutki :)

Posted

Ania! napisał(a):
Prawie nówki :evil_lol: Uwielbiam ten róż, szczególnie że u moich zawsze czarne ale jak się wszystko poukłada jak trzeba to będzie i u mnie taki róż, chociaż łapki będą bardziej kudłate :loveu: Nic nie piszę u siebie żeby nie zapeszyć ale proszę trzymać kciuki aż do marca przyszłego roku :evil_lol:

to ja zaciskam :kciuki:

Posted

Ania! napisał(a):
Ale fajne to jezioro. Szkoda, że u mnie nie ma takiego :placz:
Grzyby są i to jakie to trzeba było i zająca łapać, byłby pasztet z grzybami :evil_lol:

nad tą wodę to można tylko jak nie ma upałów bo tak oblpiona ludźmi a jak nie ma upałów to z kolei siedzą wędkarze ....
zajączka byśmy nie ruszyli , ale grzybki pyszotka :)

Kurcze nie wiem co sie stało ale dogo mam w takich mikrych literkach .... nie wiem czy coś się mi wczoraj kliknęło czy coś

Posted

Ale świetne foty! Widać, że wypad udany :) Fajne jeziorko, suuper grzyby i zwierzątka "upolowane" :) No i Ozzy oczywiście :loveu:

Ania! napisał(a):

Oj długo trzeba trzymać, ale co tam :kciuki:

Alicja napisał(a):
Kurcze nie wiem co sie stało ale dogo mam w takich mikrych literkach .... nie wiem czy coś się mi wczoraj kliknęło czy coś

Wciśnij Ctrl i + ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ale świetne foty! Widać, że wypad udany :) Fajne jeziorko, suuper grzyby i zwierzątka "upolowane" :) No i Ozzy oczywiście :loveu:

Oj długo trzeba trzymać, ale co tam :kciuki:

Wciśnij Ctrl i + ;)

Ctrl
i
+

czy Ctrl +
bo cholerka na razie bez zmian a oba sprawdziłam :(